Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 19. november 2011

Ert og ris

Noen ganger gjør hjertet et hopp når jeg trykker på en link inn til en ny blogger. ERT&RIS er en hjertehopplink jeg anbefaler på det sterkeste. Ny blogg - ny inspirasjon - ny forelskelse. Klem på en lørdag! Solveig
6 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

åååh! endelig skjønte jeg hva de fine perlekjedene jeg har sett i vinduet til Kanel her i Bergen skal brukes til...hihi! kjempesøt uglepute...skal sjekke ut bloggen nå :)*♥*

Fjasevas Huset sa...

den ligger allerede trygt plassert i min bloggroll. har jo alltid liket kvirrevitt, så da er det ikke vanskelig å bli glad i ert og ris heller:)

Ha en strålende helg:)

Anonym sa...

Likte godt tapeten. Ellers hadde det også vært gøy om bloggere som ikke har denne stilen, men den klassiske evt. landlige stilen også ble vist frem? Jeg savner litt å lese om dem her også, synes det veldig ofte er den stilformen som i denne bloggen som vises frem. Jeg har vært mye inne oga lest på NiB, og det virker som at dere trekker ut bare blogger i den stilen dere liker, med teip på bilder osv. Helt greit det såklart, men tenker litt på at dere har lesere som ikke nødvendigvis omfavner den stilarten like varmt.

malinsinteriør sa...

Anonym, jeg er litt uenig med deg, hvis du ser alle bloggene som ligger på listen til høyre, er det masse blogger med klassisk og landlig stil. Jeg synes faktisk det er manko på moderne blogger..Men enig i at det burde være litt mer variasjon i hva som vises frem, og særlig i utfordringene.

Solveig sa...

Hei!

Ja, det er ikke så lett å treffe alle de forskjellige stilene som alle de fine interiørbloggerne her inne representerer:)) vi pleier å spøke oss jentene imellom at det er vanskelig å være både vakre hjem og elle deciration på en og samme side. De som liker landlig, føler vi skriver for lite om dem, og de som skriver retro eller trend føler vi fokuserer for lite på det:)

Men vi prøver så godt vi kan! Vi jobber hardt for å få frem ulike stiler og bloggere. Det er ikke alltid vi lykkes, det er derfor vi feks har gjestesommere i utfordringen, for å skape variasjon.

Vi prøver å være åpne om at vi er opptatt av gode bilder her på nib. For at leserne av interiørbloggene skal bli inspirert, trenger en ikke være fotografspire på noe som helst måte, og noen ganger er en telefon alt en trengerl, sålenge bildene er gode å se på:) vi velger nok oftere ut blogger med gode bilder, fordi vi håper å være med å utvikle oss i interiørbloggeniljøet, for å lage sider som er mest mulig inspirerende for leserne:)

Håper det gir forklaring på hvordan vi velger ut stoff her på Nib, og vi håper alltid på flere innspill!!

Solveig

Lisette sa...

Ja, det er ikke lett og treffe alle. Og jeg som NY blogger vet at det er jo kjekt og bli lagt merke til...men det tar tid:) Og er enig at bildene er avgjørende for at jeg skal lese bloggen, enten det er retro eller landstil. Less is more noen ganger, det funker for meg.

Lisette