Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 14. oktober 2011

Styling på House of Oslo

Onsdag kveld var det duket for 5 års jubileum for HOUSE OF OSLO og åpning av R.O.O.M og HABITAT. Med 2000 cupcakes og bobler i glassene var Oslos interiørmekka duket for en fest.

For et par uker siden gjorde vi NIB-jentene utstillingene for huset, og bestillingen fra HoO-jentene var rosa tema.

Vi har laget en liten dagbok: "En dekoratørs bekjennelser" på en fredag. Lett underholdning trenger vi nå, dere? Bare en liten time igjen, så er det offisielt helgen!

0702 Kjæresten vekker meg. To barn som hopper i sengen har ikke klart det enda. Dusjer mens jeg lurer på om jeg klarer å få med to industristoler på bussen? Og bagasje til bryllup i Bergen og bryllupsreise til London?

0731 Sender sms til Ann Helen "Tar med den lille brudekjolen min, den kan henge v bordet i taket, riktig farge, om den blir ødelagt gjør det ikke no."

0821 Slipper å ta stilling til bussen, Timesekspressen kjører ut fra Karlshus i det jeg svinger bilen inn. Setter kurs mot E6, og suser videre.

0845 Spiser verdens beste vaffel med rømme på Bauhaus i Vestby. Har kjøpt grå og hvit el-teip som vi skal bruke på gulvet på House of Oslo.

0846 Ann Helen ringer. Hun er på vei for på Ikea for å kjøpe dyne og pute til utstillingen. 19 kr for en dyne? Det ER billig.

1000 På plass på House of Oslo. Henter nøkkel hos Tilbords. På posen står det “Her er lyspærer til monterne, sett inn der det mangler.” Går til monterne i 2. etasje og gjør ferdig et på 15 minutter. Jeg plukket varene i går og med frisk energi går det utrolig fort. Natur, hvitt og neonrosa. Det er helt herlig. Jeg er helt forelsket i Muji produktene på Ahlens. Høytalere i papp? Ja, takk! Og så bruker jeg 30 min på å bytte pærer. Det var ikke like lett, haha!

1022 Ann Helen ankommer med poser fra Ikea. Hun er igang med skrujern og skrur sammen bordbein. Hvorfor passer ikke delene sammen? ## &/&% ... aaaahhhh... snu alle delene, ja. Flørter oss til en sponplate oppe hos de kjekke snekkerne som jobber i de uåpnede lokalene til Habitat. Fikk jeg med at de var kjekke? Vi tar en sniktitt på materialene: kafe med hvite Eames og betongbord? Lover bra!

1203 Fabelaktig Maia kjenner oss igjen i rulletrappen, og lurer på om vi kommer på bloggtreff. Det gjør vi, det er bare så kjekt å møte interiørbloggere!
1331 Vi har jobbet i ett strekk. Det bare flyter, vi elsker å style! Men mat må til. Tzatsikibaguette er digg! Møter en gammel venninne fra NHH. Kos!

1340 Skravler litt med Wiik og Walsøe som er innom. De har vært i London og sett produktene sine på Heals. De får det til, altså! Hvis du lurer på hva du skal ønske deg til jul: det er Lyse serviset derfra. We're loving it.

1400 Herlige Connie kommer. Vi skravler og koser oss, hun er bare så skjønn! Hun skal male de 4 veggene vi egentlig skulle bruke i stylingen, og som skapte grå hår for oss i går. Og vi som allerede hadde laget til det som skulle henge på veggene. Æsj!

1449 Tar fram et bilde vi tok hos Prydelig Åshild og teiper det med Washiteip på finerplate. Happy styling moment!

1504 Enda en tur innom MILLA og låner enda flere herlige varer. Hvis en ikke finner noe en liker hos Milla er en lei interiør. Hyggeligere jenter finner du ikke. Ann Helen har forelsket seg vilt i armygrønn, og vi går for armygrønne Tolix. Spennende å prøve ut litt nye farger. Går army og neonrosa sammen?

1626 Det kommer en ansatt fra Illums ut og begynner å plukke ned stylingen. WTF? Jeg tror hun tuller? Skal de ha varetelleing, og trenger alle varene tilbake??? NEI. Det er faktisk ikke aktuelt. Vi har ikke tid til å begynne fra skrætsj.

1638 Sender melding til fiiiine og gravide senterleder Sasha Ytternes. “Vi har et problem som vi trenger å få fikset med veldig fort. Illums skal ha varetelling og vil ikke låne bort varer til utstilling. Men det trenger vi:) Tar du en tlf?”

1703 Sasha kommer ned med trøstende fruktsalat. Sasha er minst 2 meter høy, gravid og går i høye heler. Hun må leke interiørpsykolog, en jobb hun gjør med glans. Hun er bare rå, den dama! Ann Helen og jeg tar en rask rådslagning, og bestemmer oss for at vi rett og slett kjøper de varene vi trenger absolutt trenger. Ha, ha - kjøpe varene til en styling vi gjør for et kjøpesenter? Vi har ikke tid til noe annet, og syns det er så komisk at vi bare går for det.

1721 Den gode karmaen er tilbake og latteren på plass. Kosestyling! Handymen på Anton sport driller hull i finerplatene våre, vi diller med småting og får det hele til å komme i orden. Vi bruker uanstendig lang tid på å finne ut hvordan et strikkapledd skal henge på venstre eller høyre side av et tørkestativ.

1830 Må kjøre. Flyet til Bergen går snart og en deeilig ferie venter.

Push to start - og vi er tilbake på onsdagens House of Oslo jubileum. Tid for party!Solveig sammen med Ruth Astrid som jobber i HoO og skriver BLOGGEN deres.

Åshild med bloggen PRYDELIG skal lage saker med oss fremover (Jippiii!). Som journalist tok hun utfordringen om et lite stuntintervju med redaktør i ELLE DECORATION Helle Tjaberg, som også var blandt minglerne på åpningen av R.O.O.M og Habitat.

– Hva er ditt forhold til R.O.O.M. og Habitat? – Jeg kjenner godt til Habitat, for jeg har bodd i England i flere år, sier Tjaberg.

Habitat er opprinnelig britisk. Terence Conran, en ung møbeldesigner, grunnla butikken i 1964. Han hadde en visjon om å lage en møbelforretning med kule møbler som alle kunne ha råd til.

Helle Tjaberg kaller Habitat for britenes IKEA.
– Folk kjenner Habitat-navnet og er glade i det. Da jeg studerte i England pleide jeg å kjøpe julepynt på Habitat og ta med hjem til Norge, forteller hun. Hun er spent på hvordan det vil gå med Habitat i Norge, men synes det er bra at Habitat vil prøve seg i det norske markedet.

Tjaberg har også sansen for R.O.O.M.
– Jeg har faktisk en R.O.O.M.-sofa! Det har jo gått bra for R.O.O.M.-butikken på Vinderen i Oslo, så det blir gøy å se hvordan det går her i Vika.

Foreløpig synes Tjaberg at de to nyåpnede butikkene er tomme.
– Jeg gleder meg til det er ordentlig i gang og butikkene er fulle. Hun tror det neste nå i interiørverdenen er å male endene på vedkubbene, slik utstillingsvinduet til R.O.O.M viser. – Det er en enkel måte å gjøre interiøret litt mer fargerikt. Det gjelder å ha malingsspannene framme, for veden forsvinner jo fort i tiden framover, ler hun.

Sprudlende Helle Tjaberg.


Elle Decoration hadde festet "Elle elsker" tags på utvalgte produkter hos R.O.O.M og Habitat, og Helle trakk frem hylla og stolen på bildene over som storfavoritter.

Siste skrik er altså å male litt på vedkubbene! Denne utrolig fine stylingen på R.O.O.M står forøvrig nydelige Linda med HVIIT bak. Vi elsker!

Og... vi møtte så mange fine bloggere! An-Magritt, Designhund, Høytrykk, Kronprinsessene (!!), 4.etg, Med et lekent sinn, Stylizimo, Lillekatts Drablerier og Ideas to steal. Det er så herlig å møte dere! Håper vi sees mye fremover!
GOD fredag til dere alle!

20 kommentarer:

Martha sa...

Herlig innlegg..og herlig styling!!
Ha en riktig fin helg:)

Trådsnella sa...

Fantastisk!!!
Dere er så flinke :)
Imponert!

Den gode feen sa...

Knallkjekt innlegg! Flinke jenter :)

Anonym sa...

Lekkert!

Høytrykk sa...

Flinke jenter! Tommel opp for dere! :)

KROnPRINSESSENE sa...

Dette var tidenes innlegg!
Herlig skrevet, nydelig styling og flotte bilder.
Det var SÅ utrolig gøy å se dere igjen.
Dere er jo bare herlige begge to ;)
GOD velfortjent HELG jenter!
Klem May Helen

designhund sa...

HERLIG alt sammen!
morsomme og flinke er dere;)
gleder meg til å se flere stunt fra Åshild,
hun er bare så flink!!!
klem

Lisette sa...

WoW får et fantastiskt innlegge, elsker stilen og detaljene på bildene- så meeeeeg!!!! Flinke jenter:=)

chili og kjærleik sa...

Herlig innlegg, ser føre meg Illums-personen lett desperat i diskusjon med NIB-damene *hehe*

Og det som Elle Decoration elskar kan få flytte rett inn her altså! ;)

Unknown sa...

Hihi så nais innlegg!
Fininger!
Jeg skal bare nerde på macen i dag, sende en mail i kveld osv... ;)
GOd helg jenter!

Jorid + NOE Blog sa...

Heeerlig :) Ser dor meg dere holder på! Hihi!

Gleder meg sånn til å møte dere om få uker!:))

Klem oggoood helg!

Duse Pasteller sa...

Så GØY!
Koste meg veldig med dette innlegget!
Dere er FLINKE!!!
God helg:)
Klem, Janni

Lillekatt sa...

Hihihi! Veldig bra innlegg!

STYLIZIMO sa...

Tar av meg hatten for dere flinke jentene! Knallfin styling, herlig skrevet og en ekstra + for de søte jentene dere er <3

Alltid hyggelig å møte dere. Gleder meg til neste gang.
klem Nina

linn sa...

då eg var i Oslo for nokre veker sidan, såg eg faktsik både dykk og stylinga. eg var der då dykk sikkert akkurat var ferdige, for fotograferinga var i gang ;)

kjempeSTILIG!

og ja, eg var for pysete til å kome og helse på ;)

håpar dagen er fin!

-klem

Camillas Romantiske hjem sa...

DIGGER vedkubbene med maling!! For en superkul ide! Alltid spennende å lese innleggene deres:) Klem:)

TheaJ sa...

for et herlig innlegg med et godt og morsomt innblikk i dagen deres!*smiler*
Dere tar som vanlig nyydelige bilder og har lekker styling. Sukk, jeg skulle ønske jeg var der!!

Bodil sa...

Utrolig bra skrevet ja, skulle gjerne ha vært der!
Dere er knallgoe!!
Klem Bodil

Anette Willemine sa...

Superkult innlegg!


AW

Karlotte sa...

Så morsomt innlegg og lekker, leker styling!! Flinke er dere:-) Gleder meg til å treffe dere på førjulskveld hos Hviit! Ha en deilig uke, klem fra Karlotte