Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 31. oktober 2011

Knask eller knep?

Her er Halloweenkvelden nesten unnagjort. Jentene, som henholdsvis heks og en liten løve, har sikret lørdagsgodtet for de nærmeste ukene, og mor begynner faktisk å like Halloween ganske godt. Ja, jeg innrømmer det. Jeg har vært litt imot. Dere vet.. Kommersialisering og amerikanisering og alt det der. Men ungene storkoser seg, og her vi bor har det blitt stort med Halloween. Ifjor lagde vi en liten Halloweenstyling. Orange eller hvit?Skummel kveld til dere:)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine bilder!♥

Jeg har også vært litt imot det med halloween, men de små ungene våre som vokser opp med denne tradisjonen så kan jo ikke vi voksne sitte på sidelinja å være negative. ;)

Har en gutt som kom hjem med masse godterier og ble sååå HAPPY over å kunne spise godteri på en MANDAG! :)

Likte veldig godt den versjonen av hvitt gresskar - stilig!!

Klem fra Ida
:)

chili og kjærleik sa...

Eg har skore ut mitt første gresskar, men det kom skuffande få barn på døra. Blir nok betre når ungane i nabolaget blir litt eldre, det bur enten gaaamle folk her, eller unge folk med ganske små barn.

The Smiths sa...

Halloween er utrolig gøy. Vært på knask-og-knep runde med Jacob i nesten 2 timer nå. Etter hvert hus sa han: "Mamma, kan vi gå til et hus til, vær så snill?!!!" Vi fikk 54 barn på døra, og mannen min hadde det gøy med å dele ut godterier. Vi har også pynta masse og skjært ut gresskar. I år ble det ugleutskjæring på gresskaret. Skal vise på bloggen litt senere:-)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Vi var på fest i går hvor både store og små var utkledd, i kveld har vi holdt oss hjemme og delt ut knask til de skumle og søte barna og ungdommene som har kommet og banket på. Godterier på mandagen er veldig stas! :) *♥*

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Fiiine detaljer, Ann Helen :)

Her har det ikke vært noe som helst haloween-stemning, ingen som gidder å dra så langt inn i skogen, haha.. Og Lillegutt er litt for liten/har ikke fått med seg det gjennom noe barnehage e.l. ;)
Men det kommer vel ;)

Klemmer fra Stine

designhund sa...

Enig,
var også litt imot når ungene var mindre.
Men når jeg ser hvordan de fryder seg ute - sosialt og spennede - liker jeg meg også!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hade vi haft egna barn hade det kanske varit annerledes, men det har vi inte så här hjemme har vi ikke pynta noe.
Men nu ikväll har vi iallafall haft 15 ungar som ringt på. Den absolut bästa var "knask eller så vi går videre til naboen". :-)

Syns man kan satsa på orange jag. Det hör till.

Ha det gott!

Hilde - Feien og Fjong sa...

Sjølvsagt kan dykk låna. Det er jo berre stas :-)

Stiligt med kvitt, hugsar det frå i fjor. MEN eg synest det skal vera oransj, akkurat som eg synest det skal vera rødt til jul. Det er min meining, men det er jo ein smaksak ;-)

KROnPRINSESSENE sa...

Disse bildene hadde jeg ikke sett før, så takk for inspirasjon :)

Feiringen her i huset ble unnagjort i helgen. Den gikk ut på å spise opp 2 pakker store poser med Halloween-sjokolade fra Nille!
Som sagt så gjort og både liten og stor var fornøyd...
Skal huske på hvit Halloween hvis presset om å feire blir for stort om noen år!

Klem May Helen

Den gode feen sa...

Fantastisk kjekt å sjå reprisebilete frå i fjor! Eg fulgte ein liten elefant og ei lita prinsesse med spindelvevhår rundt i gata vår i går. MOnsteret på snart ni år gjekk rundt med gutane frå klassen. Pappaen var heime og delte ut knask. Ute brann uthola graskar, i vinduskarmen brann det så fint i Fiduciaen (tusen takk igjen). Hmmm, eg kjenner at eg likar Halloween rett og slett :)

Ha ein flott tirsdag :)

tonje boganes sa...

Nydelige bilder!
Klem