Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 6. september 2011

Høsten kommer og det er tid for..

...treningsstudio. I dag sitter mange av oss trygt inne i bloggehjemmene våre med stearinslys og hygge. På østlandet frister det i alle fall ikke å ta på seg joggeskoene og løpe en tur i skogen. Selv om det er litt vemodig, er det bare å innse at tiden er kommet for treningsstudio. Vi NIBjentene er offisielt treningssenterhekta, og innrømmer at vi gjerne skulle ha tatt de obligatoriske zumbatimene hos RARERINA. Hun jobber nemlig her:

Alle bilder RARERINA, fra arbeidsplassen SATS. Pantonstoler på treningssenter? Ja, takk!

Er du på vei inn i treningssenteret? Eller har du helt andre høstplaner? Og TUSEN TAKK for alle de herlige kommentarene på bryllupsinnlegg, flere bilder kommer:) Solveig

5 kommentarer:

Junk De Lux sa...

Hmmm...skal si "utformingen" på SATS-sentrene varierer du;)

Dette var utrolig flott og litt mere fristende enn den klamme betongklossen vi har her:(

God trening!!

Rarerina sa...

Nå er det yoga du kan gjøre med meg, men det er flust av treningstilbud hos oss. Og om du ikke drar på senter, så har du hele verdens senter rett utenfor døra di. Kanskje finner du nye veier du ikke har vært på før, kanskje oppdager du noe nytt i skog og sjel. Og husk- det e viktigste er å røre på seg. Samme hva du gjør.

Bettum Villa sa...

Stilig studio! Selv har jeg ikke sansen for å trene på studioer, men nå har vi fått lånt vår egen tredemølle. Så da kan vi kose oss med å trene hjemme.

Klem Madelén

Lottemora sa...

Jøss, det var noe annet enn treningsstudioet vi har her på bygda gitt. Her blir det rusletur med en venninne i det fine høstværet

Lottemora

Mia sa...

Jeg tilbringer høsten med å instruere Zumba, og det gjør virkelig høsten mer lystig og glad!