Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 16. september 2011

Forberedelser og tips

I dag har vi vært på HOUSE OF OSLO for å plukke ut fine ting. Vi skal lage utstillingene i senteret i oktober, og i dag har vi gått rundt i butikkene og plukket fra ønskelisten. Drømmedag! Det blir finér, det blir gull og det blir rosa. Neonrosa! Det er jo tid for rosa sløyfer, og jeg henger meg på den store neglelakktrenden.

Vi hadde en liten pust i bakken og da viste Ann Helen meg det fine hjemmet til HAPEL. FJELDBORG har vært på bloggebesøk og tatt fantastiske bilder. For et hjem! Ta en tur innom - det anbetales!

Bildene er tatt med mobil, vi skal prøve å bli litt flinkere til å vise hva vi gjør her på NIB, selv om vi ikke har med kamera, linse, stativ og blits - og bruksanvisning, hihi. Fersk neglelakk øverst til venstre. Nede til høyre: skjermen til Ann Helen som viser Fjeldborgs bilder av bloggebesøk hos Hapel. De andre bildene er fra Fritz Hansen og har inspirert oss til utstillingen i oktober. Sofaen på bildet går forresten sin seiersgang gjennom bloggverden. Den koster bare 67000 kr, så for meg blir det med bildet.

Takk for alle varme og utrolig hyggelige kommentarer på bryllupsbildene. Det er så koselig å få slike hilsner og lykkeønskninger. Mannen hilser, og takker for de fine ordene han fikk:))
Solveig

6 kommentarer:

kjersti sa...

Dere er fine da;)

an-magritt sa...

Så herlige bilder. Er jo gøy å se dere sånn "live" med mobilbilder også. (Og ja, jeg endret navnet på bloggen jeg. Husker dere jeg snakket om det da dere var her...? Jeg klarte ikke å legge det fra meg. Og nå føles det så riktig. Skummelt, men fint.)

Ha en fin helg, dere vakre jenter!!
Klemmeklem.

an-magritt sa...

Om dere har tid og mulighet til å endre bloggnavnet mitt i bloggrollen her, så hadde jeg blitt veldig glad. ♥ ♥ ♥

NIB sa...

Hei hei An-Magritt! Klart vi kan endre navn:)) Rekker ikke i kveld - her er det kosekveld, men får det til i morgen:))

Sol

Anonym sa...

Gull og neonrosa er så fint :D!!
Tusen, tusen takk for hyggelig omtale!
Fortsatt god helg!
Klem fra Anne

an-magritt sa...

NIB-girls; Thanks a lot!
Og kosemoseoverdose til dere. ♥