Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 25. september 2011

Bloggetreff landet rundt

I helgen var det bloggetreff i Bergen, er sikker på dere hadde en fin, fin, fin helg! Håper vi ser oppdateringer på rollene snart!

Bloggetreff er på trappene flere steder i landet om dagen. Så moro! Å treffe ansiktene bak blogger og fine kommentarer er usedvanlig hyggelig synes vi, og vi har jammen møtt noen nå:) I Sandnes vet vi at søte Anette med bloggen OPALVEIEN nettopp arrangerte treff hjemme hos seg, og nå er det disse fine jentene som drar i gang både i Trøndelag og Oslo:

NOE PÅ HJERTET og MARATONJENTA inviterer:


POTRINAS POTLERIER inviterer til bloggtreff 8.oktober i Eva Solos showrom i Oslo.


Bilder via Potlerinas Potlerier fra Eva Solos showrom.

Klikk dere videre inn til de flinke jentene for mer info!

9 kommentarer:

fru. Lærum sa...

så spennende!
jeg har sendt dere en mail om ønske å bli medlem på NIB....når rekker dere å se på det og gi meg et svar?...ØNSKER VELDIG MASSE!!! :-)

Hilsen Tone
(ToneRose Huset)

Rosa sa...

Oh no! Tenk at eg har gått glipp av bloggetreff i Bergen! jaja.... NESTE gong!!! :)

KROnPRINSESSENE sa...

Bloggtreff er SÅ kjekt!
Jeg har, siden jeg begynte å blogge i desember, rukket å være med på 3 treff her i Sandnes.
Og ikke minst på tidenes Glansdag ;)
Det er så inspirerende og kjekt å møte alle disse herlige menneskene...
Så kjekt at jeg får lyst til å reise både til Oslo og Trondheim hi, hi.
Klem May Helen

Bettum Villa sa...

Bloggtreff jo utrolig morsomt. Skal selv på treffet til Potlerinas Potlerier på Eva Solo. Gleder meg skikkelig!

by BeaTell sa...

Det Virker så koslig å få hilse på de kjekke biografi mene rundt om kring!! Hva med et møte på Sunnmøre/Ålesund traktene snart?! :) jeg har lyst :)

Anonym sa...

Jeg har vært lidenskapelig opptatt av interiør/design/arkitektur i mer enn 20 år. Tenkte jeg skulle melde meg i NIB men etter å ha lest reglene deres, mistet jeg interessen. NIB har fått en slags makt her i landet, er ikke du medllem da sliter du med å få besøk til din blogg. Noen få interiørbloggere har t.o.m. fått kjendisstatus - de kommer i blader, er på TV, på messer, you name it. Nå er det bloggtreff som er inn. Samtidig tenker jeg på deres ektefeller/samboere/kjærester som må finne seg i det hele og ler av dere. Jeg ler sammen med de. 80 % av bloggerne i NIB følger nesten samme stil - shabby chic møter Green Gate, og har mangel på fantasi. Resten skiller seg ut med å ha ekte design i hjemmene sine og kan interiør, samtidig som de forteller meg noe helt nytt.

Lykke til på bloggtreff ! ROFL.

Anne Grete sa...

Så hyggelig at dere lagde et innlegg om bloggtreffet på Eva Solo. Til nå er det 32(!) interiørbloggere som har meldt seg på..

n i n a s hjem sa...

Så moro!!
Jeg er med i Verdal :)

NIB sa...

Frosken:
Vi får ikke med oss helt hva du egentlig kritiserer. Litt alt og ingenting? Først Nib, så at bloggere er i magasiner og har kjendisstatus, bloggernes stil og bloggtreff. Vi har ulike oppfatninger, men det gjør oss ingenting at du ler av oss hvis det gjør deg glad;-)dere andre:
sÅ MORO med så mange som skal på treff! 32 i Oslo er jo SUPERgøy! :)