Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 3. august 2011

De siste sommerbildene før finale


NOE PÅ HJERTET viser frem ny veranda og pallelounge.


GLASSVERANDA viser frem bloggeplassen utendørs.


Vanligvis viser vi bare frem de norske bidragene her i utfordringene, fordi vi jo engang heter Norske interiørblogger. Men dette er en åpen utfording, og en må ikke være medlem for å delta. Så her ser dere bilde fra Sydney, Australia. STEPHIEB - hvis dere vil se flere av hennes vinterbilder.


LIVS LYST har et herlig nostalgisk sommerparadis. Fotbad i det fri? Ja, takk!

7 kommentarer:

Signe sa...

Utrolig masse fine bidrag!
Det ser ut som det har vært en fin sommer flere steder, selv om kanskje ikke været har vært det aller beste overalt :)

StephieB sa...

All the entries are just lovely. It was a nice surprise to see my photo there too. You have made me very happy today! Hugs, Stephie x

Barbara sa...

Hei - Lovely scandinavian pictures! Hope you had a nice summer finale! Greetings from Switzerland, where summer is changing to autumn at the moment. Barbara

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder... så masse fine hager og herlig stemning

Lykke til alle sammen =)

kerstin

tullefrans sa...

Det er så deilig med litt skikkelig sommerstemning etter den heller labre sesongen som har vært. Inspirasjonen er til å ta og føle på!

Her er alt litt på halv tolv om dagen grunnet oppussing av bad, så det er rett og slett deilig å drømme seg litt bort. I skrivende stund sitter jeg selv og vifter med tærne på balkongen og nyter noen sjeldne solstråler før helgens meldte regnvær setter inn for fullt.

Det vil bli vanskelig å stemme i denne konkuranssen, da godfølelsen strømmer ut av hvert bilde, men jeg gleder meg til å se finalistene!

Unknown sa...

Masse herlige sommerbilder, tonnevis av inspirasjon å hente - her blir det vanskelig å finne en favoritt! Gleder meg til å se finalistene;)

Unknown sa...

Så finfine! Og et fotbad høres digg ut, ja takk! Selv sitter jeg mye foran skjermen for tiden. Det er siste innspurt for å få ferdig tegningene. Gleder meg til det er over, men er jo litt gøy og, hvis det blir bra viser jeg kanskje noe frem? Klem