Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 23. august 2011

Barnehagestart


Både første, andre og tredje barnehagedag er herved gjennomført. Josefine (21 mnd) vil foreløpig aller helst "væje hjemme mamman sin", men det går seg til altså. Hun er så stolt med den fine, gule sekken sin, og matboks og drikkeflaske fra BLAFRE må til synes mammaen. Tipper det er flere nybakte barnehage eller skoleforeldre her:) Hvordan har det gått med de små håpefulle?

19 kommentarer:

Hulda sa...

Dette var jo virkelig mange søte ting til den nye barnehagejenta. :) Kjempesøt matboks og stilig sekk! :)

Jeg jobber i skolen og der har det vært mange spente små og store i disse dager. :)

KROnPRINSESSENE sa...

Gratulerer med barnehage-jenta :)
Så kjekt ut å være liten igjen med så mange fine ting...

Her begynte største KROnPRINSESSE i 1.klasse på mandag og minste KROnPRINSESSE i samme barnehage som mellomste KROnPRINSESSE!!! Henger du med? ;)

Så denne uka går det i merking av klær, bokbind på bøker, smøring av matpakker, lekser og utfylling av skjema om både det ene og det andre!

Heldigvis tid til å blogge litt når de håpefulle sover ;)

LYKKE TIL videre...

Klem May Helen

Tullefrans sa...

Gratulerer med barnehagedebuten! Det er sikkert stas! Her er det ingen barn i gården ennå, men til gjengjeld en stor og fin barnehage som nærmeste nabo. Det er så morsomt og koselig å høre barnelatter, lek og moro fra de åpne vinduene i sommerværet.

an-magritt sa...

Jeg holder på med innkjøring for minstemann for tiden. Og jeg tror det gjør vondest i mammahjertet. ;) Gutten har det superfint!

Herlige bilder her i dag.
Deilig inspirasjon. ♥

Bodil sa...

Minstesnuppa på 16 mnd stortrives i bhagen, ikke et kny enn så lenge. Storesøster på 4 år går på ei ann avd i samme bhage, og de har stor glede av hverandre.
Herlig sekk, så mye gøy til de små...

Klem Bodil

Pia sa...

Jeg har også ei lita ei som helst vil væje hjemme...Så det er ikke så lett å ta farvel. Men ellers går det visst bare bra:)

MissMette sa...

Så herlige bilder, bare så nydelig den fjallreven sekken ღ skjønn... Gratulerer med barnehage jenta :) Spennende til for både store og små... Ønsker deg en flott kveld vider, klem fra Mette

Synnøve sa...

Hihi, så morsomt! Vi har jo nesten jevngamle, Peder er 20 mnd, og har hatt sin første barnehageuke nå! Det har gått strålende, er nok som mange sier; verst for oss foreldre ;) Og nesten litt komisk, ser vi har omtrent identiske ting til barnehagen! Han har også kånken mini så klart, bare i mørkeblått, og maken blafre-boks med traktor på :))

FruVa sa...

LilleVa (snart 17 mnd) har vært i barnehage siden mars, og hun har trivdes godt fra første dag. Nå hadde hun hatt fri hele sommeren, så litt spent var jeg første dag.

Men det var ingen grunn til bekymring. Ny avdeling, og hun stortrives. Største problemet er at vi må gå forbi huskene på tur til bilen, og da skal hun jo ikke hjem ;)

Min Lykke sa...

Koselige bilder! Jeg elsker Blafre og har invesert i matboks og pennal. Men ingen skolebarn eller barnehagebarn får kloa på de, det er nemlig mor i huset som skal ha de helt alene:)
Ha en god natt!
Klem fra Kristin

Unknown sa...

Disse bildene var deilige, til å bli glad av! Mine småtasser er vadnt m barnehagen, 3 og 5 år, men han kan fortsatt slå seg vrang lille tassen min. Men de har det jo også kjempefint der, er bare ikke så lett å gå når avskjeden blir sånn...

Banebakken sa...

Så masse flott, som man ikke trenger å være barnehagepike for å like!

Jeg har akkurat søkt barnehageplass til min 11 uker gamle sønn - jikes!!! Heldigvis en liten stund enda til jeg trenger å tenke på matboks og drikkeflaske.. *separasjonsangst*

Anette - Opalveien - sa...

Fine bilder av nydelige blafre produkter. Blir aldri lei av å se på dem jeg, er såå fine!

Chilli Charm sa...

Ja det er godt å se at det er flere småttiser som ha forlatt redet og skjørtekanten te ho mor ;-) Min lillegutt på 1 år og 9 mnd begynte selv forrige onsdag. Rart å være færre timer sammen, men godt å se hvor gøy barna har det sammen :) Herlige blafre produkter. Det spørs om det skal bli noe slikt på lillegutt også :)
Foreløpig er det den gamle røde matboksen til mormor som gjør nytta si.

Lena sa...

Sikke fin blog og sikke dejlige billeder! Er helt vild med tapetet med fuglene.....er det lyseblåt i bundfarven..og er det fra PIP? :o) Fortsat god dag....

salige lavendel sa...

Herlige bilder!! Og lykke til i barnehagen for den lille.

Villa von Krogh sa...

Fine og "glade" bilder! :)
Klem Anine

Tove `blogg verden sa...

Så hærlige farger :D Min lille barnehage jente er på 2.uka :) Stortrives i barnehagen!! Hun blir 2 år 21. september :) Spennende, men veldig slitsomt for de små :)
Ha en flott kveld
klem Tove

Anonym sa...

Min Josefine er konfirmant til neste år:)