Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 28. juli 2011

På vei tilbake...

til en ny hverdag. Det er ikke mulig å forstå det som har skjedd her i vårt lille land. Vi holder hender, vi tenner lys og vi legger ned blomster. En mann har gjort skade jeg ikke kan forstå, og mitt hjerte blør for de som er rammet.

De to siste dagene har jeg vært i Oslo, sett på byen og lagt ned blomster. Stor er kjærligheten! Selv om det virker umulig å gå tilbake til det gamle, føler jeg at det er rett å begynne å ta tilbake hverdagen nå. Gå tilbake til de tingene som gjør meg glad og som sprer positivitet. Jeg er så glad i dere her på NIB, som lager et unikt varmt og støttende nettsamfunn. Dere er så gode!

Mitt sommerparadis.

Jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan vi går videre med sommerparadisutfordringen. Etter statsministerens ord om sommerparadis, føler jeg at det blir feil å fullføre. På den andre siden kan vi ikke la ondskap styre oss, selv på noe så ultrauviktig som en interiørutfordring. Jeg kommer tilbake i morgen, Ann Helen og Julie har et lite avbrekk, og jeg håper dere NYTER det herlige sommerværet!

Solveig

19 kommentarer:

Torill sa...

Sommarparadis har vorte ein definisjon på der alt er godt. Det må vi framleis ha i tankane. Tunge dagar, vonde minner, men paradis må vi tru framleis fins.

Jorid + NOE Blog sa...

Gjør det dere føler er riktig! Er sikker på at alle forstår den avgjørelse dere tar. Siste uken har vært tøff, men hverdagen kommer sakte men sikkert tilbake!

Sender dere en god klem! <3 Setter enormt stor pris på dere og!

TINS ROSE sa...

For et fint innlegg, Solveig.

Unknown sa...

Nydelige ord Solveig, takk for alt du også gir via NIB. Klem Wilhelmine

Elin | Draumesidene sa...

Vi må tilbake igjen til kvardagen, og då også blogging om positive og fine ting. Eg er sikker på at dei engasjerte ungdommane som no er borte, aldri ville at landet vårt skulle stoppe opp. Tvert imot. Men eg kjenner personleg at ting tek tid... Er sikker på at folk rundt omkring har full forståing for at de treng tid til å kome igang igjen også. Det har vore grusomme dagar, og ein veit ikkje heilt korleis ein skal kunne leve normalt igjen?

Klem E

Unknown sa...

Hei!
Som du sier, det er viktig å ta hverdagen tilbake, alle i hvert sitt tempo. Valget om dere vil "fullføre" sommerparadisutfordringen eller ikke vil respekteres uansett. For min del har jeg ikke noe imot det, blir glad av å se fine bilder og lese fine ord. Jeg setter veldig pris på NIB og dette felleskapet, og du er veldig søt Solveig! Klem

Turid sa...

Så fint skrevet. Som Manuela skriver; avgjørelsen blir deres, og det blir ikke feil, uansett hva dere bestemmer dere for. Det er så individuelt hvordan vi synes det er riktig å gå fram nå fremover. Vi har kjente som omkom på Utøya, men nettopp positive innslag og samholdet (også her inne) gjør mitt hjerte godt, det kjenner jeg. Det er en måte å overleve på og holde ut den tøffe tiden som ennå kommer for mange.
Ønsker deg, de andre NIB-jentene og alle som er her inne en fortsatt god sommer :-)

Klem, Turid

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Var ikkje ordet sommarparadis meint som DITT paradis? Kvar enkelt sitt?
Eg tenker at Utøya er statsministeren sitt sommarparadis, vi andre har våre....
Viss eg ikkje har misforstått heilt då...
Men uansett avgjørelse bli sjølsagt respektert.

Klem M♥

Anne N. sa...

Vi er alle utslått etter det som hendt, vi må ta hverdagen tilbake, men behøver nok litt tid til å ta inn over oss handling og konsekvenser, lære oss å leve med at vi aldri kan forstå.... at det finns ikke ord...
Vi må likevel ikke glemme å nyte livet og bruke tiden vår riktig!
Ønsker dere alle en god helg :O)
Klem, Anne:)

Sukkertøy for øyet sa...

...jeg håper virkelig at dere gjennomfører Sommerparadis utfordringen, da det er viktig å fokusere på positive ting som kan gi hverandre små smil oppi alt det som skjer av negative ting nå..
Det handler litt om å gi seg selv "lov" til å fokusere på andre ting.Vanskelig, men nødvendig. Iallefall for meg.

Stor sommerklem fra Ida Susanne

Lys Nostalgi sa...

Jeg håper også dere gjennomfører, for jeg har virkelig fortsatt tro på livet og paradiset....

Stor klem i en vanskelig tid

Anonym sa...

Ultrauviktige, hyggelige ting er jo viktige på et vis, så jeg synes dere skal gå videre med sommerparadisutfordringen.
Men jeg skjønner godt at dere synes det er vanskelig. Takk for NIB som gir meg veldig mye uviktig, men for meg viktig glede!
Klem fra Anne

Åshild - prydeligbloggen sa...

LOVE til deg, solveig!

Line sa...

fine ord og mange fine kommentarer i en tung og vanskelig tid ♥

Unknown sa...

Nå håper jeg enda mer at dere vil fullføre, etter å ha lest gjennom her. For godheten og håpets skyld! Våre forestillinger om ferieparadis må leve videre! Dette ble veldig rart, følte meg litt poetisk nesten, men jeg ble revet med.
Uansett, det er så vakkert vær her og jeg gleder meg over de små ting, ønsker alle en flott og glad helg <3

prinsesselinn sa...

Klem til deg og nydelig bilde.
Linn

Solveig sa...

Takk for så mange fine ord og kommentarer! Dere er herlige!

Mrs Hardy syns du har herlig poesi! Det er virkelig noe i det at det er mye i de små ting, og det er jo NIB er om:))

Anonym sa...

Fint innlegg:-)
Vi må nå komme tilbake igjen til et mer normalisert liv, og fortsette i de baner som vårt folk nå har vist - vi skal la kjærlighet og soledaritet få prege det norske samfunnet. Vi trenger nettopp gode og glade ting å drive med, og blogging om interiør og design gir masse glede og positive inntrykk.

Anonym sa...

Kjære Solveig!

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!! :-) Vi synes selv at hytta og dens beliggenhet er utrolig vakker! :-) Så gøy at du kjente deg igjen!

Klem fra galehuset