Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 19. mai 2011

Roadtrip: Dus modernisme

Om tre biler danner en kortesje, var det nettopp kortesje vi kjørte da vi besøkte herligste Christine med bloggen SNE. I hver vår bil kom vi, vanligvis så miljøbevisste jentene, kjørende fra hver vår kant på Østlandet.

I et eldre boligfelt på Langhus i Ski kommune fant vi frem til et moderne funkispreget hus. Mørkt og elegant på utsiden, lyst og åpent på innsiden. Velkommen inn til Christine, Ørjan og Leon(2).

-Ørjan stoler på mine interiørvalg, sier Christine der vi står midt i stua i det store og åpne huset på Langhus. -Vi begynte å planlegge huset da jeg var i mammapermisjon. Det var omtrent på den tiden jeg startet å blogge. Jeg fant så mye inspirasjon og fra den romantiske stilen jeg hadde tidligere har det gått mot en klassisk og moderne stil. Litt mindre krimskrams kanskje, ler Christine.


Og hun har helt rett, det er ikke mye krims krams å spotte. Istedet er det nydelige små stilleben og magnoliakvister i fine fargetoner som myker opp den ellers så stramme stilen. Florlette, hvite gardiner er med på å understreke at det kanskje bor en ørliten romatiker i Christine fremdeles?Delikat og innbydende kjøkken fra KVIK. Sjekk den hvite benkeplaten, den står på flere ønskelister etter dette besøket! Benkeplaten er på hele 90 cm i dybden og gjør sitt til at Christine får plass til å både vinskap og sideskap i endeveggene. We love it!

Gulvene, som er gjennomgående i hele første etasje kommer fra KÄHRS. Lyse, lune og delikate. Under gulvene ligger vannbåren varme, noe som får oss jentene som fortsatt har gamle panelovner til å hoppe! En kostbar affære som ifølge Christine har vist seg å være en topp løsning. Så lunt og godt at den flotte, innfelte peisen på kjøkkenet mest blir brukt som pynt.
Rundt kjøkkenbordet troner Ikea stoler med spesialsydd trekk fra BEMZ.COM og en deilig sittebenk fra SLETTVOLL. Den sorte, nydelige sommerfuglklokken gir kjøkkenet et kult, grafisk uttrykk. Noen små blå og turkise fargedrypp går igjen i hele boligen og skaper en fin helhet.


Hjertene våre hopper litt ekstra når vi kommer opp i 2.etasje og entrer soverommet. Christine har fått det vi vel alle drømmer om, et soverom med gjennomgang til et stort og ryddig walk-in-closet og det deiligste badet man kan tenke seg.


De store grå, og må vi få si, superlekre flisene fant Christine gjennom RIGHT PRICE TILES og badekaret som hun lenge hadde drømt om er fra SVEDBERGS. Vaskeservant og skap fra Ikea. Den løsningen vi småbarnsmødrene digget aller mest må være sjakta som går fra badet i 2. etasje og ned til vaskerommet i 1. etasje. Her snakker vi god planlegging!På Leons rom er det blått som gjelder. Christine lette lenge etter et fint tapet til barnerommet, men fant ingen hun bare MÅTTE ha. Det fantastiske pipip tapetet endte hun til slutt opp med å designe selv! Heldige er vi andre som i dag kan kjøpe det igjennom PHOTOWALL. De kule bokstav- og tallplakatene er også Christines design. Det hvite nattbordet er fra Kartell og sengen en klassisk Juno. En ekte guttedrøm!

Vi synes det var så sprekt å ta imot besøk av fire skravlende og interiørgale damer kort tid før termin. Ekstra stas var det å få se rommet til den nye lillebroren. Den gamle stellekommoden frisket Christine opp med fine knotter i forskjellige blå nyanser. Kjempeeffekt!

I tvstua i 1. etasje har Audrey Hepburn og selve ikonet for 50 tallet, Marilyn Monroe, fått komme opp på veggen. Sammen med myke tekstiler og nydelige perleblomster har vi en mistanke om at denne kosekroken kanskje tilhører Christine?


2. etasje er kanskje guttas?

Tusen takk til SNE for at du åpnet hjemmet ditt for oss og gav oss en herlig, inspirerende dag. Og gratulerer sååå mye med den nye verdensborgeren, vi gleder oss på deres vegne!

Har du lyst til å se bilder fra våre tidligere Roadtrips?
HER ligger artiklene fra turene våre til Kjerstis Lykke, Ideas to steal, Theas Mania, Mias Landliv, Hello House, Sukkertøy for øyet, Consept Constance og Designhund.

Roadtrips skal være et uhøytidelig møte med bloggere og deres hjem, hvor vi viser hjemmene slik de er. Real homes - real people! Her viser vi hele rom uten medbrakte stylingprodukter, og stemningsbilder fra dagen vår. Vi håper dere liker konseptet! Ta gjerne kontakt på norskeinteriorblogger at gmail dot com hvis du har et hjem som flere bør få se.

28 kommentarer:

Landcharm sa...

En herlig stil!

Anja sa...

Kan jeg spørre hvor tv-seksjonen er fra? Synes det er utrolig vanskelig å få til en fin tv-løsning som også inkluderer oppbevaring - og hvor ting helst er utenom rekkevidde for små fingre... ;)

selskapsdamen sa...

Flott reprtasje og jeg kjenner "sne" meget dyktig dame på alle mulige måter!

MiMa sa...

For et herlig hjem!! :)
Og Anja: IKEA kanskje?? De har hvertfall noe som ligner veldig

designhund sa...

Så herlig og delikat!
Jeg elsket det barnerommet!

Høytrykk sa...

Jeg rett og slett elsker dette huset. Christine har utrolig god smak!

design elements sa...

ok...I can't translate the tex bu when I see lovely images, b&w photographs and the Domino book - all of them in one post, I simply have to leave a comment :-)

Unknown sa...

Sååå fint, så balansert og rolig fin stil...jeg vil ha alle stiler jeg, finner jo aldri liksom stilen min jeg asså. Nydelig blogg rett og slett;)) Og dere NIB damer tar bare så fine bilder, skulle tro om det ble så fint her hos Wilhelmine også...hi,hi...ha en god helg NIB`ene;))

KROnPRINSESSENE sa...

Nydelig, stilfullt og gjennomført hjem :)
Herlige store rom, til å bli glad i alle sammen!
Utrolig kjekke disse reportasjene og gleder meg allerede til neste...
Klem May Helen

Unknown sa...

Christine har det så utrolig nydelig! Hvert eneste rom tar pusten fra meg.

Dere må selvfølgelig legge det ut. Jo flere jo bedre:) Tenkte at det kunne være en fin måte å hilse på så man ikke er helt alene på lørdags morning.

Klem, Marthe

Unknown sa...

Wow, så delikat, lekkert!

Susanne/Changes sa...

Kjempe flott!!!

Jorid + NOE Blog sa...

Helt nydelig!! Fallt rett hjem hos meg, takk for tips om nok en unik bloggjente!

Klem

ceciliegrut sa...

F A N T A S T I S K


Helt utrolig vakkert hjem <3

*sne* sa...

Så fine bilder dere fikk tatt! Dere er fantastisk flinke. Og tusen takk for en veldig koselig dag - dere er en superfin gjeng!

Anja: medieoppbevaringen er Bestå fra IKEA. Virkelig genialt, praktisk og fin pris :D

FlorasFrue sa...

Kjempeflott hjem! Og barnerommet med DEN tapeten - så herlig!!

Tina sa...

Dette hjemmet er nydelig, og bloggen er en favoritt hos meg. Men må faktisk si at jeg liker Christines egne bilder bedre - et eller annet med at disse bildene blir for mørke i forhold til hvordan jeg tror det egentlig er i huset?

NIB sa...

Hei hei Tina! Takk for tilbakemelding - vi har faktisk diskutert akkurat det med hvor mørke bildene er:) Vi har kalibrert skjermene hos oss, men på Julies mac er bildene mye mørkere enn på Ann Helens og Solveigs PCer. Kunne vi bare spurt deg om du bruker mac?

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

Kjempe fine bilder :)

Hun har en super bra blogg, og er en super snill jente. hilsen en som følger bloggen hennes.

Ha en fin helg

Anonym sa...

Nydelig interiør. Skulle ønske dere også tok biler av husenes utside. Jeg bruker PC og synes også bildene er veldig mørke.

Ole

NIB sa...

Da skal vi lyse de opp litt her:))

Tone L sa...

Hei

Har fulgt Sne en stund Christine
er kjempeflink!!!

Anne Grete sa...

Et nyyyyyyyyydelig hjem :)

Dronning Maud sa...

Fantastisk hjem!!

Datt sa...

Wæo, så lyst og vakkert! <3

Frida  sa...

Super fint!! Man blir ju såååå inspirerad=)
Frida

Supersnuppa sa...

Nydelig hjem!
Christine har fått til det hjemmet alle drømmer om!

Anonym sa...

Hei nydelig hjem du har spesielt flisene på badet! husker du hva de heter? mvh christiane.