Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 3. mars 2011

Søndag er det fastelaven

Vi er så hoppende glade for alle de FANTASTISKE kjøkkene dere viser frem i månedens utfordring. Vi klikker oss inn til det ene mister pusten kjøkkenet etter det andre. Takk fra hjertet!

Søndag er det fastelaven! Vi håper dere støtter opp om alle gode formål som får sårt trengte midler fra fastelavenrissalg. Men det går jo an å lage et bloggifisertbart ris også? Her er rosa ferskengrener med printede papirfjær. Print kan du finne HER.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Flott bilde;)
Koselig med slike ferskengrener ♥
Så et spørsmål som dere sikkert har fått 1000 ganger de siste dagene - Hva skjer med bildene i bloggrollen?? Er så få som kommer frem, og det er sååå irriterende;) Er det noe som "går over" tro, et virus, hihi?

Ha en fin kveld!

Klem Line

Seek for Antique sa...

Eg tykte bilete var knall fint! I morgon skal eg til å pynte med fatelavens greinar;) gler meg!! Ha ei god held!

Klem

NIB sa...

hei Har en drøm! Vi er litt usikre på hva det er som gjør at rollene ikke viser bilder. Vi ser at det er et "universelt" problem på Blogspot, slik at vi hittil har forholdt oss litt i ro. Men det begynner å bli lang tid nå, så vi ser an helgen, hvis ikke må vi få noen proffer til å se litt på det for oss.):)

- sa...

Nydelig bilde! Og disse ferskengrenene har jeg også lagt min elsk på:-) Kan sees i mitt nyeste innlegg. Ha en fortsatt fin torsdagskveld:) mvh Vilde

an-magritt sa...

Vidunderlig vakre greiner. Tenk, nå er det mars og vårmåned!! Her ute ligger snøen fortsatt tykk. Men sola titter fram innimellom, og snart vil den smelte litt etter litt. I mellomtiden er det herlig å kose seg med vårtegn som greiner med fjær på. HERLIG!

Lottemora sa...

Så utrolig lekkert. Men får man kjøpt ferskengrener i trøndelag mon tro....?

NIB sa...

Hei Lottemora!
Vi kjøper på Mester Grønn i hvertfall, kanskje de har butikker i Trøndelag også? Generelt har de utrolig mye bra og billig synes vi:)

Lottemora sa...

Det må sannelig sjekkes ut! Riktignok et par timer å kjøre dit da men....


Lottemora