Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 12. mars 2011

Inspirasjonsprisen

Vi syns det er spennende å holde avstemning for Bergene Holms inspirasjonspris. Interiørprisen har fått inn mange flotte bidrag og her kan dere se to bilder fra hver finalist. Gå gjerne inn på BERGENE HOLMs sider for å se alle bildene - slik at dere får et godt inntrykk av hjemmene før dere stemmer. Moro at vi interiørbloggere får være med å stemme!

PRISEN retter fokus mot de som bruker treverk i hjemmet - hvordan en kan få det flottest mulig med ekte tre. Finalistene konkurrerer om 50 000 kr!

FINALIST 1
Ingrid Vibeke og Gunnar bor på gården Berge i lille Flatdal i Seljord sammen med Gisle på 9 mnd og storesøster Anne. Juryen sier:
-Vi likte godt kontrastene i dette huset; mellom laft og panel, – det tradisjonelle og det moderne. Søkeren lykkes med å veksle mellom ulike panelprofiler – glatt og faspanel, som bindes sammen av en gjennomtenkt fargepalett. Interiøret fremstår som helhetlig og ivaretar gårdens historie på en elegant måte.


SE FLERE BILDER HER.

FINALIST 2
Jon Helge og Helene bor i Husløsveien i Fredrikstad. Juryen sier:
-Vi liker den gjennomførte stilen i interiøret. Kombinasjonen av ubehandlet og malt panel gir spennende kontraster i miljøet i 2. etasje. Taket i første etasje vekker oppmerksomhet og selv om det er et restparti fra et lokalt restaureringsprosjekt, så gir det stuen et eksklusivt inntrykk. Et klassiskt, profilert listverk rammer inn vinduer, dører og tak på en helhetlig måte.


SE FLERE BILDER HER

FINALIST 3
I Forsand i Ryfylket har Rune og familien ei hytte fra 1958. Juryen sier:
-Vi likte godt at hytteeier har funnet kreative / utradisjonelle løsninger for at tilbygget skulle innfri kravet om avstand fra elven. Tilbygget har gitt utfordrende vinkler innenvendig som hytteeier har utnyttet godt til gangbru etc. Fine kontraster i materialvalget gir hytta et spennende og innbydende preg. Hytteeier har valgt å bruke panel og listverk uten profiler, dette er med på å gi hytta et moderne, men tidløst preg.


SE FLERE BILDER HER

Du kan stemme frem til kl 19 lørdag den 19.mars.

9 kommentarer:

fialka012 sa...

Krásný blog...

Fjasevas Huset sa...

virkelig stilig hytte den siste der:)
Kunne jeg gjerne tilbringt feriene...

Hegeslilleboble sa...

Flotte bilder!

Atelier Kari sa...

Morsom Konkurranse. Var med med Fjellhytta mi i finalen i fjor, inspirerende å se de forskjellige prosjektene. Så flott at det er avstemming her!

Anonym sa...

Synes sveitserhuset var utrolig vakkert. Stilig tak og flotte utskjæringer.

Anonym sa...

sveitserhuset

Anonym sa...

Hytte i Ryfylket!!

Anonym sa...

Hytte i Ryfylket!!

Anonym sa...

jeg syntes Sveitserhus var bra