Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 28. januar 2011

WHAT'S NEW?

I går var vi Nib-jentene på trendspotting. Vi hadde en hyggelig og avslappet dag på MESSE, håper du får litt vårfølelse av bildene.

-Optimismen er tilbake, kunngjorde PEJ-gruppens Jakob Sønstergaard på frokostmøte, og la vekt på 4 trender de ser for 2011; CLOUDS, SEA, SUN og PARADISE.

PARADISE: Ann Helen sitter i Paradise, med ferie og sydhavsøy assosiasjoner. Sterke, klare farger: cerise, rødt og turkis, blandet med store volumiøse blomstertrykk. Rett før vi bestiller en "all inclusive". Produkter i stilen finner du hos feks PIP studio og RICE.


Solveig har fått en kaffe i sydhavsbaren.

SEA: Blått så langt øye kan se, bare brutt av redningsvest-orange. Rommet hadde en slik Anthropologie følelse, hvis du har vært på en slik butikk i utlandet. Duse fargetoner mot neddempet raw treverk.

SUN: Hva med en orange gigacupkake? Sun bruker den knallsterke fargeskalaen gul, orange, gyllen og brun. Barnslig lekehet, her er mye lov. Produkter i stilen finner du hos Blafre og Ugly Childrens Clothing.

CLOUDS: dempet, dust, lett og usynlig. Moderne gjennom overaskende hightec: metallhyllen i blondemønster, og det geometriske mønsteret i tapeten.

Etter frokostforedrag ruslet vi innom mange stands, vi rekker ikke å vise bilder av alt - men håper du får litt god gammeldags messestemning.Fargene på disse stolbena: mums!

En vegg med tavlemaling gikk helt klart igjen på flere messestylinger.

Nam!

HOUSE DOCTOR fyller 10 år og bød på nydelig fingermat. Representant på stand (over) fortalte at de satser på 3 retninger denne våren: Living with white - en stil hvor en blander ulike teksturer og nyanser av hvitt. Raw - en stil som preges av mellommørkt treverk og Color Notes - en stil med svært duse, matte pasteller. Sjekk sjerfet: House Doctor satser på sommerfulger. Og kjøpte du, sammen med et samlet bloggerkorps de fargerike eskene hvor det står "lemonade" på i fjor, er de med også i år. Flaks!


WIK & WALSØ hadde med sitt nye mønster "Leve", som en av de to designerne Linda Svedal Walsøe kom over i en stokk da hun var ute og jogget (underst). Over ser dere Woodstokk og Alveskog. -Vi ønsker å skape et produkt med en verdi og en følelse, vi tenker at vi selger opplevelser, sier Ragnhild Wik. Vi er solgt:)BLAFRE: Ingrid Erøy Fagervik og mannen Remi har en fantastisk stand, med blant annet Blafrefigurer skjært ut i finerplater. Herlig! Her viser Ingrid frem sitt nyeste mønster: pinnsvin. Snart i en barnehage nær deg, vil vi tro.
GREENGATE: et merke som nok kan takke de norske bloggerne for mer enn halvparten av sin omsetning her i landet:) Nydelige påskefarger, og morsomme popkornesker. We like!


BLOMINGVILLE: Gode, duse, flotte pasteller. Lilla, gult, turkis, mosegrønn og korall. En herlig, inspirerende vårstand! Peacetegnet er hot, og det har ikke gått Blomingville forbi. Vi la særlig merke til alle de friske blomstene de hadde brukt i stylingen, og hvilket ekstra piff det gir til et interiør. Blomsterbutikken kaller!

Trendene slik vi på NIB ser det:

Skogens dyr
Industri med treverk og natur
Duse pastellfarger - mye gressgrønt, lilla og honeysuckle.
Peacemerke
Sommerfugler

Håper dere får en herlig helg!

20 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

så artig å få være med inn på messa :)
Det var en par ting der jeg ble nyskjerrig på, de fine fargede rørstolene som så ut som hagestoler feks...

MeyBiMe sa...

Tusen takk for en spennende tur sammen med dere i iteriør-riket :-)

Fhager sa...

Hurra! Så mye fint! Jeg er inspirert opp over ørene!

Takk:O)

Anonym sa...

Så moro med messe og masse nyheter
Takk for titten, får nok vente til det er på plass i butikken
Marianne

mona.z sa...

Herlige bilder fra messen, skulle så gjerne ha vært der:))

Martes atelie` sa...

Sukk.....så mye fint!

From not to hot sa...

JAAA! Endelig kommer fargene tilbake. Noe så fantastisk som de første bildene, jeg kunne gjerne hatt det meste av dette i mitt hjem. Optimisme er det rette ordet - hvem kan bli i dårlig humør av slike fantastiske farger?!

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Så mye fint!
Bloomingville er helt klart min favoritt av de dere har lagt ut her... *sukk* Så nydelig!

Sanne sa...

Kjempe spennende å se på bildene fra messa. Takk:-)
Var mye lekkert.

Wilhelmine sa...

Takk for fantastiske bilder, da er det bare å sette seg i Wilhelminebilen og reise til Lillestrøm i løpet av helgen...må bare inn her asså. Klemmer fra Wilhelmine

Fargevandring sa...

Takk for herlige inspirasjonsbilder. Her var det mye fint og mange glade farger!

Turid sa...

Så fint å få se bildre når man selv ikke kan være tilstede ;-) Jeg sier meg enig med henne som ønsker fargene velkommen tilbake! Jippiii!!! :-)

Eldrid sa...

Mye lekkert her altså! Takk at dere tok oss med inn på messen..så vi også fikk ta en liten titt..
Så likte jeg ekstra godt bildet av
Remi og Ingrid..ikke har dem bare fantastisk stand..dem er også helt fantastiske mennesker;)

Fin kveld til dere i Nib!
takk for inspirasjon...og vakker post under fra Ellens hus!

Concept Interiors sa...

takk for oppdateringen.Var det ingen Afrika trend?Etnisk retning?

NIB sa...

Hei Connie!:)
Vet du at det overrasket oss veldig hvor lite vi så til den etniske trenden! Nå skal det sies at vi kikket ikke igjennom absolutt hele messen, men var igjennom en god del, og så veeeldig lite. Det var heller ikke plukket ut av Pej. Overraskende! :)

KROnPRINSESSENE sa...

Å herlighet -dit vil jeg neste år!
Ble SÅ inspirert og klar for shopping he, he.
Takk for fine, kjekke bilder.
Har iallefall peace-tegn he, he.
Klem

designhund sa...

tusen takk for omvisningen!
etter første gang på 18 år uten messe
er det litt vemodig, men det det hjalp
med en liten titt sammen med dere:-)
takk
klem Tone

Datt sa...

Ah, tusen takk for deilig inspirasjonsoppdatering for oss som ikke kunne være der!

Anne-Marthe:) sa...

Å så mye fint:D gleder meg til sola stikker fram litt lengre om dagen, og fargene får skinne i glansen:) Man blir så utrolig inspirert av det:D

Anne-Marthe:)

Concept Interiors sa...

Takk for oppdateringen, vi kan være afrika girls likevel v!