Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 12. desember 2010

Roadtrip sniktitt

Torsdag kveld var vi Nib-jentene nesten litt utladet. Dere vet sånn deilig utladet etter en dag man har gledet seg ordentlig til lenge? Vi har vært på besøk hos godeste Mias Landliv, og vi vet nesten ikke hvor vi skal begynne. Vi interiørbloggere strør ofte om oss med skriftlige åååå`er, og her er det virkelig på sin plass. Ååååå, for et nydelig sted, hus og par i Hemnes i Aurskog Høland. Det er en så utrolig god følelse å komme inn et hus som ikke bare har sjel, men også mennesker med sjel.


Tidlig opp på vinterkledde veier. Det begynner nesten å bli rutine å kjøre feil, selv om vi hadde både gps, kart og veibeskrivelse. Det summer i bilen når vi er på tur, så mye å prate om, så mye å dele! Vi ble nesten sliten av å peke ut hver eneste gård vi kunne tenke oss å bo på veien gjennom hvite dyner.

Ute er hagen i dvale, men inne er det fyr i peisen og varme mennesker.

Vakre Mia!


Marinert kylling, potetbåter og fetasalat. Nam:)


Ann Helen og Mia.

To som trives i hverandres selskap.

Mias lekre, lekre julekake. Solveig har godteriavtale, så hun fikk med seg en bit hjem. Den ligger nå trygt forvart i fryseren og skal spises i andektighet på julaften morgen.Vi gleder oss til å vise dere Mias hjem på fredag!

Det var et samstemt kommentarfelt til vår lille julenøtt. Random valgte ut "Lengtan efter vitt inne och gront ute", blant de som hadde rett svar. Grattis!

13 kommentarer:

raioX - da Tin sa...

Hei =)

You have nice pics in your blog , specially the first one in this post, very nice!

manuela sa...

å fytti den kaka så god ut!

T Interior sa...

Jeg kjente den koselige dagen helt hit jeg :) Ser virkelig ut som et hjem man føler seg velkommen i! Gleder meg til å utforske Mias blogg :)

designhund sa...

Hei NIB!
Dere tar så fine bilder! Jeg skal oppgradere mitt Canon EOS kamera til interiør og portrett bilder. Vurderer en fast 50mm 1.4 og en vidvinkel 10-20mm. Men er veldig i tvil om jeg trenger det vidvinkelobjektivet for fine interiørbilder?
Blir kjempeglad for svar.
Klem fra Tone

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

så flott repotasje, me like :o)))

NIB sa...

Hei hei designhund:) Vi er veldig glade i begge linsene, selv om de såklart har både gode og dårlige sider. 50 mm er vanskelig å bruke fordi en må stå et goooodt stykke ifra det en tar bilde av. Men når den treffer, blir det ofte fine bilder:) Vidvinkelen bruker vi til store bilder, men er ikke så kjent med den.

Vi er i "øve oss" fasen når det gjelder foto, så vi er kanskje ikke de rette å svare:):)

tante fiolett sa...

Så koselig:) Gleder meg til å se mer på fredag!! Veldig stas med besøk i Aurskog-Høland for jeg bor der selv hehe;) Ønsker dere en flott søndag:)
Klem fra Jeanette

Anonym sa...

Elsker Mia <3

Mitt hvite hus sa...

Ja her kommer et ååååååå..så utrolig koselig repotage...kjekt å få et bilde av Mia... gleder meg evdlig til fredag =))

god avdvent=)

Strikkelise sa...

Reportasjene deres fra bloggerhjem er min absolutte favoritt her på NIB. Håper det blir mange av dem fremover!

Mias hus og blogg bærer tydelig preg av en sikker smak og en kyndig hånd med både symaskin og annet, morsomt og annerledes å se huset hennes med deres øyne.

Det er ikke fritt for at det er artig å se fjesene bak alle de fine bloggene også :)

Eddan sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Eddan sa...

Åh vad kul att jag gissade rätt. :-)
Mia har ett underbart hem!

Kram från Anette

Kar sa...

por favor quisiera acceder al blog de Mias y no puedo.