Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 19. november 2010

Rising Red

Ganske flott tittel ikke sant? I går var vi så heldige at vi var på plass på presselanseringen til Vipp. På Illums bolighus, med deilig frokost og det hele, ble neste års limited edition farge avslørt. Med ferske croissanter og nytraktet kaffe stod vi på sidelinjen da teppet regelrett ble trukket av bøttene...
Og voila....Der står Rising Red. Rød, flott og ganske vågal. Knæsj, fargerik og bare helt fantastisk..!
Tilstede på lanseringen var Jette Egelund, datter av Holger Nielsen-grunnleggeren av Vipp. Jette fortalte åpenhjertig om alle oppturer og nedturer hun har tatt del i etter at hun overtok konsernet da hennes far falt fra. En fantastisk dame med god fortellerevne, business sense og masse ben i nesa. En familekjær kvinne som har involvert alle familiemedlemmer som har hatt ønske om å ta del i firmaet. I dag jobber begge Jettes barn i firmaet, samt deres ektefeller. Et familieeventyr rett og slett!
Rising Red kommer i utvalgte søppelspann, salt- og pepperkvern, oppvaskkost og brødboks. Fargen produseres i et begrenset opplag.
"Vi begynner å se fremover og legger finanskrise og tunge tider bak oss, vi er optimistiske og trenger en sterk farge å omgi oss med" forklarer Heidi Lindberg Egeland når vi spør henne om tanken bak neste års farge. Heidi har vært med på å bygge opp Vipp i New York og var en av inspirasjonskildene til fargen Yellow Cab som kom i 2009.
Og for en herlig overraskelse. Pepperkvern i Rising Red ble med oss hjem i posen!

Rising Red kommer først i butikkene på nyåret. Rett før jul slippes nysatsingen Vipp Kitchen Tools og i tillegg kunne jentene fra Vipp avsløre at de har store planer for fremtiden... Vi ymtet frempå om møbler og vi fikk ikke et nei.

Hva synes du om neste års farge? Flytter Rising Red inn på ditt kjøkken?

6 kommentarer:

Blomsterpiken sa...

De var kjempefine!
Tenk svart og hvitt kjøkken og så med det røde "settet" til!

Janniche sa...

En herlig farge-innsprøytning i en heller fargeløs årstid...!:)
Er det mulig for meg å komme inn på Bloggelista deres eller... har jeg for lite om interiør?

Klemmer, Janniche
Duse Pasteller

NIB sa...

Hei duse pasteller:) Vi går igjennom søknadene fortløpende, men Helene som legger inn blogger er i oppkjøring av eksamen, og har nok hendene litt fullere enn vanlig. Vi jobber på, og av bloggen din ser jeg at du er kanskje litt i grenseland for det vi krever av ren interiørblogg, men vil nok tro at du kommer med:):)

Solveig

Eldrid sa...

Spennende!
Det her var skikkelig stilig!
Hm.. Det føles ut som om jeg skulle hatt den måtte jeg gjort om litt av inredningen på kjøkkenet...men det er jo ikke umulig det..tihi:)
Kul var den iallefall..og man blir glad av farger:)

Eldrid

Little Cottage sa...

Staselig!
Yep, roedt maa det bli, etter disse aarene med mye negativitet og flopper her i USA.
Europa har masse lekkert aa by oss, men den #*##@@@###** lave Amerikanske valutaen oedelegger for import!
Takk for ett flott innlegg;- kanskje jeg kan blogge om dere i NIB og laane bilder??
-Sylvi

Solrosa sa...

Elsker den fargen, men tipper at Vipp-spann blir i dyreste laget for meg. Eller - pengene har jeg alltids, men viljen til å betale så mye er sitter nok litt lengre inne... ;)

Takk for iherdig jobbing med NIB, damer!

God søndag!

mvh Solrosa