Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 12. oktober 2010

Hjemme hos Shinedesign

Denne gangen hilser vi på Anja-Patrice som har bloggen SHINEDESIGN. Anja-Patrice liker alt som kan få hverdagen til å skinne litt mer. Og det gjør virkelig hennes hjem. Værsågod, la deg blende.

Hvem: Anja- Patrice Hansen
Hvor: Trondheim
Størrelse: 150kvm fordelt på tre etasjer
Roll: Trend

EN INSPIRASJONSKILDE DU ALLTID VENDER TILBAKE TIL?
Det er mange! Siden jeg oppdaget interiørbloggene, har jeg funnet masse gøy og inspirerende på nettet. I tillegg til interiørbladene, blir jeg veldig inspirert av utsnittene og motivene på fotografiene på sønnen min. Utrolig spennende å oppdage omgivelsene på nytt, sett ut fra perspektivet til en 4-åring! En tur i marka eller i byen kan også gi meg nye ideer i hodet.

EN FAVORITT I HJEMMET?
Macen min. Fotokamera og bildene mine. Jeg har et kamera med overalt!

EN TING PÅ ØNSKELISTEN?
Leter etter det perfekte stuebordet. Den skal ha hylle under til alt rot som slenger rundt og så skal det være brukt. Forhåpentligvis dukker det opp en dag! Jeg ønsker meg også malte gulv, lyse såklart! Har fått min dose av gul eikeparkett tror jeg.

EN TING SOM KOMMER IKKE INN I HUSET?
Tja. Jeg har innsett at vi ikke står stille men er i bevegelse hele tiden. Det jeg ikke liker i dag liker jeg i morgen osv. Dessuten har sammensetningen mye å si for helheten. Jeg kan like mange ting som rett og slett ikke passer inn i mitt hjem. Akkurat nå prøver jeg å begrense mine innkjøp på IKEA, iallefall når det gjelder møbler. Det blir rett og slett for mye og innimellom har huset vårt sett ut som en møbelkatalog. Det liker vi jo ikke!

EN TING DU SKULLE GJORT ANERLEDES?
Jeg skulle ALDRI latt forskermannen overtale meg til å kjøpe bokhyller i eik. I kjellerstua mi ble det litt for mørkt. De skulle vært hvite, hvite, hviiite!

FAVORITTBUTIKK?
Fretex, all verdens bruktbutikker og loppemarkeder. Jeg liker også godt Cornelias Hus og Interia her i byen.

FAVORITTMAGASIN?
Åja, det må bli danske Boligliv og Boligmagasinet. Og rom123. Synes forresten at KK ofte har fine interiørreportasjer også.

BRIGG LAGER HJEMME HOS PÅ NIB.

17 kommentarer:

Thelma Louise sa...

kreativt og artig hjem.:-) gøy å se.:-)

Project Vibes gate sa...

Flott hjem!!! Shinedesign: hva slags skohyller er der der jeg skimter i gangen? er på jakt etter noe langt og relativt smalt til gang - ser ut som noe man kan sitte på også??

Anonym sa...

For et UTROLIG flott hjem! Kuskinnteppet gjorde seg virkelig i stua - bant liksom alt sammen:)

Masse fine detaljer!

Ida Susanne sa...

Jeg forguder denne blogger'ns hjem..
Så mange vakre detlajer og hvile øynene på..

LOVE IT

shinedesign sa...

Projekt Vibes gate: Benken vår i gangen er egentlig en LACK hylle/reol fra IKEA. Den var til overs og liggende med voksduk som beskyttelse fungerer den kjempefint til oppbevaring av skoene våre og til små rumper som skal lære seg å ta på skoene selv!

Kardemomme sa...

Bloggen din seilet opp som en favoritt allerede første gang jeg så den Anja! Jeg liker ALT du har i det herlige hjemmet ditt! Tapeter, tekstiler, sammensetningen av nye og gamle møbler..Ja, alt er min smak! Kunne flyttet rett inn hos deg :))Gøy å se bilder jeg ikke har sett før forresten. Takk for titten! Beste hilsener fra Kardemomme /Benedicte :)

My Wonderworld sa...

Herlig hjem!

Saga sa...

Så flott du har det:-)

Thea's Mania sa...

Ååå dette var herlige rom, Takk for at du deler det med oss:)

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Fantastisk!!

Wilhelmine sa...

Nydelig!!!

Andregasellen sa...

Så fint du har det!Mange fine bilder!

Med et lekent sinn sa...

Helt fantastisk herlig hjem, forseggjort og inspirerende. Elsker bloggen!

mvh Med et lekent sinn

Fjellby sa...

Elsker stilen! Ser veldig gjennomført ut :) Virkelig mange fargeklatter og humoristiske innslag som kan sprite opp her :)
Inspirerende!

Lise

In my house sa...

SUPERSNYGGT! helt klart en favvis inredare, som har det personligt å härligt, Retro möter nött, NICE

Kram josse

Anette Willemine sa...

Milevis fra min smak, men utrolig kult gjennomført! Liker veldig godt at du har det lekne perspektivet og at du tør å utfordre grensene i hva som funker sammen. Balansen mellom det du klarer å sette sammen så flott til at det kan bikke over til tivoli, er hårfin. Det vitner om at du er sikker i din smak. Takk for titten inn i ditt kreative hjem!

Klem,
Anette Willemine

Tone sa...

Kjempe:-) Jeg elsker tapeten i skapdørene og bildet med kommode og bokstavbilde.