Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 25. juli 2010

Loppejakt i Sverige..

Så var det tid for et loppeinnlegg her igjen. Det er ikke så mye som skjer på loppefronten her hjemme i sommermånedene, men i år har vi tilbragt første del av ferien i et sommerhus på Skånekysten. Østerlen var vidunderlig vakkert og vi hadde værgudene med oss hele ferien.
Masse bading, deilige jordbær og svenske loppiser. Nå ble det ikke noen store funn på meg, men det var gøy å se hva som fantes, og jakten er halve moroa.
Her er noen bilder fra noen av stedene vi var innom.
Denne benken var så herlig i fargen at jeg gjerne skulle tatt den med meg hjem. Hvis vi hadde hatt lastebil..Men det hadde vi jo ikke, så jeg måtte motvillig la den stå igjen.Denne skjenken gikk også rett i hjertet, men vi hadde jo ikke plass, hverken i bilen eller i spisestua hjemme.

Brikker og duker..
Stoffer i kassevis. Men enda så stort utvalget var, fant jeg ikke noe hjertebankstoff.Her er fangsten som lå i bagen da jeg pakket ut..

Heklede brikker, kluter og små bånd.

Denne kannen fant jeg på et nedlagt hotell som solgte ut en masse inventar. Der stod det slike kanner i fleng. Jeg har en hang til det litt orientalske ved siden av at jeg liker både det stramme og moderne. Sånn så det ut på bordet til formiddagsteen i dag..


Været viser seg fortsatt fra sin beste side og akkurat nå vil jeg at sommeren skal vare evig..
Ha det fint alle der ute!
Beste hilsener fra Kardemomme i huset ved bekken :)

16 kommentarer:

Irene sa...

Den benken skulle jeg gjerne hatt også.

Fra gammelt til nytt sa...

Veldig koselig benk, skjønner godt at det var vondt å reise fra den, men den kanne du hadde med deg var vakker også. Liker også slike fine kanner, men synes det er vanskelig å finne.

LahrA sa...

Nydelig benk og fine baljer.. Heklede brikker får man aldri nok av ;)

♥ Monica ♥ sa...

Så masse flott!!! Jeg var og på loppis i Sverige i sommer og det var jo rene himmelriket. Så masse flott. Sånne kanner var det jo hauger og lass av. Jeg kjøpte en med tilhørende sukkerskål og fløtemugge. Nydelige! Gleder meg allerede til jeg skal tilbake til loppsmekka neste år.
Håper du ha hatt en fin lørdag!
Klem, Monica.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Supersøte kluter du fikk deg. Jeg var en tur på et loppis i Malmø jeg. Og ble helt sjokkert over hvor dyre de var. Jeg er jo godt bevandret i loppeværden og innbilte med at i Sveriege der er det billig der. Ikke så lenge før det begynner med loppisene her nå da.
Ha en skjønn kveld
Klem:)

MissMette sa...

Hørtes ut som en perfekt sommer :) den grønne benke var bare nydelig!!! – og det samme er sinkbaljene… Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Klem fra Mette

Bettum Villa sa...

Her var det mange nydelige skatter. Skjønner at det var tungt å la dem være igjen, men du fikk jo med deg mange små flotte ting. :D

Gleder meg til det er noen loppemarkeder i Norge igjen til høsten.

Klem Madelén

Anonym sa...

Ååå så mye fint,flott benk. Vi skal også snart til Sverige (med tilhenger)hehe,å tråle loppis. Ha en koselig dag. :)Klem fra Mette.

In my house sa...

ÅÅååååå Vilken bänk, sån ljuvlig färg från start,,, mums snygg...

Kram josse

hemtrevnad marie sa...

Å, vilken fin bänk!!
Jag ser att du gillade skänken....har du vägarna genom norra Dalsland på dig väg mot Norge så kika in i vår lilla butik på Baldersnäs, där har vi en ännu sötare skänk i samma stil fast mindre, kanske något för dig:)
Du är varmt välkommen och bild på skänken finns på min blogg!
kram

Tiriltungen sa...

Den kanna var rånydelig, og borddektningen din så helt perfekt sommerlig og frisk ut! *nydelig*

God sommer

Ellen sa...

Så fin benk!Svenske loppiser er alltid gøy å snoke i, man finner alltid litt andre typer stoffer og småtterier der:)Skjønner godt at du ikke fant så mye hjertebankstoff på Tanum, for entusiastene (les: meg) er på plass der ved sesongstarten i mai og rasker til oss alle godsakene;)Det blir nok utplukket utover sommeren.

♥ Anja-Karin ♥ CleanCanvasStudio sa...

Ooooooh, skjønner GODT at du gjerne skulle hatt med deg benken og skjenken hjem ;) Men syns du fikk med deg mye fint likevel...elsker kannen!

Med ønske om en fortsatt fin sommer til alle!

Mvh Anja

Anonym sa...

fortsatt god sommer til deg og dine, likte godt fargene på det du hadde med deg i kofferten :D

Kaylovesvintage sa...

lot"s on nice vintage

Anonym sa...

Har nett vært i Sverige på loppis eg og, heldigvis har vi campingvogn og der vart det plass til ein benk og ein sinkbalje :D