Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 29. april 2010

Tid for hjem - hva syns du?

Tid for hjem er igang. Hva syns DU om dagens episode? Blir det bra, digger du også mdf eller er det nok et program hvor eierne må gå over med bulldoser når tvteamet har reist?Vi avslutter loppeinnleggene, siden det var litt liten oppslutning på innleggene, så da går vi ut fra at de ikke var så nyttige:):)

52 kommentarer:

Pink lady sa...

Nei, hva skal man si. Spenstig og fargerikt?

Alt for mye kasser! Minner meg mest om en overdose 70 talls innredet SIB hybel!

Furuhelvete er et velkjent begrep for meg, men mdf helvete kan vel dette kalles?

Anonym sa...

grusomt!!!

Anonym sa...

kassene var litt "over the top", men spisebordet var stilig :D

Anonym sa...

Dette var ihvertfall ikke noe jeg ville likt....

Cecilie sa...

Så ikke på programmet, men basert på bildene dere har lagt ut ser det ut til at det var enormt mye kasser. Var ikke så pent akkurat...

-monica- sa...

Det ble for mange kasser og ble derfor "rotete", etter min smak. Kunne ikke hatt fargene heller, men synes på en god måte at leiligheten kledde de.

Jeg kunne ikke kommet hjem til noe slikt.

Malin sa...

Fargemessig var det utrolig kult ! Men alle de boksene skapte et litt rotete uttrykk, og tenk hvor mye støvtørking det blir..Likte spisebordet da !

Fargerike Dagny sa...

Ser ut som om noen har sluppet løs sløydlæreren...

JK sa...

I begynnelsen av programmet var jeg ganske skaptisk.. men resultatet synes jeg var stilig!Jeg synes helheten ble fin.
Utgangspunktet var heller kjedelig og lite god utnyttelse av plassen. Jeg synes boligen kledde sterke og spreke farger!

Det viktigeste synes jeg, er at eigeren ble fornøyd. Og det ble jo hun :) Jeg tror resultatet ble slik hun håpte og etter hva slags smak hun har :):)

Tove `blogg verden sa...

Likte ikke alle de kassene ved siden av ved ovnen , men resten var veldig kult! Ville kanskje malt de kassene på kjøkkenet i en annen farge...Ellers elsker jeg å se slike program : )

lilleba sa...

Syntes det ble sprekt, jeg !! Kunne ha tenkt meg all den bokplassen :)

Marta - livet på landet sa...

Var jo friskt og fargerikt...
Men jeg hadde begynt å grine dersom noen hadde gjort noe slikt hjemme hos meg!!! Nå er jeg ingen fan av rødt da.. Og de kassene syntes jeg var fæle:) Satt og tenkte at den leiligheten hadde vært mye finere med et stort montanaoppsett, noen duse pasteller og flotte lamper! Men alle liker jo ikke det jeg liker da, så håper de ble fornøyde:)

Roka Design sa...

For mye mdf etter min mening..
Men flotte knalle farger:)

Unknown sa...

det ble ikke etter min stil heller. jeg syns leiligheten var finere før de begyndte å gjøre noe. Det eneste jeg likte var det hullet i kjøkkenveggen. Men jeg liker programmet veldig godt. Håper det blir noe mer etter min smak i senere programmer

Tee of Vinnord Cottage sa...

Nei grøss!!! Altfor mye kasse-hyller og altfor mye tre-farger... Jeg hadde iallfall fått toalt angst om dette hadde vært mitt hus >.<

Anonym sa...

Ønsker ikke teamet hjem til meg, hjemmesnekra ikea hjem..

Thelma Louise sa...

så ikke programmet..-) men på bilde her ser det ut som det er brukt litt vel mye mdf. Men jeg digger mdf selv..Min bedre halvdel har laget så mye fint i mdf, men det er malt..vitrineskap, skjenk, kjøkkenhylle mm...Og det er riktig så fint malt hvit.:-)

Kaoskontroll sa...

Mdf er praktisk, til sitt bruk... men dette synes jeg ser mest ut som "vi hadde en palle med mdf, og måtte bare bruke det til noe!". Som overnevnte skriver kan man lage myyye fint av slike plater, men jeg har litt større forventninger til programmet enn som så! Håper jeg ikke blir skuffet... igjen! ;)

Anonym sa...

stakkars eier(e) som må bo i en settekasse!

ELLEMELL sa...

Jeg likte det ikke.
Alt for mange kasser- det så rett og slett rotete ut med alle de ulike fargene og størrelsene.
Det var stilig med rød farge på kjøkkenbenken og glasspalte over- eieren likte jo spreke farger! Men tror hun kommer til å male over den gule veggen, og brenne kassene!

Sident eierne av husene de pusser opp, faktisk betaler for "oppussing" av egen lommebok... Hadde jeg aldri ville vært med på noe slikt selv!

Jannickes Hjemmekos sa...

Jeg sendte inn søknad i forrige runde av programmet og ønsket hjelp til stuen. Ville ikke likt en stue med så mye kasser. På den annen side, virket det som at eieren likte det og det er det viktigste. Jaja, benker meg til neste torsdag også - programmet er jo bare topp med sine herlige mennesker.

Therese sa...

Er dette bildene fra kveldens program? I så fall kan jeg ikke si jeg ble videre imponert. Det finnes jo ikke noe å hvile øynene på når de har pøst på med så mange former og knalle farger. Too much!!!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Var artig å sjå forandringa som vart etterpå, men kunne ikkje vore her hos meg nei!
Likte benken som vart laga ute-men eg hadde nok malt den☺

Gleda meg til Moods of Norway duden kjem neste program☺

Klem M♥

emmieverlasting sa...

Jeg hadde begynt å grine hvis det der hadde vært hjemme hos meg!

Bird on a wire sa...

Nå så ikke jeg programmet, men ut fra bildene må jeg må si at det ble jo mye bedre enn det var, ingen tvil om det. Men dette er ikke min stil. Altfor mye bokser og kasser og firkantet. Personlig liker jeg møbler med former og runde avslutninger slik at helhetsinntrykket blir mykere. Men for all del, med det utgangspunktet hadde jeg sikkert blitt glad for fornyelsen.

Familien Furu sa...

Jeg lurer på om alle eiere virkelig liker det de ser eller om de bare later som? Kan man virkelig si - dette ble ikke pent, jeg kan ikke bo her!
Det tror jeg ikke noen hadde sagt... Jeg hadde ikke sagt det selv heller tror jeg, men jeg hadde jobbet ganske mye etter at de dro - dette var ikke pent desverre.

Frk Ligaard sa...

Dette blir rett og slett litt for mye studentbolig.

Catje sa...

Hadde det enda vært MDF, som er glatt, så kunne man jo fint malt over det, men dette var jo sånne ruglete trefiberplater der sponet syns og det får man jo aldri helt glatt. Dette blir jo sånn glassfiberstrie med fiskebensmønster...

Anonym sa...

Grusomt! Jeg hadde begynt å grine hvis noen hadde gjort noe sånt hjemme hos meg;) Unni

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Netop derfor ville jeg aldrig turde melde mig til sådan en program.
Det er fuldstændigt usmageligt i mine øjne.
Syntes tit det er noget værre sjusk.
Også det program vi har på TV3, som hedder Velkommen Hjem.
Det går lidt for hurtigt...

- Rekkehuset - sa...

Nei, nei, nei

Unknown sa...

Har ikke sett så mange av de programmene, men jevnt over er det mye slurv og lettvinte løsninger. Jeg vil ha god kvalitet og godt håndtverk.

Lykken er... sa...

De får IKKE komme hos meg...alt for mye kasser, ble bare rotete...spisebordet var heller ikke pent..nei dette var ikke pent, håper neste bolig blir bedre..ellers gidder jeg ikke å se flere program!!

Licentia Poetica sa...

Nei, usj, dette minnet alt for mye om et halvferdig prosjekt fra sløydsalen...:-/.. Kunne ikke ha tenkt meg å hatt det sånn hjemme hos meg.. For mye rødt og for mye kasser; det ga et rotete og "firkanta" inntrykk.. Stemmer det at eierne selv må betale for kalaset? Trodde da virkelig at TV2 sponset dette!

Villasol sa...

Jeg synes det var helt grusomt!
Likte ikke alle kassene. Ble så boksaktig alt!
Det ble for mye av alt! Hadde det vært hjemme hos meg de var så hadde jeg fått puste problemer og beynt og gråte.
Men det er godt ikke alle har samme smak :)

Unknown sa...

Veldig spesielt. Kunne ikke tenke meg at min stue så slik ut. Eneste som var stilig var den nye vedovnen med den røde platen bak, og den den røde veggen med glassplate over benkeskapene og overskapene på kjøkkenet. =)Det var skikkelig stilig!

atinybitofheaven sa...

hehehe.. bulldoser helt klart ;)

Anonym sa...

Hei, synes d er kjempesynd at dere slutter med loppeinnlegg. Det er jo kjempespnennende!

NIB sa...

hei anonym! vi og!!! men føler ikke vi kan gi plass når det kun kom åtte kommentarer på årets nest støtste loppehelg;)

Ella sa...

Jeg syns det var lekent, blir glad av å se på det. Litt "kassete", men jeg liker det. :)

Trultemor sa...

greit nok med mange kasser om de bare var malt i samme farge;) Jeg likte godt det døde over benken, ellers....nope. Ikke i mitt hjem!

GundaM sa...

Lekent og kreativt, jeg tror jeg liker det men kan styre meg for den bordplata da men der er jo bare "hive en duk" over ;)

Artig og litt annerledes!

GundaM sa...

-Og flott med den tanken bak; det ute tar igjen det inne!
(tenker på den benken...)

Ida sa...

Tid for hjem skal jo eksprimentere og overraske, det tror jeg er viktig for dem. De skal utfordre forskjellige stilretninger, og jeg tror de forsøker mye av 'tenk nytt' begrepet.

Når jeg ser på programmet merker jeg meg mange forskjellige tips innenfor oppussing. De presenterer jo også mange geniale løsninger for rom som er vanskelige å innrede. Om jeg ikke akkurat faller for fargevalg og møblering så er jo det en smakssak.

Jeg likte løsningen med å sette 'hull' i veggen mellom kjøkkenet og stuen. Jeg likte også at de valgte å dra ut benken på terassen, slik at den sto i stil med det innvendige.
Kunne aldri hatt det slik hjemme selv, jeg liker rolige inntrykk - og dette ble i mine øyne litt for rotete.

Jeg liker programmet, og syntes det er noe artige og kreative sjeler som står bak og foran kamera. Og når de snakker, så høres ikke bergensk på tv så fælt likevel ;-D

Photo-Me-Life sa...

Dette er ikke min stil men så må man huske at det er mange som liker denne stilen også. Men at det er for mye kasser å at det fikk et rotete inntrykk det er sikkert.
Jeg liker programmet, de har mange kreative hoder, ting man aldri har tenkt på før...

Anonym sa...

Ikke fint,for mange kasser..tror man vil bli fort lei av det!

Inger sa...

Fjern kassene, så hjelper det ;-)

lott@ sa...

Litt skuffet denne gangen, men de har imponert meg mange ganger. Likte kjøkkenveggen og peisen, men for sprekt til at jeg ville hatt det hjemme. Det gule ble litt heavy og furu/trefarge ønskes ikke velkommen tilbake fra meg enda.

Maleren får meg i veldig godt humør - DET er iallefall sikkert!

Anonym sa...

Bare for å gi en rettelse i selve innlegget her på NIB. Det står "digger du også MDF"... men de brukte jo ikke mdf i det hele tatt :)
De brukte ulike former for kryssfinér, og det er et helt annet materiale.

Minka sa...

Jeg har ikke sansen for stilene de velger ut i dette programmet..Hadde de sku hatt en litt landlig stil en gang lurer jeg faktisk på om de hadde klart det? Det har de vel aldri gjort før? ikke som jeg har sett hvertfall. Men jeg ser nå som regel på, man kan få nyttige tips...

Rarerina sa...

Jeg tenkte mest på hvor mye strøv det blir å tørke....
Spesielt på de matte hyllene. Men ideen var god. Bare litt vel mye hyller etter min smak.
Men gøy med interiør på tv.

Unknown sa...

Likte hverken fargevalgene eller kassene. De kassene på stuen var så som så men de kassene over kjøkkenet hadde ingenting der å gjøre etter min mening. Hadde dødd hvis noen hadde innredet sånn hos meg, men heldigvis likte hun som bodde der det da (sa hun ihvertfall)..