Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 25. april 2010

Stemningsrapport fra helgens loppemarkeder.

Så har det blitt siste søndag i april, og det betyr at jeg skal lage et lite loppeinnlegg her igjen.
Lørdag opprant med nydelig sol. Et perfekt vær å besøke hovedstadens loppemarkeder på.
Stemningen var høy da vi entret det første loppemarkedet, og jeg slutter aldri å forundre meg over alle de flotte tingene folk kaster fra seg til enhver tid. Jeg er sikker på at jeg kunne møblert flere hus med alt det jeg har sett av møbler, lamper, stoffer og bilder i dag.
Gøyale ting som jeg gjerne skulle kjøpt om vi hadde hatt mer plass..
Dette skapet forelsket jeg meg helt i. Fargen var så herlig at jeg vurderer å male et møbel hjemme i denne nyansen. Skapet var allerede solgt, men jeg dristet meg til å ta et bilde likevel..
Jeg har et lignende skap som er malt i en lysere rosa farge. Nå tror jeg jammen at jeg skal finne fram malerpenselen..


Gamle sofaer i fleng..

Og så fant jeg to bilder av min yndlingskunstner Bjørn Wiinblad igjen. Jeg har det ene fra før men tok med begge to fordi de var innrammet. Kostet kun 100,- pr. stk. Begge hadde stempel fra Abels kunstforlag.

Kaffe og vaffel må man ha når man er på loppemarked. Elsker å sitte der med kaffekoppen og betrakte folk rundt meg..


Her er det som lå i baksetet da jeg reiste hjem. Bilder, et vatteppe, noen retrostoffer og en liten lampefot. To retro"plastic-fantastic" toalettvesker fikk også lov til å være med hjem.

Dette var den nest største loppehelga i Oslo-området. Det vil fortsatt bli loppemarkeder utover våren, men ikke så mange som det har vært de to siste helgene.
En morsom hendelse i dag var at jeg ble gjenkjent av to medbloggersker som faktisk kjente meg igjen fra bildet på bloggen og kom bort for å presentere seg. Utrolig koselig! Håper andre også tør å gjøre det samme om det skulle skje igjen :)
Håper det er riktig mange der ute som har vært på tokt i loppeland og gjort morsomme kupp i helgen.
Ha en fortsatt fin helg der ute :)

Beste hilsener fra Kardemomme i huset ved bekken.

8 kommentarer:

(eddas) sa...

heisann....
fine lopper du kom hjem med:)jeg hadde en hyggelig loppetur jeg og:)
eddaKlemmer

by BeaTell sa...

Flott loppefangst :)

kjekt å få tak i noe man er fornøyd med! Her er det litt fangst. Problemet er et bord og en stol jeg så inderlig ville ha, men som var solgt. Klarer liksom ikke å glemme de... Men sånn er det med loppis, man klarer ikke være all over the place på en gang.

elisabeth sa...

Heisann!
Ville bare tipse dere om en nettside med masse godt interiør-snop:)
Sjekk ut: www.homesense.com NAIS!

Ha en strålende vår NIB-jenter.

Anonym sa...

jeg blir sjokkert noen ganger over alt andre bare hiver ut.. men, på den modsatte ende skal vi loppegale være glad for det :)

takk for titten.

Camilla, Casa de Bach sa...

Masse fint på bildene du viser! Skjønner at jeg må legge turen til Oslo-loppisene på våren! Min loppistur i går var heller skuffende... Men noe blir det jo alltids med hjem! ;)

Hilsen Camilla

Design3080 sa...

Digger loppemarked! Har laget 2 stk loppeinnlegg idag selv - fikk tak i noen skjønne kameraer og bøker + annet småstæsj.

Og; for oss var det svele og saft-varianten som gjaldt ;-)

Catje sa...

Jeg blir også veldig frustrert over alle de kule møblene man må gå fra. Får lyst til å ta med masse hjem, male og pusse og forsøke å selge videre. Men det er det jo noen som allerede har tenkt på. Og så var det det med å ha plass til å drive på.. Nei, foreløpig får en bare drømme og lete i kjøkkenavdelingene etter småting som ikke tar så stor plass!

Unknown sa...

Mye fint du fant!! En grunn til å bo i Oslo må være alle de kule loppemarkedene...er ikke så mye sånnt i Kristiansand. Men nå skal jeg til Oslo til helgen...vet du om det skal være noe bra loppemarked da? Hvor finner jeg igrunn ut av sånt? Takker for svar :-)