Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 14. mars 2010

Ferdig!

Da stenger det straks for å legge inn sine spiseplassinnlegg her på NIB. Nå tror jeg det blir godt for oss alle å se noe annet enn spisebord noen dager, før vi tar konkurransedelen:):)

Håper dere får trafikk inn til dere gjennom Mister Linky. Det er mange, mange, mange fantastiske spiseplasser som ikke er vist frem her i galleriet. Så oppfordrer alle til å ta en titt inn i linkene. Vi har vel tilogmed finalister som ikke er vist frem her på bloggen enda, så ikke vær lei deg hvis ditt bilde ikke er vist frem! Med over 250 deltagere blir det ikke mulig å vise frem alle, ikke engang alle de som skiller seg ut... Så igjen - ta en titt inn i linkene - der gjemmer det seg skatter.

Nå er en siste oppdatering lagt ut. Pausemusikk inntil i morgen, da blir det litt vanlig stoff her inne igjen! Det tror jeg blir bra!

3 kommentarer:

Min Still By Maia sa...

Shabby Charm
http://shabbycharm.blogspot.com/2010/03/solskinn.html

Kjære flinke NIB jenter.
Jeg vet fristen er ute, men pga datatrøbbel i dag blir mitt bidrag postet nå. Ville så gjerne delta..
I dette innlegget er det bilder fra spisestuen. I neste innlegg viser jeg bilder fra spiseplassen på kjøkkenet. Kanskje det fortsatt er håp?

Klem i natten fra Maia

Min Still By Maia sa...

Shabby Charm

http://shabbycharm.blogspot.com/2010/03/var-pa-kjkkenet.html

Jeg krysser alt jeg har for at jeg kommer med ;)

NIB sa...

Hei shabby carm! vi skal legge deg inn, kjenner til datatrøbbel, hehe. i går mistet vi nett her, og det er virkelig kjedelig, hehe!

så et sted at en burde vurdere sin nettavhengighet hvis en fikk panikk når nettet ligger nede. heldigvis var det ro i hjertet, så da holder vi oss på riktig side av streken:):)