Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 11. februar 2010

Høyskap til kjøleskap fra Sivesind

Hei.

Har kjøpt oss hus med et veldig flott kjøkken fra Sivesind. Dessverre er ikke kjøleskapet integrert, og vi er interessert i å få fatt på et høyskap for kjøleskap. Problemet er bare at Sivesind la ned driften for kort tid siden. Noen som vet om det fremdeles er mulig å få fatt på reservedeler noe sted?Blir veldig glad for all hjelp jeg kan få.

Hilsen fra Siddismamma

6 kommentarer:

Martes atelie` sa...

Vi har Husebykjøkken, men har kjøpt tilleggskap fra Ikea. Kjøpte slette fronter og malte de med tavlemaling. Bare et lite tips om du ikke finner innredning noe annet sted;)

Anonym sa...

Hei, de fleste "snekkerverksteder" som lager kjøkken kan sikkert produsere et skap til dere etter ønske. Vi fikk det vi ville ha da vi gjorde om på vår kjøkkeninnredning fra Sivesind.

Anonym sa...

Lidhults kjøkken lager skap på skreddersøm, de kan nesten helt sikkert lage likt som resten av kjøkkenet.

Linn`s Lille Lykke sa...

Hei!!

Veldig fin blogg.
Jeg har jobbet på sivesind til det ble nedlagt, trur det er vanskelig å få tak i deler nå for er nesten 2år siden det ble lagt ned. Men hvis du vil kan jeg godt ta noen telefoner til lars han som eide det??

Gi meg beskjed om det er ønskelig.

Hilsen fra Linn

Jannickes Hjemmekos sa...

Kjøkkenet deres kan minne om Lidingö til Ikea. Kanskje dere kan kjøpe noe der hvis dere ikke får tak Sivesind. Lykke til. Jannicke

Anonym sa...

Trenger du snekker WWW.ValvedBygg.no