Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 9. desember 2009

Stuebord fra Bohus ute av produksjon

Er det noen av dere der ute som kan hjelpe meg?Jeg ser etter dette bordet fra Bohus, men det er desverre gått ut av produksjon. ER det ikke typisk? Akkurat i det jeg finner det PERFEKTE sofa bordet så er det ikke tilgjengelig lenger.

Har nettopp sittet og tastet inn 30 mail adresser til alle Bohusbutikkene i hele Norges land i håp om at noen har dette bordet på et lager et sted - Så da spør jeg dere; er det noen av dere som muligens vet hva serien dette sofabordet tilhører heter? Hadde hjulpet meg masse å kunne hatt et navn istedet bare for et bilde!

Klem fra Natalie

Noen som kan hjelpe? Kanskje det fins på Finn - hvis en har navnet:)

9 kommentarer:

Anita sa...

Det bordet var jo kjempefint!! Åååååå, eg og vil ha....;) Gi lyd frå deg om du finn det noko sted då!!!:D

Liv Elin sa...

Det heter Country og var fra Interstil. Har du spurt din lokale butikk om de kan ringe leverandør og høre om det kan ligge noe igjen på lager? Butikken kan også sende ut en e-post som heter :vareetterlysning. Den adressen er til en "klubb" som alle Bohus-butikkene er med i. Så slipper du å sende til de resterende noen-og-tretti butikkene. :) Bohus har også fått sin egen blog, http://blogg.bohus.no/ og der kan man selvfølgelig også stille sånne spørsmål.

Dersom du ikke har flaks så har Kleppe hatt et bord som ligner, det heter Ashford og kan kanskje skaffes enda. Vi har et igjen på butikken i Tromsø som skal selges billig grunnet fargefeil.

Lykke til!

Solveig sa...

Tusen takk, Liv Elin! Så god du er, virket jo veldig nyttig!! Det er dette som gjør det morsomt å vre del av et interiørfelleskap:):)

I mitt hjerterom sa...

Ja flott ikke sant:) Skal straks ringe bohus nå , krysser fingrene!!

~Natalie~

Anonym sa...

Kan ikke hjelpe deg.. bordet er kjempe fint. Foreldrene mine har det.. :) Lykke til

NIB sa...

Fra mail: Kjenner igjen sofabordet fra Bohus, som Nathalie etterlyser.
Det er en del av en serie som heter COUNTRY.
Håper dette kan være til hjelp!.

Mvh
Tone

I mitt hjerterom sa...

Tusen takk:)
Har hatt X antall telefonsamtaler og mailer de siste dagene..å det ser desverre ikke lyst ut foreløbig:( Skal holde dere oppdatert:) Vet sikkert mere over helga!

~Natalie~

june sa...

Og jeg var en av de som svarte at vi ikke hadde;)Modellen var superpopulær i fjor og i forfjor. Men har du sett York? Den kan du få både med glassplate og treplate..Evt chateaux nor(den har jeg, men har to hjørnebord isteden for ett stort sofabord da.)

Koselig å se en annen bohusjente her!*vinker fra Tønsberg*

Anonym sa...

Vi har dette bordet, og sjenk, tvbord og konsoll bord i samme serie som vi skal selge. Kjøpt for 1 år siden. Ta kontakt på mail: no-support@hotmail.com for interesse :)