Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 6. desember 2009

Kalenderpakker som kan brukes omigjen?

Hei!

Jeg ønsker å lage noe jeg kan henge kalenderpakkene på som kan brukes år etter år. Har noen av dere interiørbloggere tips eller forslag til meg? Kanskje dere har noe dere kan vise frem? Tenkte det var greit å spørre nå som julekalenderene er fremme, her i huset skal vi jo ikke ha før neste år. Hihi!

På forhånd takk for tips!

Mvh

Elisabeth

Jeg vet i alle fall om en super tante som har blogget om dette nå i det siste - Tante Mimmi viser frem sin kalender her. Noen andre som har gode tips?? Storeflittig

14 kommentarer:

Miss-handy sa...

Hei:)
Det var en kjempeflott julekalender tante Mimmi hadde laget!!
Det som jeg har gjort i mange år...(men det ble ikke til at jeg satte igang med det dette året:), er å kjøpe en litt større legopakke; bil eller båt eller noe.
Så deler jeg opp instruksjonsheftet i 24. Finner alle delene som hører til den/de siden(e), legger i en liten snope-ting, og pakker inn.
Det har vært en stor suksess her i huset....men så har jo jeg en sønn som digger lego, da:)
Hilsen Siv

Merethe sa...

svigermor har laget en flott kalender til barna her. Hun har tatt en lang plankebit som har fått profilerte kanter, og malt et langt nissetog på planken. Det er 24 vogner på planken, med et tall for hver dag malt på, og en liten krok skrudd fast på hver vogn. Vognene er fyllt opp av lystige smånisser som turner og gjør andre apestreker :)bakgrunnen for toget er et nydelig vinterlandskap. Etterhvert som gavene blir tatt, henger jeg årets julekort på knaggene.

Kjempepopulært!

Jeg har desverre ikke noe bilde av kalenderen i år, men kan sende deg bilde på mail om det høres interessant ut :)

Ninni sa...

Barna har hver sin jule-strømpe hengende på veggen...en ny gave blir puttet i hver dag...enklere kan det vel ikke gjøres i en travel hverdag?

Ann-Cathrin sa...

Hei:) jeg bruker en stige laget av en kollega av meg ifjor. Bilder av den på bloggen min. Den har plass til mange pakker. Jeg har til begge barna på en, så 48 pakker.

Ingunn sa...

Jeg har noe som kan brukes om og om igjen. Se innlegg hos meg i dag.

Ingunn

Jannicke sa...

Hei.

Min kan også brukes om igjen :

http://hjemoglykke.blogspot.com/2009/11/1-desember-kalender.html

Jannicke

Frk Ligaard sa...

I forbindelse med et tv-program laget jeg en grov stige som hvert år blir brukt som julekalender. De fleste gavene er blitt pakket inn i gaveposer som kan brukes år etter år. På julaften når alle pakkene er pakket opp blir stigen brukt til å henge julestrømpene på. På sommeren blir den brukt til å henge pledd på, og om høsten blir den brukt til å henge lykter på. Ha en strålende dag!

Hanne sa...

Vi har en 18 år gammel traver av en kalender. Den har riktignok ikke plass til gaver - bare en liten godtebit bak hver luke. Men man kan fint putte inn en lapp med en gåte som viser vei til dagens gave, om man ikke vil nøye seg med godisbiten.
Velkommen innom.

Monica sa...

Jeg pakker kalendergavene fint inn og legger dem i en stor hvit kurv:) Prinsessa er veldig fornøyd med det og har kurven stende på et lite barnebord inne i stua, det er det første hun springer bort til om morgenen:) Koselig!

ANETTESHUS.COM sa...

Mange flotte adventskalendere finner dere her; http://www.anetteshus.com/2009/12/ny-utfordring-vis-meg-din.html

Klem Anette:)

K@ri sa...

Jeg har verdens flotteste adventskalender for voksne ;o)

Vakre adventstanker fra K@ri*

Stunder av lykke sa...

Jeg har akkurat laget et innlegg om en av våre adventskalendere...ta en titt da vel! ;-)

Elisabeth sa...

Her i huset har vi også en kalender som kan brukes om igjen i mange år! :) har vist den på et tidligere innlegg, ta en titt;)

Bjørkely sa...

Hvis det er TINGENE I KALENDEREN som skal brukes om igjen, så bruker jeg også en julekrybbe variant. En figur om dagen.

Har også en aktivitet noen dager:
- gå lommelykt tur
- bake pepperkaker
- lage julelenker
- gå på kafe..
- spille et spill

Disse tingene går igjen hvert år, men man kan jo selv velge hvilken dag det skal på. Den krever litt planlegging :)