Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 18. desember 2009

Hjelp med retro stoffer, og tiden som forsvant.

Det er så veldig leit at tiden ikke strekker til mer! Skulle ønsker jeg hadde flere timer i døgnet, eller at noen fant opp en bloggepille, som gjorde at tempo gikk opp med 100% når innlegg og mail skal skrives. (Etter at jeg begynte å blogge, har jeg plutselig lært touch, uten et eneste kurs. Jeg skriver så mye at tastaturet har blitt en del av hånden - smil!) Jeg syns det er så forferdelig trist å svare på mail ukesvis på etterskudd, og ha innlegg som ligger på hold siden august (hvis ikke lenger, oboy!).

Det gjør at jeg sitter med en litt dum klump i magen noen ganger, for jeg vet hvordan det er å sende inn noe, som en kanskje gleder seg til å få svar på - og så hører en ikke noe. På ukesvis. Da er det lett å tro at den som fikk mailen ikke bryr seg, eller at den ikke blir verdsatt.

Sånn er det ikke, det kan jeg love! Jeg håper dere skjønner at det ikke er meningen å være dum, uhøflig eller overlegen. VI VERDSETTER HVER ENESTE MAIL! Det er bare ikke nok tid. Fru Pink har fått en nyyyydelig baby, og jeg håper mail og blogging er det siste hun tenker på nå:):) Lilleflittig har hatt eksamen og jeg håper du har en ordentlig "Rest and Recovery" lillesøster. Selv har jeg hatt en god omgang med sykdom, og jobben min som heldøgnsmamma gjør at jeg verken kan, eller vil, sitte klistret til dataskjermen mer enn litt av gangen, hihi.

Dette var bare et lite hjertesukk, så vet dere at det ikke står på "the love" herfra, det står bare på timeglasset. SMIL!

Klem - Storeflittig

Over til noe helt annet:


Bilde: House Doctor. Ikke akkurat tekstil, men til inspirasjon?

Hei! Jeg lurte på om noen av leserne her kunne hjelpe meg med noen kule stoffer? Gjerne retro, blomster, blader, striper... Litt forskjellig, egentlig. I forskjellige farger, men orange, grønt, lilla, rødt, rosa er favorittene. Turkis, også forresten.

Jeg skulle så veldig sydd noen puter og trukket ei oppslagstavle, men jeg har en forferdelig vond bekkenløsning og kommer meg ingen steder.
Ta kontakt med meg på brivalle at online dot no. Eller legg igjen en kommentar i bloggen min, VH Home

2 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Så klart ikkje kjære vene ven! Trur det er det siste nokon tenker om deg og dåke!
De står på og ingen av dåke får lov å flytta inn i maskina! Då får me heller venta! Det klarar me alle!:)
Det er ein travel tid i livet, prøv berre å rekke over passeleg!!!!
Ynskjer dykk all ei fredeleg jul med tid til familie og vener!

Linda sa...

For all del ikke ha dårlig samvittighet!!
Dere gjør en kjempejobb her inne!
Jeg håper og tror at de fleste har forståelse for at dette er en hobby for dere også.
Skal en gå rundt å ha dårlig samvittighet så mister det litt av sjarmen.
Men jeg har det slik selv med den samvittigheten når jeg føler at jeg ikke strekker til..
Men lurt av deg å si ifra.
Stå på videre og kos dere, og ikke stress...

Ønsker dere en fin julefeiring!