Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 20. desember 2009

Bonytt kårer årets bolig - stem i vei!

Bonytt kårer årets bolig, her er det mye LEKKERT, så ta deg en tur inn på Klikk, og la deg inspirere og avgi en stemme! Premie kan du også vinne:)

Ps - jeg lurer veldig på hva dere syns om "nye" Bonytt. Er det bedre, og finner du inspirasjon der?Alle bilder fra Klikk og Bonytt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg pleide å abonnere, men sa det opp for et par år siden. Kjøpte et blad i høst, og ble abonnent igjen gitt. Synes Bonytt er det mest inspirerende bladet av de norske for tiden, i hvert fall for meg som liker flere stiler.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det er helt klart et blad som har forbedret seg. Men for meg så blir det for mange stiler. Kanskje en reporasje som jeg liker, også flere som jeg bare syns er fæle, og da gidder jeg ikke kjøpe bladet. Men bler igjennom det når jeg er hos Narvesen og følger med på utviklignen. greia er vel at det er så mange andre magasiner som treffer meg bedre.
Mye vakkert var det på bildene du har lagt ut her i alle fall.
Ha en fin dag
:)

Anonym sa...

Har ikke lest Bonytt på en stund, men skal sjekke det ut nå. Her var det mange fine bilder.

Miss-handy sa...

Jeg abonnerte på Bonytt for noen år siden, men synes etterhvert de hengte seg for mye opp i det minimalistiske, "streite", kjedelige....en stil jeg hadde for noen år siden, men som jeg er ferdig med for lengst:) (altfor ordentlig for meg..!)
...men disse bildene var jo veldig spennende og flotte, så jeg tror jeg får skaffe meg noen Bonytt-utgaver, gitt:)

Frøken uten blogg sa...

Har abonnert på og av i maaange år, men nå synes jeg rett og slett at Bonytt er kjedelig! Så da tar jeg meg en pause igjen når neste regning kommer!

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Nei Bonytt blei for kjedelig for meg,men skal innrømme at jeg har ikke sett på det bladet på mange år nå. Her i gården er det vakre hjem og lev landlig som blir abonnert på.

Marte Marie Forsberg sa...

What a great space!
I love the soft color scheme.