Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 14. november 2009

Svart jul

Tine K kjører svart jul i år! Inspirerende, må jeg si, men SVART? Hva syns du?
36 kommentarer:

irina sa...

jeg har kjørt svart år siden 2006. Da hadde jeg butikk og tok inn masse svart, det satt lenge inn hos folk. men de så hvor fint det var, men solgte endel på tilbud...folk er litt trege...
Jeg liker det, det er anderledes og så passer det inn hos meg :)

Mariann Louise sa...

Veel, det ble litt svart..

Julen synes jeg kan ha litt mer oppkvikkende farger. Ja, vi er trege i Norge, men tror dette ble veldig nyrr og moderne.

Mariann

ANETTESHUS.COM sa...

Huff, nei! Julen er ikke svart;)

Klem
Anette

Ikke A-Lene sa...

Jeg har svart hele året, så til jul blir det svart, hvit og sølv.. I fjord var det bare rødt her, synes det ble litt krampeaktig, så i år blir det de fargene jeg har hele året...

Fargerike Dagny sa...

Hm, synes dette blir litt i mørkeste laget... Men nå er ikke jeg en stor fan av sort i utgangspunktet heller. Hadde det vært en dyp plommefarge ville jeg nok vært mer overbevist :)

victoria (huset i byen) sa...

jeg bruker selv svart i jula og elsker det, samme krystall er det veldig lekkert..
og innemellom med en dasj lilla blir det flott
klem victoria

Jannicke sa...

..bildene er fantastisk fine og også inspirerende. Men svart jul blir det nok ikke her hjemme hos meg :o). Det blir for hardt, og svart er ingen farge jeg forbinder med julehøytiden..
J.

Anita sa...

Jeg synes det er trist. Mulig det går om man kjører det helt gjennomfør med litt innslag av sølv, men det lar seg ikke gjøre her i huset.

Ingun sa...

Synes det var lekkert på bildet. Men for meg er julen hvit,lin,rød og massevis av natur i alle varianter;-)

Kreative drømmer.. sa...

Jul for meg er rødt og hvit:) Men nå er jeg vel litt VEL tradisjonsmenneske også! ;)

MonjaHelene sa...

Mange pene produkter på bildet ,men for min del ble sammnesetningen litt vel dyster.
Julen kler litt gla-farger synes jeg ;)
Jeg er lilla og rød iår :-D

Linda Maria Szücs sa...

Svart er sofistikert og lekkert i kombinasjon med sølv og krystall. Sammen med naturmaterialer som kongler, strå og granbar trenger det ikke bli dystert. Men det krever en rolig base i resten av interiøret for å komme til sin rett.

Tove sa...

Syntes dette er utrolig fint, men er nok litt for fargeglad til å ha det slik hjemme hos meg selv:)

LIVS LYST sa...

Jeg må virkelig si at jeg klarte i alle fall å bli inspirert av disse vakre bildene. Så noen svarte INNSLAG er jeg lett med på. Men det blir nok noe mer enn det ja...!

"God jul" snart! Liv ;O)

Martes atelie` sa...

Stilig, men jul for meg er rødt og hvitt.

Ingunn sa...

Jeg liker svart, men må innrømme at det ble litt for mye...

God helg.

Ingunn

Anonym sa...

savner nok røde innslag der:)

trultemor

Norwaystyle sa...

Jeg syntes bildene var lekre og det så elegant ut, men samtidig syntes jeg at svart ble litt dystert i en 'glad' julemåned. For meg handler julen om tradisjoner, så her blir det mye rødt.

Marta - livet på landet sa...

Flotte bilder, men jeg kunne ikke tenke meg det! Jeg er ingen tilhenger av glorete rød julepynt heller, men en blanding av hvitt og sølv med litt innslag av rødt er mest etter min smak:)

Monica sa...

Nydelige bilder, men svart er ikke en farge jeg forbinder med julen. I fjor var julen stort sett hvit her i huset, men i år blir det flere innslag av rødt.

Anonym sa...

synes det er litt fint jeg.selv bruker jeg en del svart i interiøret mitt,og liker det.i jula blir d hvitt,sort og sølv+ litt rødt,må jo ha d også.hehe

Linecas have sa...

Dette går ikke inn hos meg. Synes det er et litt merkelig valg i disse hvite tider.
Lekkert er det, det e r jeg enig i. Jeg har selv hatt et litt svart anfall på juletreet. Det gikk fort over. ( to dager )

Anonym sa...

Jeg synes dette var sofistikert og elegant. Ikke trist i det hele tatt opp mot grønt, hvitt og sølv :-)

-Kamilla- sa...

Nei, ikke noe for meg.... *Rister på hodet* Her oppe i nord er det veldig mørkt og svart ute i tiden rundt jul og jeg tenker som så at jeg ikke skal trekke det inn i huset. Kan hende jeg endrer mening over tid, men det blir ikke svart jul i år!
-Kamilla-

hvitstil.com/Christine sa...

Artig synes jeg, men smaken er som baken.......
For meg er julen hvit, sølv og litt rød!

Lilli@Home sa...

Veldig stilig, og alltid gøy å se nye idèer. Men hos oss holder vi oss til våre tradisjoner... til jul er det nypusset messing, hvit, grønt og rødt. Juletreet er pyntet med rødt, og selvfølgelig noen innslag av barna sin egenproduserte julepynt. Hilsen Lilli

Villa Luftslottet sa...

Jeg er veldig glad i svart, men det hadde holdt med litt innspill av svart og ikke helsvart jul:)

iris anita sa...

Veldig innteresant og lese di forskjellige smakene og meningene om din sorte jul...d viser at vi heldigvis har bredde og fullt ut smak i di forskjellige hjemman...:)

Stilig og reint m sort og sølv når man bruker d rett og i en helhet...:)

Anemone sa...

Velour pynten til Tine K er tåke lilla og pudder grå... De små velour englevingene ser veldig svart ut på bildet, men er nydelig grå-lilla farge på. Jeg kjøpe alt nytt fra Tine k i fjor... Hadde jultre neste likt som det på bildet. Men dette er det ikke alle som liker, det er jo klart. Spesielt er det, men utrolig lekert. Helt riktig, som noen skriver over her, at Norge er litt trege med nye trender. Det vi har måtte selge på halv pris, er det som er i skuddet noen år etter... ;)
Julen er sterkt bundet opp til tradisjoner, od hver enkelt har sine tradisjoner og sin måte å pynte på. Slik mann MÅ ha det for at det skal bli jul :)

Anonym sa...

Jeg følger litt med på Bilka (DK) sine tilbudssider. Og de har ihvertfall lagt stor vekt på sort jul.
Det ser en smuledystert ut, men jeg skal aldri si aldri. Jeg sa nemlig en gang at min stue aldri skulle være hvit. Vips, så måtte jeg svelge en kamel, til.

Desirée sa...

Det var lekkert, flotte bilder, stilig og kult, men er det jul? Nei synes ikke det, et innslag av litt mere julefarver hadde gjort susen midt oppi alt det svarte der. Vi kan ha det sånn resten av året, men til jul så synes jeg vi skal ha det litt mere... ja jul rett og slett :) Kan gjøres skikkelig stilig det og.

charm design sa...

Synes det er kult å bruke sort som en liten aksent farge til jul,men ikke for mye.kan fort bli litt dystert.
Tror vi nordmenn alikevel er gansker så tradisjonelle til jul,og da er det jo selvsagt rødt som gjelder.

AC Home sa...

Her føler jeg sterkt behov for en aldri så liten rettelse. Den sorte julen det refereres til her er julen fra 2008,altså i FJOR!!
Julen til TineK 2009 er hvit og nydelige pudderfarver. Følg med i timen folkens!

NIB sa...

hei!
alle bildene i dette innlegget er hentet fra den oppdaterte nettkatalogen, så da er det i tilfelle gaaanske misvisende inspirasjonsbilder:) men det er ikke første gang det har skjedd:):) og må jo si at rent personlig ville jeg også satset på det:):)

storeflittig

NIB sa...

hvitt - altså!

Inspirational Container sa...

Jeg er veldig på kun hvitt og sølv i julen, men bestemt meg for mere rødt i år...Men dette likte jeg! Svart! Stilig var det:)