Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 21. november 2009

Lun jul

Lexington har en lun, varm og rød jul. En sånn jul hvor en bare kan krype foran peisen, ta på seg skinntøflene, sette frem to glass bourbun (eller kakao for oss vanlig dødlige) og late som om hytta en sitter i egentlig ligger i uniten:) Morsomt at Lexington er et svensk firma, egentlig, siden de bruker det amerikanske flagget som merkevare. Ruter skal det være, og hvis du syns prisene blir litt stive hos Lexington syns jeg at jeg så stilsøstre her hos HM.Det ble et lite opphold i postingen i går, da sykdomsnorge fikk nye medlemmer her i familien, men heldigvis er vi bedre allerede i dag. Med planlagt barnebursdag for vår 3 -åring var det krise. Da er det godt å ha en tante i byen! Takk for all hjelp, hvis du leser. Bare tanken på å måtte si til en 3-åring at det ikke blir barnebursdag, var ganske forferdelig. Du er en knupp:)

8 kommentarer:

MissMette sa...

Så flotte inspirasjonsbilder, fikk virkelig julestemning. Det jeg ikke viste var at Lexington var et svenskt firma!!! var sikker på at det var amerikansk.. Ha en riktif fin helg. Klem, Mette

TONE sa...

LEX har SÅ mye fint....man blir visst ikke lei produktene noen gang....liker klærne også.

Nå er snart natten over oss...og det regner masse ute. Da er det litt deilligt¨å kunne labbe inn i sengen sin og dukke nedi LEX sengetøy.....Natta og god bedring!!

Tone =)

thea.e sa...

Ahh,peiskos... ;O)
Flotte inspirasjonsbilder..:)

Marta - livet på landet sa...

Herlig koselig!:)

Line sa...

Kjempekoselige bilder fra Lexington :)

Ocean showroom sa...

En fryd å se Lexington fra sesong til sesong, de leverer alltid, og intet unntak for årets høst/julekolleksjon! Man har bare lyst til å "hoppe inn" i bildene:)
Dette er jul for meg!

God bedring til dere!
Klem, Lene

Villa Luftslottet sa...

lEXINGTON ER BARE HERLIG!!!
Takk for at vi har fått kommet med på listen over bloggbutikker! Det setter vi pris på:)
Med ønske om en god søndag fra Garasjesalgdamene, Tove og Nina

Anonym sa...

Hei,

Lexington er veldig bra. Skjønner odt at de ikke satser på de svenske flaggfargene da....


Hilde