Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 26. oktober 2009

Konkurranse: Julepyntkonkurranse, frist 29.okt

Hei igjen!

I dag kom det inn en mail vi bare måtte få ut med det samme. Plantasjen holder konkurranse spesielt for oss interiørbloggere. Tikk takk!! Så moro!!


Noen ganger er universet i balanse, altså. Jeg hadde ikke vært på Plantasjen på altfor lenge, men akkurat i dag var jeg innom, og ble faktisk gående i over en time. Fikk med meg noen fantasiske gladioler til prisen av en baguette, og var svært fornøyd med livet, selv i en stue uten sofa, med to stoler i omtrekking og lister i taket som fortsatt ikke er ferdigmalt. Har gitt meg selv frist på 7 dager - og så SKAL jeg være ferdig:):) Men da kan jeg ikke loffe rundt på Plantasjen hele dagen, hihihi!


Her kommer teksten som ble oversent. Bilde under kommer fra tyske "Hertz allerliebst".

"Bli interiørkjendis for en dag.

Har du lyst til å møte noen av Norges beste interiørstylister til julepyntkonkurranse samtidig som du får muligheten til å vise hva du kan for norske interiørjournalister? Nå har du muligheten.

Plantasjen jakter på årets beste juledekorasjonsblogger og inviterer bloggere til julekonkurranse med levende julepynt. Internasjonalt brukes levende planter og blomster stadig oftere som en del av julepynten. I Norge er vi mer tradisjonelle og bruker kunstige materialer når vi lager julepynten vår. Plantasjen setter nå fokus på levende julepynt og for å skape en ny norsk juletrend trenger de dine ideer.

Den beste ideen til hvordan planter kan skape julestemning i heimen, vinner et gavekort på 1000 kroner fra Plantasjen og får muligheten til å vise frem sine evner for norske interiørjournalister og -bloggere på Plantasjens førjulsvisning av levende julepynt den 5. november. Konkurrer mot noen av Norges beste stylister.

Førjulsvisningen arrangeres på Folkemuseet og her får vinneren muligheten til å konkurrere mot noen av Norges beste interiørstylister. Susanne Swegen, Birgitta Roald og Jannicke Kråkvik er alle tilstede for å dekorere hvert sitt rom med planter og julepynt fra Plantasjen. Hvis det blir du som vinner konkurransen, får du ditt eget rom på lik linje med de øvrige stylistene og muligheten til å inspirere norske interiørjournalister med julepynt på nye måter.

Konkurransen er altså en unik mulighet til å vise frem ditt arbeid og kan fort være starten på en karriere innen interiørbransjen.

Slik deltar du: For å delta sender du inn en beskrivelse av ideen din i tekst og bilder til ise@petopr.no. Siste frist for å sende inn bidrag er 29. oktober. Vinneren trekkes den 30. oktober og får beskjed samme dag.

6 kommentarer:

Frk Ligaard sa...

Kjenner at lysten til å delta melder seg... Ikke noe å si på konkurranseinstinktet heller..

Magny sa...

ikk... tørr ikke...!

men guri for en fantastisk mulighet...!

frøken olsens drømmer sa...

Jo kjempe fin mulighet for de som tør....Hehe det gjør ikke jeg ;))
Men så har jeg jo min egen lille butikk som jeg kan boltre meg med,og da slipper jeg også å få noe kritikk,hvis jeg ikke skulle få det til ;))
GOD NY DAG TIL ALLE DERE HER INNE !!!

M sa...

Tør ikke jeg heller!
Men veldig gøy at det kommer slike forespørsler!
M
:D

Hilde Heimdal sa...

Jeg hadde turd hvis jeg hadde vært flink til å style sånn :o)

Hilde Heimdal sa...

Det er sååå mange flinke stylister her på bloggene, så hopp i det dere som kan !! :)))

Jeg heier på dere :)))