Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 23. oktober 2009

Inspirasjonsprisen - bli rik på bloggingen

Hi hi! Nei, dette er ikke et innlegg om å legge inn Google Ads på bloggen. (Noe jeg forresten er vanvittig lei av å få tilbud om. Hører du det, hr. Google?)

Bergene Holm deler nemlig ut flere priser i disse dager, og her tror jeg virkelig vi bloggere kan ha noe å bidra med! Bergene Holm ønsker å sette fokus på prosjekter gjennomført i treverk, og da tror jeg det er mange, mange som kan føle seg kallet til å konkurrere om 10-150 000 blanke kroner. Egentlig har jeg aller mest lyst å holde hele konkurransen hemmelig, hihi, for jeg tror jammen jeg skal melde meg på! OIOIOIOI! Dette blir spennende! Må nesten si takk til Line Engen Storjordet i Bergene Holm for tips.
Vi viser frem den kategorien som er aller mest aktuell for oss nib'ere, men jeg tror ikke vi stiller med handikap i de andre øvelsene heller, for å si det slik:):)

Interiørprisen
Bygg, søk og vinn 50.000,- Skal du pusse opp barnerommet? Eller har du brukt trepanel i stuen eller kanskje på soverommet? Bytter du ut listverket i hele huset? Kanskje har du innredet hytta med en tradisjonell trepanel med tilhørende listverk? Vi er på jakt etter prosjekter med trepanel og listverk i gjennomført utførelse og harmonisk samspill med hus og hytte for øvrig. Inspirerende bruk av listverk og panel utover tradisjonelle anvendelsesområder vil også bli applaudert.Vinneren av Interiørprisen får 50 000 kroner, plakett og hederlig omtale."

Det er i tillegg priser for eksteriør (150 000 kr), uterom (50 000 kr) og barnas trepris (10 000 kr).

FRIST ER 31.OKTOBER og her kan du lese alt om prisene.

9 kommentarer:

Ingunn sa...

Så bra tips da. Dere gjør en kjempejobb. God helg.

M sa...

Fin heading, dere er flinke, klem,M

Bo med Lena sa...

Det er mine bilder jo :) De 2 øverste er 2 bilder jeg har tatt for Bergen Holm.

Hadde glemt dette og konkurransen. Kanskje jeg skal hive meg på..?

Klem Lena

Solveig sa...

Hihi! Jeg syns det så så UTROLIG kjent ut, men ville ikke skrive det, hadde vært så flaut hvis det ikke var dine bilder:):) I LOVE!!!! Heia Lena!

Prinsesse Elin sa...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!!! Ny header. Knallflott:)

Min Still By Maia sa...

Takk for godt tips. For noen premier da!

Gratulerer med ny header. Den ble helt perfekt synes jeg.

Søndagsklem fra Maia

Sivs hus sa...

Hei, Takk for flott tips. God helg! klem Siv

Huset på Planen sa...

Kjempebra tips! Synd vi ikke brukte Bergene Holm som forhandler da vi bygget sist... :(

Line E. Storjordet, markedskoordinator i Bergene Holm AS sa...

Hei Huset på Planen (og dere andre)! Det er ingen krav til at det skal være brukt treverk fra Bergene Holm i prosjektene, det som er viktig er at det er brukt TRE :) Nå er det bare 4 dager igjen til fristen går ut, så fort dere å søke! Lykke til :)