Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 19. september 2009

Nye bloggere

Velkommen nye bloggere!

Roll 1:
Vakre verden: Bloggen min handler om huset og interiør mest av alt, jeg elsker hvitt hvitt hvitt, og er i stadig utvikling av interiøret vårt. Jeg elsker loppiser, og skatter man finner på antikshops og brukthandlere. Bloggen oppdateres så godt som daglig.

Anya`s interiør blogg: Jeg er egentlig forograf, men elsker også å holde på med interiør. Jeg er 23 år, og har akkurat kjøpt hus som vi pusser opp. Bloggen viser alt det nye vi gjør og alle møbler jeg pusser opp. Litt shabby chic, men på min måte. Alt er ikke hvitt. Jeg tråler loppiser og sitter limt til finn.no for å finne det perfekte til våre rom.

Minkas rede: Bloggen min er min lille hobby utenom det andre jeg bedriver tiden min med. Vi er en familie som omfatter mor, far og to herlige barn. Interiør er min store lidenskap samt masse annet, mote, male,sy og å fotografere.

Roll 2:
Gul hverdag: En blogg om interiør, og byggingen av "vårt lille drømmehus"; et hus i moderne stil, inspirert av funksjonalismen. Min personlige stil, som gjenspeiler seg i bloggen, er en blanding av moderne, funksjonalisme, minimalisme og retro.

Isabelles favoritter: Fargerik og urbant vil eg kalle stilen min, med mye ting tatt med fra reiser. Har en stor forkjærlighet for fargen turkis. Håper siden min kan gi litt inspirasjon, pluss at det er min egen huskeliste på favoritter fra nettet.

Hip Spaces: En uhøytidelig blogg om det å bo i et splitter nytt funkis hus. Har stor interesse for interiør, hus og hage. Har en fargerik og moderne stil og elsker italiensk design.

Idyll: En blogg om det å elske interiør og design, jakten på de perfekte små kupp, nytt som brukt. Fersk i gamet, men trives allerede med mitt nye bloggliv.
Bilde: Idyll

Roll 3:
Cosmos: Velkommen innom min blogg hvor jeg skriver om bla interiør, klær, hverdagslige hendelser, trening og ellers litt om alt. Jeg liker den hvite stil veldig godt og på bloggen min finner du bilder fra mitt ny oppussede hus.

Emmas utsikt: Skriver på svensk, men har bodd 9 år i Oslo. Om livet, lysten og leken i et gammelt hus med hage i sentrale Oslo. Både oppussing og interiør, for voksne og lekne. Forhåpentlig til inspirasjon og hygge.

Min vinterverden: En blogg om interiør, kreative innfall, bakverk og en dæsj med hverdagsliv. Rett og slett ting og tang som skjer i min verden!

Ein heim blir til: Kom og sjå heimen kons bli til. Me pussar opp eit gamalt småbruk på lite budsjett, med mykje kjærleik, kreativitet og ikkje minst arbeid. Stilen kons er stilen kons, men fellesnemnar er gjenbruk.

Huset med de rare i: Her i "huset med de rare i" dreier det seg i all hovedsak om interiør i den lyse hvite stilen. Jeg elsker loppiser og å endre og fikse på ting og å være kreativ. Litt hverdagsliv og hobby blir det og på kjøpet.

Roll 4:
Garbergdesignshop: Vi driver ett interiørdesignfirma og en nettbutikk med interiør/design og kunstartikler. Vi har en stram, ren stil og vil bruke bloggen vår aktivt til å fortelle om nye spennede produkter. Vi ønsker også å ha interiør reportasjer, nyttige tips og kommer til å fortelle om designere/kunstnere/fotografer og arkitekter som vi synes om.

Oj: en nylig startet liten blogg"butikk" med overflødig rot og skrot som trenger nytt hjem.
Bilde: oj

Butikk Ofelia: En hverdagsblogg omlivet på Ofelia, nystartet livsstilsbutikk, unik av sitt slag på Vestlandet med en herlig mix av gamle møbler, nytt interiør, klær, brukskunst og egenlaget design. Jeg brenner for interiør og spesielt den fransk-nordiske landstil. Kontraster er veldig viktig for oss, og vi elsker å blande gammelt og nytt. Ønsker å dele erfaringer med andre interiørinteresserte og samtidig formidle nyheter og hendelser på Ofelia J.

Riviera Maison Molde: Blogg for nystartet Riviera Maison butikk i Molde. Butikken har kun produkter fra Riviera Maison. Norges første rene Riviera Maison butikk.

Mine skatter: Her kan du få kjøpt flotte interiørlopper og håndlagede ting.

BYTTE: Moas tid og rom bytter fra nostalgiske til moderne blogger.

Bilde: Moas tid og rom, som har flyttet til roll 2.

7 kommentarer:

Ingunn sa...

Så lekre bilder dere viser her. Velkommen til dere nye!

Ingunn

Minnie Emmerdales home and cottage sa...

Hei!

Søker om medlemskap i NIB:
1.Minnie Emmerdales home and cottage.
2. http://minniemmerdaleshomeandcottage.blogspot.com
3.Tror kanskje roll 2 passer best.
4.Jeg kommer til å blogge om interiør i huset og hytta vår.

Har søkt om medlemskap før,og da fikk jeg denne hyggelige tilbakemeldingen: NIB sa...
hei!
velkommen til nib! for å bli medlem må en ha laget minst 10 innlegg - velkommen til å søke når kravet er innfrid:):)

Ha en fin dag videre!

Mvh.Minnie

Loppe Leah sa...

Hei!
Ønsker å være medlem av NIB.
Jeg har også søkt før, men har ikke hørt noe, så da prøver jeg igjen og krysser fingrer.

1. Loppe Leah

2. http://loppeleah.blogspot.com/

3. Bloggroll: 1

4. Jeg har alltid vært interessert i interiør og liker ha det koselig rundt meg. Elsker å gå på loppis og bruktmarkeder, og drasser ofte med meg noe hjem, noe som fører til evig ommøblering. Holder på med oppussing av huset vårt i lys og landig stil, noe bloggen min bærer preg av. Kommer til å legge ut bilder etterhvert som det blir ferdig.

marte sa...

hei,
ønsker å bli medlem av NIB.
1.Småkjerrene No.1
2.http://smakjerrene.blogspot.com/
3.Tror nr.1 passer best.
4.Elsker interiør og alt som følger med dette. Har et par oppussingsprosjekter på gang rundt omkring. Kommer til å blogge om dette,samt ny design og andre gode tips !

KATRINESFOTO sa...

Søknad om medlemsskap til NIB.
1. Katrinesfoto
2. http://www.katrinesfoto.blogspot.com
3. Bloggroll 1
4. Nostalgisk blogg med interiør i shabby chic-stil blandet med litt nordisk hvit stil. Liker resultatet av gamle møbler som blir pusset opp og fornyer stadig hjemmet med dette blandet med nye ting. Elsker å være kreativ og endre/ fikse på ting.

Inger K. sa...

Hei!

Søker om medlemskap i NIB:
1. IngerTing
2. http://ingerting.blogspot.com
3. Blogroll 2
4. Om interiør jeg liker! Gammelt og nytt, stort og smått.

irina sa...

Hallo the charmed three.

jeg er medlemm med bloggen All of Irina, men

1 søker medlemskap i NIB med bloggbutikken min. Fra skrot til skatt....

2 http://irinasting.blogspot.com/
Det var http adressen. butikken heter Fra skrot til skatt...

3 bloggroll 4. Hvis det er bloggbutikker.

4. Jeg er en fulltids loppemarked / brukt butikk jeger, jeg har ett øye for det vakkre, spesielle og spennedes ting som noen kastet pga det var skrot for dem. Det ligger masse skrot omkring...men jeg forvandler dem til skatter.
Derfor navnet . Fra skrot til skatt som blogshopen heter.

På fårhand tusen takk !!
MVH Irina