Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 3. september 2009

Nye bloggere

Velkommen til nye bloggere!

Roll 2
Malin`s Creative Corner: Interiørarkitet som nettopp har kastet meg på blogg trenden.
Vil dele mine kreative ideer og mine tanker og bilder om hva som er stilig og interessangt i interiør verden."For the love of it " serveringsfat av Karen Ryan via Malin`s Creative Corner

Roll 3
LinKaPias lille hjørne: Interiørarkitektstudent, heilt fersk når det kommer til blogging, men vil prøve å dele med andre alt det fine i alle stiler jeg kommer over i sammenheng med studiene.

Pink lady and the polkadots: Det som opptar meg er interiør, design, arkitektur, gjenbruk og håndarbeid. Jeg liker det rene og enkle, men samtidig det sarte og romantiske. I bloggen min vil jeg dele litt fra mitt eget hjem og fra steder jeg besøker. Jeg vil også vise frem ulike ting som jeg lager, særlig strikk og søm.

Meg og mitt
: Interiør er så mye! Elsker små detaljer, som en enkel blomst på et fat, en søt sko på en trapp ol. Bloggen handler om mitt liv som blomsterdekoratør, butikken jeg jobber i, livet som mamma og ellers det som griper tak i meg og gir meg inspirasjon! Stilmessig er jeg en god blandingshund, med lys base, men tilsetter gjerne litt farge alt etter som hva jeg føler for.

Veronica's verden: Blogger i all hovedsak om hus og hjem, nye prosjekter og ommøblering (som skjer ofte) samt min skjønne familie.

Troen og haapet: Blogger om det som inspirerer meg, det jeg finner formidlingsbart (eller ikke) eller tanker jeg har der og da. Mine interesser og som jeg blogger om er:interiør, eksteriør, hage, bøker, drømmer og tanker

Visnes Eriksen: Blogger om litt av hvert egentlig, Skilt-laging, oppussing, interiør, hverdagen, om butikken som jeg skal starte osv.

Malrodiens verden: Har tidligere vært medlem, men etter en alvorlig ulykke med et familie medlem, stoppet jeg helt med blogging. Nå har jeg endelig fått tid og lyst til å holde på igjen.
Jeg elsker å pusse opp og prøver å gjøre huset elegant, romantisk og vakkert samtidig som det er praktisk med barn.

Duften av syriner: Bloggen min handler hovedsaklig om interiør, om hus og hage, oppussing og håndarbeid. Jeg er glad i loppemarked og gjenbruk, liker lyse interiør, men er glad i farger og lekne detaljer. Et og annet innlegg om hverdagsliv generelt blir det også!

Hegesskrimmelskrammel: Blogger i hovedsak om interiør, men også hverdagslivet. Har vel en litt blandet stil. Kjøper rett og slett det eg liker.


Nr14: Renovering og oppussing av vårt nye gamle hus med en stil i litt klassisk nostalgia. Nye ting og gamle ting.Praktiske løsninger og byggedetaljer. Elsker interiør og er utdannet interiørkonsulent.

A Brighter Day
: En nyfødt blogg om ei ny leilighet, interiør, vakre ting, inspirasjon og etterhvert litt oppussing og hverdagsliv.

Kreativkrisa: Dette er en blogg om min evige oppussing og ommøblering hjemme. Skriver også om kreativ hobby og mat. Stilen min er å mikse gammelt brukt med noe nytt. Liker oppussing av møbler og gammelt håndtverk.

Huset i byen: Dette er blitt min lille boble,er veldig fersk. Handler om vår oppusning av hus fra 1850 i byen, og alt annet jeg finner på av prosjekter, som er mye rart. Stilen min er vel det nye man kan kalle trash luxe. Hvit base, klassisk, med svarte elementer og det industrielle preget, gjennbruk, barokk og en god dose personlighet.

Roll 4
Arbeidshuset bloggshop: Håndarbeid som skilt laging, linhjerter, lavendelposer, veggord. Kommer mer etterhvert.

25 kommentarer:

NIB sa...

1. Urban Retro Shop
2. www.urbanretroshop.org
3. Roll 5 (bloggbutikker)
5. Velkommen til Urban Retro's salgsbod! Her vil du finne ugler, puter, lamper, kopper, kar, duker, lysestaker, fat, dill, dall, stoffbiter, hverdagsglede, sjarm, sjel og mye mer!!!

Bohemian Princess sa...

1. Bohemian Princess
2. http://bohemeprincess.blogspot.com
3. Roll 4 (bloggbutikker)
4. Velkommen innom oss! Her finner du håndlagde produkter til både deg selv og hjemmet ditt; ullstrømper, skjerf, luer m.m.

holmberg living sa...

1. Holmberg Everydayliving
2. http://holmbergeverydayliving.blogspot.com/
3. Roll 2
4. En ny blogg fra HolmbergLiving hvor jeg deler mine interiørgleder.

Datt sa...

1. Klabb og Datt
2. http://dittatt.blogspot.com/
3. Roll 1
4. Min stil er litt Roll 1 med hint av Roll 2, jeg elsker det hvite, men faller av og til for det fargerike.
Inne hos meg går det i små prosjekter og lopper, men helst små prosjekter MED lopper! :)

Tone - Love Eat Pray sa...

Jeg har meldt meg inn tidligere, men jeg kommer aldri på nye bloggere... Er jeg ikke godkjent? :-O

storeflittig sa...

hei tone:)
finner deg ikke i siste ukes innmeldingsinnlegg:)

bare legg inn kommentar her, så kommer du nok med: smil!

Tone - Love Eat Pray sa...

Okay ;)

1. Love Eat Pray
2. love-eat-pray.blogspot.com
3. roll 3
4. En liten blogg om hverdagslivets gleder, som interiørfunn, barneromlaging, matoppskrifter og oppussing. Velkommen innom!

storeflittig sa...

The House on the Island

2. http://thehouseontheisland

3. roll 1 (noe 3)

4. Jeg er en helt fersk blogger. Vi flyttet til "nytt" hus for kort tid siden og min sønn døpte det nye huset vårt "Huset på Øya" - derav bloggnavnet (men på engelsk). Vi pusser opp flere rom i huset og jeg vil blogge litt om det fortløpende. Liker å ta vare på gamle møbler og pusser de gjerne litt opp. Elsker interiør og er glad i det meste som er hvitt, har en romantisk men klassisk stil hjemme og er glad i New England Style.

Catherine A. sa...

1. Riviera M & C
2. RivieraMandC.blogspot.com
3. roll 3
4. Følg meg i min travle hverdag med husbygging, barn og jobb. I november åpner vi Norges første Riviera Maison Concept Store. Følg med på all moroa!

Anita fra hjerterommet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita fra hjerterommet sa...

1. Anita fra hjerterommet
2. http://hjerterommethoscorine.blogspot.com/
3. roll 3
4. Blogget siden januar 2009. Er glad i interør, det å ha det hyggelig rundt meg betyr mye. Liker opppussing og har strikking og hekling som hobby. Jeg og familien holder på å bygge hytte, og utover høsten vil det bli masse innlegg fra hytteprosess med interiør, oppussing av gamle møbler, fliselegging, montering av kjøkken o.l. Hagen skal også skapes så det blir også en del innlegg om det.

Kristine Dall sa...

1. Litt dill, mest DALL
2. kristinedall.blogspot.com
3. Roll 2
4. Jeg liker å skape. Både smått og stort, av nytt og gammelt. Dette vil jeg gjerne dele med andre gjennom min blogg.

Tone sa...

1. Designhund
2.designhund.blogspot.com
3.Roll 2
4. Jeg er utdannet grafisk designer men har jobbet mange år med interiør design. Jeg kommer til å blogge om alt jeg kommer over som fasinerer meg, mest om produkter og trender men også personlige stilleben og snåle hunder. Be my guest!

Hvitevegger sa...

1.Hvitevegger
2.www.hvitevegger.blogg.no
3.Roll 1
4.Blogger om interiør som gir meg inspirasjon og som gjør meg glad. Møbler og ting som i mine øyne har det lille ekstra og gir wow faktoren som mange av oss leter etter. Har nettopp kjøpt nytt hus som jeg holder på å møblere og prøver også å finne nye kreative løsninger!

Linda sa...

1. Bonheur Boutique
2.
http://www.bonheurboutique.blogspot.com/
3. Roll 1
4. Digger den franske landstil kombinert med mye komfort, en teskje rå rustikk, en spiseskje hvitt og slitt, en liten dæsj med industri, noen håndfulle med loppis og gjenbruk, litt krydder av sorten barn, prosjekter i hytt og gevær, og ikke minst mine drømmer, ideer og tips av ulik variant.

Åpent hus sa...

1) Åpent hus
2) www.apenthus.blogspot.com
3) roll 2
4) Velkommen til Åpent hus! :) Moderne, skandinavisk interiør - lunt, lyst og funksjonelt. Hos meg står gjestfrihet høyt i kurs.

Jeg er levende (og derfor ;)) opptatt av interiør, arkitektur, fotografi, natur & friluft, familien min og alle livets små gleder.

I bloggen min viser jeg litt av det som skjer inni hodet mitt :) og også litt av mitt levende hjem - der jeg, mannen min og to skjønne barn boltrer oss. Hjemmet vårt utvikler seg stadig med familiemedlemmenes ulike behov, humør og innfall. Og vi blander nytt og gammelt, dyrt og billig.

Vi har stadige husprosjekter i funkiskasse-rekkehuset vårt, mens vi venter på å finne drømmeeneboligen. Jeg får noen merkverdige og/eller halvsprø ideer av og til! :)

Om noen har lyst til å følge med, kommentere, spørre, kritisere eller gi tips blir jeg kjempeglad!!

En glede delt er en glede doblet!?

Tereses interiørblogg sa...

Tereses interiørblogg
teresesinteriorblogg.blogspot.com
Roll 1
På bloggen min kan du se litt av mitt hjem, mine interiørtips, nye innkjøp og mitt håndarbeid. Jeg håper jeg kan inspirere med mine ideer, skryte litt og ikke minst få ideer og tips fra dere. Så titt innom min blogg og legge gjerne igjen kommentarer.

Anne sa...

1. Annes hjem
2. anneshjem.blogspot.com/
3. roll 1
4. På bloggen min vil du se bilder fra mitt hjem, ting jeg lager, nye interiørinnkjøp og interiør jeg gjerne skulle hatt. Jeg er veldig opptatt av å gjøre hjemmet mitt hjemmekoselig. Siden jeg er i etableringsfasen og nå har mitt første ordentlige hjem, er jeg helt i startfasen på det som skal bli det perfekte hjem. Jeg har litt blanding i interiørstilen min, men nærmer meg mer og mer den hvite, landlige og romantiske stilen. Jeg tar gjerne imot kommentarer og tips på bloggen min.

Karine sa...

1. Karine`s verden
2. www.karinesverden.blogg.no
3. Bloggroll: nr 3
4. Bloggen min handler enkelt og greit om det jeg elsker her i livet, iteriør og mat. Bloggen inneholder litt hverdagsliv, men mest hus, hjem og interiør. Den er relativt ny, så det er ikke så mye bilder, men de kommer!

Inspirasjoner og Sånt sa...

Inspirasjoner og sånt
inspirasjonerogsaant.blogspot.com
roll4
Lokal interiørbutikk med egen nettbutikk www.inspirasjoner.no som ligger på Konnerud like utenfor Drammen. Butikken er liten, men sortimentet er stort. Vi fører varer fra nærmere 50 leverandører. Hovedvekten ligger på interiør, men også dame og barneklær har funnet veien... Velkommen til oss!

Kristin sa...

Roll 2
Interiørarkitekt som blogger om det meste under kategorien design og interiør. Dekorasjonstips, inspirasjonbilder, arrangementer, nyheter. Her er det ikke kun en stil som gjelder, alt fra hypermoderne til country chic er tillatt her.

Janne sa...

1.Nenna
2.http://nenna-nenna.blogspot.com/
3.Roll1
4.Velkommen inn til min bloggverden. Vi skal kjøpe nytt hus dette året. Blogger om valg vi tar underveis til huset står ferdig sommeren-10. Dette er en blogg jeg først og fremst ønsker skal gi deg inspirasjon og ikke minst lysten til å slippe kreativiteten løs! I denne bloggen vil du finne slitt, nytt, brukt og moderne alle disse tingene satt sammen i ett og samme interiør. Ta en titt. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg veldig glad:)

Ofelia sa...

1.Ofelia
2.www.butikkofelia.blogspot.com
3.Roll 4
4.En hverdagsblogg om livet på Ofelia, små og store gleder, både når det gjelder gamle møbler, interiør, klær, brukskunst og fantastiske "skatter"! Ønsker å dele og formidle kunnskap og gode ideer innenfor interiørverdens mange, mange likesinnede!

Hvit Villa sa...

1. Hvit Villa
2. http://hvitvilla.blogspot.com
3. Bloggroll 1
4. En blogg med spesiell forkjærlighet for gamle hus, interiør og oppussing. Bloggen kommer i stor grad til å følge vår oppussing av en sveitservilla fra 1903.

Lilli@Home sa...

1. Lilli@Home
2. lilliathome.blogspot.com
3. Roll nr 3
4. Fersk blogger - I bloggen prøver jeg å vise min personlige stil, om å blande nytt og gammelt, for å skape et hjem med sjel, trivsel og hygge. Siden jeg er forholdsvis ny i denne bloggverden, tar jeg gjerne imot kommentarer og tips.