Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 23. september 2009

Har Halvor Bakke fått støv på hjernen?

Halvor Bakke var jo på God Morgen Norge i går, sammen med Fru Pink. Han viste frem noen produkter for trendbildet i høst, og der gikk det bokstavelig talt i støv. Ikke som i betydningen kaniner under sofaen - men farger og tekstur. Fargene er grå, duse og rett og slett støvete. SÅ fint!

Etter hjemmet hans å dømme (lekkert!), blir vi ikke overrasket om han kanskje har støv på hjemmebanehjernen også, hihi. Det er kanskje ikke en dårlig egenskap for en som driver eget interiørdesignfirma.
I høst skal det altså være støvete, ifølge Halvor, og det er han ikke alene om å spå! Syns vi "ser støv" i alle magasiner om dagen.

Det kom noen spørsmål i kommentarene i går, og i dag har vi fått mail av Bakke som gir noen av svarene.Tvkontroll-esken forhandles av LAMA, og kan kjøpes rundt om i landet, akkurat som resten av kolleksjonen. Det letteste er å skrive en epost til dem og spørre hvor din nærmeste butikk er, og det kan du gjøre på dette skjema.

"Det kommer ny kolleksjon i januar. Drar til India 5. oktober for å sette i gang produksjonen igjen.. morro!"Tapeten er fra ELITIS og selges fra HOLMENTEX agenturer i Oslo.

Fikk du også støv på hjernen?

9 kommentarer:

Kardemomme sa...

Vet du at jeg synes du så veldig intelligent og tilstedeværende ut A.H og jeg vet jo at du er det også hihi!! Ingen kunne se på deg at du var tanketom og du klarte jo å snakke :))
Fargene som Halvor Bakke presenterte var veldig flotte!!
Og veldig annerledes enn den bølgen som går over bloggbyen akkurat nå hvor det tapetseres og brukes pangfarger..Jeg er åpen for begge deler jeg bare det blandes gammelt og nytt og blir personlignok..Litt hippie vil jeg nok fortsatt ha det før jeg tar meg en ny smak..
Gøy å se på folk som er så engasjerte! Jeg har sett Bakke på tv og han er virkelig et kreativt oppkomme! Dessuten er han da veldig søt, er han ikke? ;)
Nå gir meg meg for i kveld..Leser boka om menn som hater kvinner og må kaste meg over et par spennende sider før jeg slår av lampa!
Som sagt var det gøyalt å se deg Fru Pink :) Vi snakkes..Nattaklem fra Kardemomme :))

Ann Helen sa...

Ja, Halvor er så søt, og ikke minst både dyktig og hyggelig!
Jeg liker også fargene, spesielt nå om høsten. Da lengter jeg etter de dype bruntonene, litt grått og faktisk også svart. Men straks etter nyttår er jeg helt klar for alle pastellene igjen! I år har jeg ikke rukket å legge pastellene innerst i skapet enda, hverken interiør eller klær som dere ser, men snaaaart er det mammapermisjon og da blir det tid! :)
Likte spesielt godt stoffene jeg da, og fjernkontrollboks er jo genialt!

Trude sa...

Flott reportasje, fru Pink og Halvor gjorde en god innsats i GMN. Stolt av min tidligere kollega H som gjør en kjempejobb og gir oss masse god inspirasjon og tips!! Stå på videre:)

Hege - BOLIGglede sa...

De tapetene er også helt rå! Elitis har SÅ mange flotte tapeter:)
Og den boksen må jeg bare prøve å få tak i..;) Hater fjernkontrollene som ligger å slenger..

Unknown sa...

Så gøy! Fikk ikke sett det og siden jeg sitter på Mac får jeg heller ikke sett innlegget på dataen. Dumt :(

Men så utrolig morro! Tenk hva bloggverden fører til, og selvfølgelig kunnskap deres. Jeg må bare si at jeg elsker denne verden!

Gratulerer!

Jeg må innrømme at jeg vender selv mot litt mer dempede farger selv for tiden, men det tror jeg er pga. høsten. Vil nok aldri kvitte meg med min petrolblå- vintage-sofa :)

Stå på videre damer!

Klem Jeanette

Lykken er... sa...

Så dere på god morgen ja:) flinke dere er. Har dessuten denne boka fra ELITIS selv, masse masse fint der inne:) I stoff elsker jeg alt av lin...elsker LIN :) tonje

Ingunn sa...

Så flott du markedsførte NIB og vinneren. Varme og kunnskap viste du.

Stolt over å være med her jeg.

Klem Ingunn :)

Anonym sa...

Så gøy - skulle vært mer interiørinnslag på TV:-) Men vet noen hvor disse flotte lyktene kommer fra - hvor de kan kjøpes??? Er ikke blogger selv, men besøker NIB mange ganger i uka og beundrer kreativiteten hos damene der!! Har en klar favoritt og det er Charm Design - ikke minst fordi jeg kommer fra samme by som henne:-)

Ann-Ch.

Inger sa...

Neimen!! Der det DEG som gjemmer deg bak denne bloggen!! Så gøy!! Inger her, gammel venninne fra R. ungdomsskole/Marys rideskole ;-). Så super-hyggelig å se ditt blide åsyn igjen!!