Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 29. september 2009

Før/etter stue

Den hemmelige hagen har sendt inn et utrolig fint prosjekt. Stil og smak kan virkelig få et rom til å endre karakter. Er det lov å si: wow? Jeg blir så misunnelig lyset i dette rommet. Fra bildene får en nesten følelesen av å være i kontakt med naturen.

Noe av det jeg syns er morsomt med Nib er at ulike smaker og stiler kan få lov å komme frem på samme side. Tidligere i dag hadde vi et mer nostalgisk prosjekt, nå viser vi et moderne rom. Jeg kjenner jeg lærer så mye av alle som sender inn, og er glad for absolutt hver eneste mail som kommer inn. At vi har ulike stiler og retninger gjør at jeg ikke "fastner" i en stil, men kan ta med meg litt her og der av gode ideer. Det er så herlig når vi deler! Takk jenter!!


"Mykje vakling på gardintrapper for å nå opp i dei høgste hjørnene av stova. Har ikkje fått alt på plass i sofakroken enno, men lyst er det blitt iallefall. Maleriet på veggen har eg måla for nokre år sidan. Stolar frå IKEA, lampe frå Living, vifte Wilfa. Ingen av dei er nye, men kjem meir til sin rett no. Kroken ved trappa til hemsen har blitt lys og innbydande, her ligg alle blader og bøkene i bokhyllene er lett tilgjengeleg, sit eg her og les har eg sikt opp til ungane, bort til sofaavdelinga vår, og ned til spisestova."


"Tvkroken før.What is there to say, but furu. Vi har gått laus med grunning, perlegrå Lady på vegger, 3 strøk. Den gamle arva sjenken fekk to lag med svar Butinoxs oljemaling."

"Trappa opp til hemsen er blitt svart med Butinox oljemaling, trur den bør få eit lag lakk etterkvart, men det blir ikkje i sommar. Fint med det svarte mot alt det kvite synst eg.8 kommentarer:

Anonym sa...

OJ, litt av en forandring!! Kjempefint!

Juno sa...

WOW, for et arbeid!
det ble kjempefint da :) grattis med ny stue :)

Anonym sa...

Så herlig lyst og pent det ble med lys maling. Manger timers arbeid, men så ble det bra resultat også;)

Ingunn sa...

Så vakkert. Når jeg ser slikt skjønner jeg at jeg aldri skal ha furuvegger mer.

Klem ingunn :)

Anonym sa...

så fint det ble!!!! furu er bare pyton, vi har nok av det i huset vi og....

Huldra sa...

Dette var bare knalltøft. Maling og et nytt blikk gjør underverker! :)

Ane sa...

hva er greia med å male alt hvitt? ALLE maler jo veggene hvite. Kan noen svare meg på det? Finnes det ikke et helt hav av andre muligheter? Også gjør alle det samme likevel. Nei, ikke akkurat kreativt.

Huldra sa...

For min del maler jeg gjerne vegger lyse, og kan endre farge på møbler, gardiner, pyntegjenstander osv. etter humør. Det er dyrere og mer tidkrevende å male vegger, enn å fornye et møbel eller pynt. Lyst fremhever det meste av andre farger, og er en trygg base som holder i mange år. Det er kanskje ikke kreativt å male veggene lyse, men det finnes et hav av kreativitet å gjøre med alt det andre i rommet. Godt vi har forskjellige valgmuligheter- alle som en. :)