Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 14. september 2009

Bohus katalog

Vel stemt alle sammen! De første målingene viser ikke mye endring her i kongeriket, men jeg sitter i alle fall klistret til skjermen!

Jeg var egentlig på vei til å skrive Skeidar, Bohus og Living en mail her om dagen. Vi har jo laget endel innlegg om Ikea, men hvorfor skal ikke de andre "store" slippe litt til også? Er det bare meg, eller er de liksom ikke helt inne i varmen hos oss bloggere? Innrømmer at det er år og dag siden jeg var innom Bohus og Skeidar. Living er jeg innom en gang i blant. Det går lenge mellom hver gang jeg ser innlegg som "nytt fra Bohus", liksom. Er de virkelig helt UKULE?Så jeg måtte jo liksom innom disse sidene - og der ser jeg jammen meg at Bohus har kommet med ny katalog! Og der var det faktisk endel godsaker! 148 sider en godt kan ta en titt igjennom. Blant annet gikk jeg akkurat glipp av en aluminiumskoffert fra Hong-Kong på Finn. En herlig trunk fra 1956. Jeg var for sent ute, men her kan jeg få en god erstatning. Litt dyrere, men fortsatt kul til 3499,- (Arthur kiste).

24 kommentarer:

Anitas hus sa...

Må si at jeg ble glad når jeg så den nye bohus katalogen, masse godsaker som jeg kunne tenkt meg:O)

Loccitane sa...

Bohus har endel fine ting, men jeg er sååå opptatt av "Home & Cottage" for tiden. Jeg har faktisk lyst på nesten alt de selger, og det er sjelden i disse dager. Ellers er det vel loppis som er det store, for der er prisene så gode også :)
Stå på, dere er super flinke.

Klem fra Loccis

Hepburn Hilton sa...

Å de har mye nylig men på min studentøkonomi er det mer eller mindre umulig.

Daisys home sa...

Gleder meg stort til å se den nye katalogen!Syntest at det er fint at dere tar opp akurat dette,ville også slengt med Møbelringen på listen.Jeg har ialle fall vist en god del bilder av interiørhærligheter,som er kjøpt på disse stedene.Og grunnen til at jeg handler oftere på disse butikkene er vel at det er veldig stor avstand til nærmeste Ikea.Men har nesten oppfattet det sånn at det liksom ikke er like stor interesse her inne for å titte på saker,ting og møbler kjøpt i fra andre .Det virker nesten som du må være en lidenskapelig IKEASHOPPER,for at det skal være verdt å kikke på!Ja så fikk jeg sagt det!Jeg bare elsker å shoppe og koplettere i mitt Hjem ifra disse !Og faktisk så finnest det også de av oss her inne som ikke har den FRANSKE LANDSTIL!Stå på dere er bare såå flinke,klem

Ingunn sa...

Flott at dere nevner andre enn Ikea. Vi har møblert vårt hus med ganske mye fra Bohus og Living, og er veldig fornøyd. Living har den aller beste stylisten synes jeg.

Ha en fin høstuke.

Ingunn :)

tonemor sa...

bohus har veldig mye fint. Men har litt dårlig erfaring med servicen.
Skal faktisk legge meg og lese den nye Bohus katalogen nå.
Natta klem

Mita`s hjørne sa...

Masse flott i den nye katalogen...

(eddas) sa...

Satt akkurat og bladde gjennom den i går kveld...og syntes da absolutt at det var en del ting der jeg kunne tenkt meg hvis jeg hadde hatt en større stue:)
klem edda

Anna sa...

Jeg hadde en periode hvor jeg syntes Bohus og Skeidar var så sjelløse og for sikre i stilen – det var liksom ikke noe plass for særpreg. Men, syntes de har kommet seg i det siste. Bare det å sette møblene inn i nye omgivelser og «trendy» miljøer så får møblene helt ny karakter. Så er spørsmålet; klarer de å få samme stemning inni butikken som i katalogen? Tviler litt på det faktisk! Living liker jeg, og er stadig vekk innom – de har jo mye av det samme som på Home&Cottage.

Hilde Heimdal sa...

Var igrunn masse fint der ja!!

Du sier noe....en glemmer liksom de butikkene :)

*sne* sa...

Så mye fint! Håper katalogen deres daler ned i postkassen min snart.

Mitt lille hjem sa...

Min sofa er fra Bohus!
Se Mitt lille hjem :)

Christine sa...

jeg var innom bohus på fredag og fant meg endelig ny lampe til stua :D regner med at den dukker opp på bloggen min i nærmeste fremtid :)

Fargerike Dagny sa...

Arthur kisten var virkelig det beste produktet i katalogen, men jeg finner den ikke på hjemmesidene??

Jannicke sa...

Bohus har kommet seg de siste årene..
Denne katalogen er et bevis på det!
J.

Villa von Krogh sa...

Bohus har skjerpet seg. Det er det ingen tvil om.

Tee of Vinnord Cottage sa...

Jeg syns faktisk bohus har mye bra, og er innom hver gnag de slipper ny katalog!!! På vei dit i dag faktisk... meeeen... jeg syns kanskje mye er veldig overpriset... og sverger derfor til loppis når det gjeøder møbler iallfall :) Men de har nesten alltid fin stæsj også!!!

Beate, A Brighter Day sa...

Har lenge hatt litt "dårlig feeling" angående Bohus, men da vi byttet ut sofa for en måneds tid dro jeg faktisk innom Bohus. Mange år siden sist! Men jeg ble positivt overrasket. Virker som de har fått inn mange gode interiördesignere, og de har liksom kommet seg... Så den sofaen som er avbildet over her, nest siste bilde, den endte vi opp med. Veldig fornöyd! Fin, god å sitte i, bra stoff, mine farger...

Synes katalogen til Bohus er blitt veldig lekker, og de har masse saker og möbler som passer min stil. Fornöyd :) Så kan jeg jo spörre; er det jeg som er blitt eldre, eller er Bohus blitt yngre..?

irina sa...

med fare for å bli sparket fra det gode selskapet her inne. jeg syns Ikea er de ukule !!
Bohus og de andre har finere ting...men dette er min høyst personlige smak og tanker.
Takk for at der tar dette opp. dere er flinke !!

klem

Helena R sa...

Hei, Er ikke så ofte på noen av de nevnte møbelhus, men jeg har fått med meg at Living har endel felles varer med Home & Cottage,og Living er billigere:)

Husdraumen/Anita sa...

Eg laga akkurat blogginnlegg om Bohus og katalogen her for nokre dagar sidan. Var kjempeimponert over katalogen!
Yey! Endeleg noko for oss som bor ei dagsreise frå IKEA og andre møbelkjeder...;)

Anonym sa...

Bra at det er mange som liker det nye Bohus har kommet med. Jobber selv der, og har brukt og bruker tid for å gjenspeile katalogen. Er utrolig mye fint som har kommet og er verdt en tur innom, da man også ser mange go' biter som ikke står i katalogen. For de som liker å trekke inn det moderne nå, alu, sammen med det romantiske, ja da er det er par herlige speil på lur:)

Ellers, til deg som savnet noe på nettsiden, bare vent litt til så skal det nok dukke opp:)

Marie sa...

Jeg syns Bohus hadde mye fint nå jeg og katalogen var fint laget. Mye bedre enn Ikea katalogen. Har allerede ført opp et par ting fra Bohus som jeg ønsker meg i bursdagsgave ;-)

Anneli sa...

Joda Bohus og Skeidar har mye fint, ingen tvil om det! Men en kjede er ikke nevnt i det hele tatt her.. Fagmøbler!
Dette har vært en "traust" møbelkjede (med mange butikker i distriktet), men også her har det skjedd mye de siste årene :)
Nå i oktober får Oslo sin første Fagmøbelbutikk, på Alnabru!
Følg med, dette blir kjempebra :)