Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 15. august 2009

Nye bloggere

Line med den knallfine bloggen Olstad har oppmuntret oss til å skryte litt av Nib og fortelle hvor mange medlemmer vi er blitt! Og.. trommevirvel.. vi er faktisk oppe i hele 596 bloggere nå! Kjempemoro!
Noen har trukket medlemsskapet sitt den siste tiden da de følte de blogget for lite om interiør, og noen har valgt å legge ned bloggen sin. Uansett er vi veldig takknemlig til dere som sier i fra slik at vi får slettet bloggene fra listene våre.

Velkommen nye bloggere!

Roll 1
Englehvitt
For en tid tilbake kjøpte jeg og min mann en 13måls eiendom på landet med et 19 år gammelt hus på. Her skal jeg skape et hjem for oss, samt for pusekatten og hunden vår. Vi pusser opp for fult og jeg ønsker å få foreviget, samle og dele alle mine små og store prosjekter. Siden jeg føler meg ganske alene om denne interiørlidenskapen i min vennekrets ønsker jeg med dette å få komme inn i et miljø som styrker hobbyen min. Jeg ser frem til å få tilbakemeldinger, ideer og kommentarer av alle der ute i bloggverden.
Pure white vanilla and cats
Ær en tjej som hyr en lægenhet på Jeløy(Moss)har alltid ælskat interiør och katter. Min blogg kommer att handla om mitt hem,interiør och mina katter!!

Roll 2
Idun Lager et Hjem
Idun Lager et Hjem handler om nettop det. At jeg, Idun, lager et hjem for den lille familien min i eneboligen vi kjøpte i 2005. Huset er fra 1981 (eller 82), har vært påbygd 2 ganger og var innredet etter fargene som var hete midt på 1990-tallet. Kommer til å blogge om endringene som skjer etter hvert som vi tar for oss de forskjellige rommene (skal blant annet inn med nytt kjøkken og 2 nye bad) og om annet som har med interiør/hus å gjøre. Enten det er shopping av nye vaser eller sengetøy eller at jeg har sydd leke-oppbevaring til barnerommet. Får nok mye å blogge om siden vi har over 300kvm boareal, om man tar med den store leiligheten vi har på garasjen. Det vil nok også komme et og annet innlegg om hagen rundt huset, da den var ett overgrodd KAOS av stauder og thujaer når vi tok over. Stilmessig vil jeg si at jeg havner mellom flere kategorier, spesielt siden det er flere enn meg som har stemmerett i huset. Men vil påstå at vi har en koselig og personlig stil, uten så mye dill, men ikke minimalistisk. Så kanskje en Moderne, Nordisk, Landstil med en dæsj re-design?
Interiør og Inspirasjon
En blogg om min store lidenskap; interiør. Bloggen inneholder gjør-det-selv-prosjekter, tanker rundt interiør og trender og min hverdag som ansatt i maling og interiørbutikk.


Foto: Interiør og Inspirasjon
Design, artwork, photo. En fargerik og inspirerende blogg, som jakter etter det unike og spennende av interiør og det siste innen design.
Roll 3
I 2006 kjøpte jeg og samboeren min et hus fra slutten av 1800-tallet som vi har totalrenovert! Bloggen handler om huset vårt, interiør og livet mitt med tvillinggutter!
Liker gamle ting. Noe tar jeg en make over på. Flyr ofte i bruktbutikker og loppiser. Prøver meg på forskjellige hobbyer. Er fascinert av roser. Står på torget i Birkelunden på søndager og selger ting og tang.
Her hos oss må jeg med tungt hjerte innse at høsten nok er kommet. Det er et litt kjøligere drag i lufta, og regnet trommer utenfor i denne siste ferieuken min. Heldigvis er jeg ikke tom for hverken kubbelys, pledd eller kaffe, så jeg velger å gå inn i denne årstiden med friskt mot også:)
Håper vi får se masse kreative og inspirerende høstinnlegg fra dere fremover, det gleder jeg meg til!
God helg!

23 kommentarer:

Eva sa...

1. Navn på blogg: Huset på Holmen
2. Adresse: husetpaaholmen.blogspot.com
3. Roll 3
4. Jeg er en superfersk blogger. Har ikke rukket å blogge i to uker enda, men er virkelig "bitt av basillen".
Bloggen min handler i hovedsak om interiør og de små hverdagslige ting. Vi er en ganske stor familie, og huset rommer ikke mindre en fire barnerom. Jeg elsker å innrede barnerom, og nyter det så lenge jeg får lov til det.
Ellers har vi svært mange prosjekt på gang og må ta litt og litt, for her er det både pengboka og tiden som rår. Den mest omfattende jobben gjorde vi får to år siden da vi bygget ut 50kvm, samt totalrenoverte fasaden.
Bloggen vil følge oss i våre store og små prosjekter.
Stilen her i huset er en salig blanding av nytt og gammelt, mørk og lyst. En "stil" vi trives med.

Med vennlig hilsen Eva

bikim sa...

Love your blog and your ideas and your photos. Have a nice sunday evening,
Rosa from Portugal

ForeverLove sa...

1: Navn på blogg ForeverLove.com
2: Adr. Foreverlovecom.blogspot.com
3: Roll 3
4: Jeg blogger om ting jeg lager, prosjekter jeg har hjemme, den lille familien min, samt litt mat.. Vi eier et hus vi skal flytte inn i en gang og da blir det nok mye blogging om om/påbygging av det, samt prosessen med å få godkjent/bygget hytte i låven på landstedet til svigers. Stilen i leiligheten vår er minimalistisk, hvite vegger kombinert med svart og eik...

Vennlig hilsen Tonje

En hvit drøm sa...

1. Bloggnavn: En hvit drøm
2. Bloggadresse: http://enhvitdrom.blogspot.com/
3. Bloggroll: 1
4. Bloggen min har bestått siden januar 2009, den har blitt litt forsømt til tider, da det er mye annet å ta tak i når man har flyttet og pusser opp. Jeg har nå tatt meg sammen, og blogger som aldri før:) Jeg blogger om interiør, ute og inne, strikking, hekling og litt dagligdagse ting. Jeg liker en blanding av Shabby, landlig og fransk landstil. Jeg er ikke helt hvit, kanskje litt mer gyllen...

Tino sa...

1. Bloggnavn: Tinos
2. Bloggadresse: http://ti-nos.blogspot.com/
3. Bloggroll 1

Elsker male om gamle småmøbler, strikke, sy, alt som er kreativt. Liker den hvite romantiske stilen, blandet med litt fransk landstil.

Bloggen handler mer om interiør enn tidligere, da vi i tilegg til oppussing av møbler også skal pusse opp stue/kjøkken utover høsten.
Mvh
Tino

My Scandinavian Retreat sa...

1. Bloggnavn: My Scandinavian Retreat
2. Bloggadresse: http://scandinavianretreat.blogspot.com/
3. Bloggroll: 2

Jeg og min handy kjøpte våren´09 en 50 kvm hytte ved sjøen. Den ble bygget på 60-tallet og lite har skjedd der siden den gang. Her blogger jeg om arkitektur, design og interiør som inspirerer meg i prosessen - vi vil forvandle den til en moderne, skandinavisk hytte.

Prinser og Prinsesser sa...

Bloggnavn: Prinser & Prinsesser
Bloggadresse: http://www.prinserogprinsesser.blogspot.com
Roll: Bloggbutikk

En nydelig blogg med fine bilder og gode tips til inspirasjon. Bloggen inneholder blant annet følgende etiketter: Barnemøbler, barnerom, lekehytte, familieaktiviteter, barnehobby og jul. En blogg for alle småbarnsforeldre, og kanskje besteforeldre med?

Nettbutikken og bloggen er drevet av en mammagründer.

Kathleen sa...

Bloggnavn : Interno.no

Bloggadresse: www.interno.no

Roll: Roll 3 - Interiør, familie, hverdagsliv, hobby, annet.

Jeg blogger om det som interesserer meg innenfor interiør og hjem. Bloggen er designet for dem som ønsker å lese om det nye og moderne, samt det gamle og brukte. Hos meg vil det finnes nye og eldre skatter :) Ta en titt!

Kjersti sa...

Bloggnavn: lopper og malingsspann
Bloggadresse: lopperogmalingsspann.blogspot.com
Bloggroll: roll 3

30-åring som elsker interiør. Leser blader, tenker stadig ut nye prosjekter, kikker i bruktbutikker og går på loppis. Holder meg ikke til bare èn stil, men plukker de tingene jeg faller for enten det er er slitt og gammeldags, noe mer moderne eller bare morsomt.
Flyttet inn til min kjære og hans 13-åring i en leilighet i Oslo der vi har bygget ut loftet ettersom siden lille Luna kom i mars i år. Dermed forsvant all bodplass, og vips ble jeg helt opphengt i oppbevaringsløsninger. Er odelsjente og vant til god plass, så dette er nytt for meg.
Hadde vært spennende med råd og tips fra andre bloggere. Jeg gleder meg :)

Lilly sa...

Bloggnavn; Lillys Verden

Bloggadresse; lillyslilleverden.blogspot.com

Bloggroll: Roll nr 2

Lillys Verden er en blogg som hovedsakelig kommer til å handle om den kommende byggingen av vårt nye funkishus, men også hverdagslige sysler.
Min stil er en blanding av moderne og litt mer nostalgisk interiør.
Er også så heldig av jeg er utstyrt med en samboer som også er interresert i interiør og design.
Det er forresten han som har tegnet huset vi skal bygge.

Liza Andersen sa...

Navn: I stua til Liza

Adr: http://lizas-stue.blogspot.com/

Roll: 3

Hei!
Jeg er også en fersk blogger, og en fersk Interiør student ved Norges Kreative fagskole. Jeg er en heldig eier av et hus jeg har bodd i noen år, som er i stadig oppussing. Jeg blogger mest om huset og mine rom, der jeg har stått for all innredning og oppussing alene. Det er også noen gjør-det-selv prosjekter jeg vil blogge om, samt det jeg holder på med i forbindelse med skolen og prosjektene der.
Jeg er en ivrig leser om alt som har med interiør, og det å holde min egen, er en form for læreprosess, men også en måte og holde kontakten med andre som deler mine interesser. Norske InteriørBlogger er jo et perfekt "møtepunkt"
Mvh Liza Andersen :)

Janne sa...

Bloggnavn: Mitt lille krimskrams
Adresse: http://janne-krimskrams.blogspot.com/
Roll: 3

Jeg er som Fisker flest en drømmer, og trenger å flykte fra hverdagen av og til. Denne bloggen skildrer både hverdag og drømmer, det meste av smått og stort som opptar meg og som gjør meg glad! Vakre møbler, myke tepper, fargerike puter, blomster, gode bøker, en fin reise, spennende mat, deilige kaker, gode venner, kjær familie..og mine to menn;)

Lisbeth sa...

1. Bloggnavn: Form & Färg = Creativity!
2. Bloggadresse: http://designskolan.blogspot.com/
3. Bloggroll: 2
4. Kort presentasjon: Jag är en inredningsdesigner i västsverige som bloggar om klassisk formgivning, modern design, internationella & skandinaviska trender för hem och trädgård.

Inga Helene sa...

1. Arctic Strawberries
2. http://arcticstrawberries.blogspot.com
3. Roll 3
4. Jeg skriver om oppussing, håndarbeid, mat og om hva jeg liker innen design. Legger vekt på å ta gode bilder og blogger både på norsk og engelsk. Navnet på bloggen er valgt fordi jeg bor i Kvæfjord, nord for Polarsirkelen, og Kvæfjord er kjent for sine fantastiske jordbær.

SussiLi sa...

1. namn på Blogg: SUSSILI
2: http://yustmine.blogspot.com/
3: roll 1
4:Vi, Susanne och Anneli det är vi det... två kvinnor i våra bästa år och som gillar den lite ruffiga lantliga och vintage stilen. Vi ville göra något tillsammans..."skall vi inte göra kläder"...
Vår blogg handlar om vår vardag, hur vi startar upp vår klädeskollektion, SussiLi och mycket inredning som vi pysslar och gör själv.

Hoppas att ni kommer att gilla oss :-)

Minni Emmerdales home and cottage sa...

1.Minnie Emmerdales home and cottage.

http://minniemmerdaleshomeandcottage.blogspot.com/

Roll 3 kanskje-er litt usikker på det-kan dere plassere meg der det ser ut som den passer.

Er veldig opptatt av interiør,skriver om ei litt shabby hytte,(har bare vært hytta hittil)men vil også vise innlegg om huset,ideer,endringer,osv.(bildet i "headingen" er fra huset mitt)Håper jeg kommer igjennom "nåløyet"!God helg!

Anonym sa...

1:Under karlsens tak
2:http://casadikarlsen.blogspot.com
3:roll 3
4:denne sommeren har jeg og mannen kjøpt vår første felles bolig.130 kvm. oppussing ligger foran oss,mot det vi tror skal bli vår drøm om ett lite hvit hus på landet.Stilen er blandet,fra landlig nostalig,shabby chic til moderne retro,alt til sin tid!
Bloggen handler om oppussingen,hagen,interiør og kjærlighetsbarnet linus.

Festus og Lillepus sa...

1: Festus og Lillepus
2:
http://festusoglillepus.blogspot.com/
3:roll 3
4: Bloggen min handler om interiør og hverdaglivets små gleder. Jeg liker å ta bilder, og bruker bare mine egne bilder i bloggen. Jeg liker å pusse opp gamle møbler, men er også glad i moderne minimalisme. Som navnet tilsier, er jeg glad i katter. Den ene katten min er av rasen Hellig Birma. Den er perfekt til å lage fine bilder med sin vakre cremehvite pels og aristokratiske nese :)

Anonym sa...

1: Alt Mitt

2: www.altmitt.blogspot.com

3: Roll 3

4: Ny blogger anno juni 2009. Ny i bloggeverden,så lærer mye enda. Har funnet en del faste som jeg følger hver dag.
Blogger om alt mitt, livet,huset,interiøret,familien og annet som opptar meg. Eier eget hus som vi har en del oppussing på. Elsker å ta bilder, hekle, drive med slektsforskning, scrappe, lage kort & enda mer håndarbeid. Har hatt en mørk stil i noen år,men nå vil jeg det skal være lyst,så er veldig glad i hvitt og beige farger, og pynt innenfor fattigmannsølv-sjangeren.

Tone - Love Eat Pray sa...

1. Love Eat Pray
2. love-eat-pray.blogspot.com
3. Bloggroll: 3 (eller 1? samme for meg, synes det var vanskelig å velge, jeg!)
4. Vi pusser opp en enebolig (på budsjett) og blogger om det. Liker den hvite, romantiske stilen, men er også opptatt av at ting ikke skal koste skjorta og jeg elsker å skape noe koselig utav det jeg har! :)

Loppe Leah sa...

1. Loppe Leah

2. http://loppeleah.blogspot.com/

3. Bloggroll: 1 (og litt 3)

4. Helt fersk blogger! Jeg har alltid vært interessert i interiør og liker ha det koselig rundt meg. Jeg liker faktisk mer å gå på loppis og interiørbutikker å gjøre interiørkupp enn å shoppe klær og sko.. Jeg jobber også til daglig som interiørdesigner, noe jeg trives veldig godt med. Synes det finnes utrolig mange flotte interiørblogger her som virkelig inspirerer. Min stil er lys og landig og jeg liker veldig godt gamle møbler. Vi kjøpte et gammelt hus på en overgrodd tomt i fjor. Og vi er i full gang med oppussing og renovering..dette er også noe jeg kommer til å blogge en del om :o)

The house on the Island sa...

1. The House on the Island

2. http://thehouseontheisland

3. roll 1 (noe 3)

4. Jeg er en helt fersk blogger. Vi flyttet til "nytt" hus for kort tid siden og min sønn døpte det nye huset vårt "Huset på Øya" - derav bloggnavnet (men på engelsk). Vi pusser opp flere rom i huset og jeg vil blogge litt om det fortløpende. Liker å ta vare på gamle møbler og pusser de gjerne litt opp. Elsker interiør og er glad i det meste som er hvitt, har en romantisk men klassisk stil hjemme og er glad i New England Style.

Catherine A. sa...

1. Riviera M & C

2. www.rivieramandc.blogspot.com

3. roll 3 (hmm..og 1 og 4..)

4: Etter åresvis som passiv blogger har jeg nå endelig startet egen blogg. Bloggen vil handle om den forestående åpningen av Norges første Riviera Maison Concept Store i Bergen, ispedt innslag fra min travle hverdag med husbygging, barn og jobb.