Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 28. august 2009

Lyskroner uten skikkelige lyspærer?

Bloggeren Brabo kom med en problemstilling til oss i dag, som vi tenkte vi måtte ta på direkten. Som hun påpeker er det mange bloggere som har gått til innkjøp av en lysekrone (eller 10) og problemet er som følger:

Hva gjør vi når pærene som brukes i lysekronene blir forbudt, og det egentlig ikke finnes gode alternativer? Les mer om saken inne hos Brabo. Er det noen som har gode råd, eller blir det hamstring, hamstring, hamstring?

5 kommentarer:

Brabo sa...

Åneida, denne har 3 stk mignon pærer festet til midten(nedover) og er like utsatt som alle de andre ;-) Bare at de synes ørlittegranne mindre..

NIB sa...

takk:) endret:)

Britt Eva sa...

Hei på dere. Jeg jobber i elektro bransjen og kan opplyse om at det er alle MATTE glødelamper og klare over 100W som nå ikke er lov å selge lenger. Sjekk på linken her:

http://www.lyskultur.no/index.php?site=lyskultur/522&cmd=readmore&id=11943

Så foreløpig er det ingen fare for lysekronene rundt om. Det blir vel i meste laget med 100 W i de he-he. Da blir det veldig lyst.
Ha en fin helg.
Britt Eva

Britt Eva sa...

Hei igjen. Dvs pærer med 15w blir produsert frem til år 2012. Det kommer en variant i hallogen som du kan se bilde av på bloggen min.
Britt eva

Glassveranda sa...

Det finnes pene halogenpærer til lysekroner som vil erstatte de gamle glødepærene!

Les mer på Glassveranda: http://glassveranda.blogspot.com/2009/08/pene-halogenprer-til-lysekroner-finnes.html

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.