Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 8. juli 2009

Trend: Ikea katalogen 2010

Det er enda en måned til den nye Ikeakatalogen slippes. Inntil da kan vi glede oss med en liten teaser. Hva syns dere jenter???

Bildene lånt fra franske Cote Maison, så vi kan ikke akkurat garantere at disse produktene kommer til Norge. De gir i alle fall et bilde av hvordan giganten tenker dette året.

Hemnes himmelsengen (som før kom i gul), har byttet navn til Edland og kommer nå i hvit. JIPPI! Jeg er veldig glad, for planen var å kjøpe den gamle Hemnes og male den nettopp hvit.Store fluffy møbler er hot, hvis vi skal tro disse bildene. Er det noe litt kult 70-talls over disse? Jeg greier ikke å bestemme meg for om jeg liker de "sånn at jeg kunne hatt de hjemme", eller om det er "kult hos noen andre" - hvis dere skjønner hva jeg mener? Uansett ser det ut som ekstremt gode tvmøbler. Tenk å forsvinne ned i en slik etter en lang dag, og dra frem fjernkontrollen?

Mange interiørdamer sliter med å få kjærestene sine til å gi slipp på reclineren sin. Kanskje dette er et godt alternativ, hihi! Tror jeg likte stolen med hvit pute og svart ramme på det nederste fargebildet best.
Det virker som Ikea har tatt innover seg at det er en alvorlig hvit trend her ute:Farger tar de også sjangsen på. Er det meg eller er det flere fargejenter der ute som føler Ikea treffer galt på nyansene år etter år etter år?Mørke, monokrome farger er alltid klassisk.

Elsker disse stoffene, men så leit at at det rosa blandes med orange. Why??? Det er nyansefeil - igjen, spør du meg. Dette skal det nok noen meter av inn her hos meg, men det orange får ligge igjen i butikken for min del.Gleder, gleder, gleder meg til Ikeakatalogen kommer:)

28 kommentarer:

Brabo sa...

Hei, er det mulig å kjenne fullkommen lykke bare for en katalog? Jeg kjenner at det sitrer i hele kroppen.
Møbelserien på det aller første bildet er allerede i salg, en kjempefin serie som virker av god kvalitet.

Camilla sa...

Herligherlig. Kan ikke vente til august :)

Nicco sa...

Det er like spennende hvert år når IKEA katalogen kommer. Da blar jeg hele katalogen fra perm til perm...flere ganger!
Siden jeg er på "svartebølgen" for tiden så er det Hemnes og det første bilde som tiltaler meg da !

prinsesselinn sa...

å takk, for titten;)
gleder meg , er virkelig et høydepungt når katalogen kommer,
jeg er så mye på ikea at jeg snart får fast parkeringsplass og blir invitert på julebord tror jeg,, hehe
er ikke mange som skjønner at jeg gidder å bare gå å titte på ikea, hihi
ha en nydelig onsdag, i bergen har himmelen åpnet seg og det regner i strie strømmer...

Randi sa...

Årets postkassehappening er uten tvil IKEA-katalogen og jeg gleder meg stort! :D Sukk, den som hadde hatt masse, masse plass å innrede! ;)

M by M sa...

Det er et av årets høydepunkt det når Ikeakatalogen kommer. Jeg og samboer sloss om å ha den i noen dager hver gang ;-)
M

Ninas Drops sa...

Jepp gleder meg til "bibelen" kommer..
Men jeg kan jo ikke si meg mer enig i det at jeg synes de bommer på fargepalletten når de skal slå til med farger ...og ikke minst mønstere...(men finner jo som regel noe allikevel..) og vi er jo ikke alle like...
Men guri som jeg likte den rosa stolen og den gule sofaen dere viser her litt lengre opp...akkurat i Drops ånd=)
Ha en fin fin dag.
Takk for titten=)

Snøstorm sa...

Oh, så gøy! Jeg likte faktisk det stoffet med rosa og orange jeg. Trenger noe stoff som det til stua mi. Pleier jo å være gode priser på stoffet også. :)

Anne Mette Lie sa...

GLEDER meg! *lykke*

Mandarin Chic sa...

Jeg er helt enig med at Ikea treffer galt på nyansene år etter år. Selv er jeg en fargejente, men dette her er ikke akkurat min stil:-) Passer bedre på barnerom, spør du meg!

My home is my Castle - by Kari sa...

Lykken er å få en helt ny Ikea-katalog, slenge seg ned i en deilig stol ,en god kopp kaffe og hive resten av husets innboere ut :)))
DA koser jeg meg hihi...

Kari

S & E sa...

Tenk at tiden flyr så fort - Ny IKEA katalog - og snart er det jul! Beklager, men damene på jobben har begynt å mase om det!
Jeg ser med forventning frem til at det skal skje.

S & E sa...

NB! ..til IKEA katalogen kommer altså :-)Det andre får vente litt, må ha sommerferie først!

Shabby Charm sa...

Kan ikke vente til katalogen kommer! Det som er så bra med Ikea er at man finner noe for alle :) Om det er hvitt, enkelt, brokete, minimsalistisk, maksimalistisk, romantiskt, tøft osv. Jeg koser meg alltid på Ikea!

God sommer fra Maia

LillaLykke sa...

Dette har jeg viss helt gått glipp av! Fantastisk!! :)

Prinsesse Elin sa...

Gleder meg også....ser jeg dere der???
Håper det blir like inspirerende i år som i fjord.
Ha en fin fin kveld :O)

Anonym sa...

Katalogen kommer i uke 32/33 tror jeg, men legges ikke i postkasser som har "nei takk til reklame". Lite tips for de som vil ha katalogen. Ta bort klistrelappen en liten stund.
:o) Det gjør jeg. Hilsen tilde

Ingunn sa...

Ikea katalogen er kjærkommen ja. Og særlig etter en ferie hvor overskuddet er større.

Jeg synes din smakebit virker lovende. Fint med mye hvitt med innslag av sort synes jeg. Farger og mønstre hos Ikea er fint hos andre, men selv blir jeg litt urolig av det...

Ingunn :)

hvitstil.com/Christine sa...

love it!

Sesselja sa...

Hm... Jeg skjønner jeg er alene i å synes at IKEA er helvete på jord.

ralfefarfars paradis sa...

Ja ikea har noe for alle- men de klumpestol-sofa-møblene kan de gjerne beholde;) Synes den hvite senga (ikke hummelsenga) så spennende ut. Jeg synes mange ikeamøbler er forferdelig tunge, har malmseng- og den er det ikke lett å flytte på...mye lekkert på første bildet. Får dekke til nei til reklameskiltet for ikea katalogen må jeg ha!!
Jeg tror faktisk ikea ligger i forkant på endel ting. Blar i gamle kataloger og finner ting jeg gjerne skulle hatt nå- men som selvfølgelig er gått ut av produksjon;)

ralfefarfars paradis sa...

For de som ikke vet det var altså hummelseng senga til den kjente komponisten Hummel!!;)Selvfølgelig ikke skriveleif dette her;)

M sa...

Alltid spennende hva IKEA finner på....selv om det blir mest stearinlys, servietter og kjøttbullar jeg kommer hjem med...
Ha en strålende dag!
Klem;M

bea-cici sa...

lykke!

Anna sa...

Hmm … jeg syntes rosa og orange er en kul kombinasjon jeg da! Men det skal jo også sies at Ikea er svensk – og svensker (og finner) er mer vågale på mønster og farger enn det vi er. Så om fargene er feil? Jeg er ikke helt enig i det.

Gleder meg til katalogen kommer :D

Perleglitter sa...

Jeg syns også den kombinasjonen rosa/oransj er kul, minner meg om sorbet-is :) Men vil ikke ha den kombinasjonen inn i huset!

Sant som Anna sier det med svensk og finsk, syns også store mønstre og rare fargekombinasjoner er veldig svensk, og særlig finsk.

Ellers så syns jeg himmelsengen var kjempepen, kan ikke skjønne hvordan jeg har klart å unngå den. Har kunnet alle IKEA-katalogene utenat siden jeg var 8 år, haha

MOLLY sa...

Jeg digger IKEA rått!!! Etter min mening så bommer de ikke, men er TREND SKAPENDE. Om noen år når forbrukerne utenom trend folka har tygget litt på det så blir det alle manns smak:) Og da er heldigvis IKEA på plass med noe nytt. Orange og rosa er super kult, og det er det som er trenden nå; å blande farger og nyanser uhemmet. Det finnes ingen "regler" lenger...(men jeg skjønner hva du tenker om kombinasjonen:)Men hiv det på båten;)
Vet dere om noen kan hjelpe meg med info om det GRØNNE HØYGLANS IKEA kjøkkenet?
Ha en strålende sommer flittige liser!

Moderne Retro sa...

Var innom Ikea i Gøteborg på søndag, og fikk masse inspirasjon.

Vedr. oransje og rosa: Selv synes jeg den kombinasjonen er frekk og stilig, og har selv blitt inspirert av dette hjemmet til å prøve ut den fargekombinasjone - litt skarpere rosa, men like lekkert: http://moderne-retro.blogspot.com/2009/04/inspirasjon-farger.html

De stolene tittet jeg såvidt på, men synes de minte meg om stoler til et barnerom eller hybel. Men smaken er forskjellig. :)