Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 22. juli 2009

Nye bloggere

Hei!

I dag har det vært overskyet, så jeg rakk å legge opp noen av de nye bloggerne jeg allerede har registrert. Rekker desv ikke svare på mail og slikt i dag:)

Storeflittig

Roll 1

Inspirational container: A place for interior ideas and inspiration. Decoration - Junk transformation - Secondhand - Colours - Textures - Found treasures - Tips and topics. A home for the cracked, tarnished and the slightly worn. All photos by Katarina Huser.

Nordisk landliv: Vi bor på et sted som lokalt kalles Tipperle (tyttebær-le). Jeg er er en helt fersk blogger og jeg liker å ta inspirerende bilder. Jeg legger inn bilder fra mitt hus (og hverdagsliv), med lyst, nostalgisk, nordisk interiør.

Ultima thule: Jeg blogger hovedsaklig om interiør, men også litt om livet generelt. Jeg har en stil med blanding av klassisk, romantisk og shabby i en herlig personlig mix. Jeg er ofte på loppemarkeder og elsker gjenbruk.

Glassveranda: Vi kjøpte et lite og gammelt hus i sveitserstil. Nå, 12 år senere, er arealet blitt 590 m². I tillegg til hovedhuset har vi bygd paviljonger, lysthus, garasje, vinterisolert bod og et victoriansk drivhus. Jeg vil i denne interiørbloggen presentere interiørbilder, fortelle litt om de forskjellige prosjektfasene vi har vært gjennom, og komme med tips og idéer som kanskje kan være av interesse for andre som har vurdert å sette i gang med, eller er i gang med, lignende husprosjekter. Jeg elsker antikkhvite møbler, hvite delikate vitrineskap for dekketøy og porselen, sand- og jordfarger, brede hvitmalte vindusposter, hvitmalt profilert listverk, kunstglass, litografier og luftige rom med ekstra takhøyde og mange vinduer som slipper inn rikelig med dagslys.

Roll 2

Gull og gråstein: Slik jeg ser det, er verden full av gull og gråstein. Begge deler kan være vakkert.

Min morfars hus: Bloggen min handler mest om interiør, inspirasjon og foto. Jeg er veldig glad i vintage, hvite vegger og møbler, men maler gjerne tallerkenhyllen lilla når jeg trenger litt farge.

Roll 3

Chez Jeanette
: Jeg er en ny blogger, og blogger om hus, hage, interiør og litt hverdagsliv. Husbygging og interiør opptar meg mest, og jeg er glad i å fotografere. Jeg har dokumentert hus-påbyggingen vår i bilder de siste årene, så det blir før og etter bilder, og innlegg om ting og tang, nytt og gammelt. I tillegg til at jeg stadig fornyer møbler, så prosjekter er en pågående event. Jeg liker veldig godt shabby chic, men jeg må ta litt hensyn til de jeg bor sammen med. Elsker kommentaren til datteren min her om dagen, "hvorfor er alt i nybygget vårt hvitt, mamma?" (Det er ikke lett å forklare et barn forskjell på off-white, beige, hvitt og creme. Jeg prøvde, men jeg gjorde ikke store inntrykket)

Grys lille: Ny blogger som vil blogge en del om husbyggingen som starter over sommeren, valg av interiør, farger, familie/hverdagsliv og hobby.

Lillans interiør hverdagsblogg: Har stor interresse av interiør, hjertet mitt ligger hos shabby chic/landstil stilen. Elsker det lyse interiøret! Skriver og setter inn bilder som omhandler interiør i mitt hjem, litt inspirasjonsbilder jeg liker, av ting jeg lager (jeg både syr og lager skilt). Blogger også om litt hverdagslige ting som matoppskrifter og familien min.

Dronningstjernas skribler: Bloggen handler hovedsaklig om hverdagsliv. MYE av tiden vår går med til oppussing da vi bor i et skjevt, gammelt hus. Shopping er sterkt representert, og litt familieliv. Ellers det som opptar meg for øyeblikket.

Hyttehuset
: Eg skriv om hyttehusprosjektet me er igang med; nemlig restaurering/oppgradering av eit gammalt hus som me skal bruke til fritidsbustad. Prosjektet og bloggen inneber draumar, planar, før og etter-prosjekt og etterkvart bruken.

Familien i Parkveien
: Jeg blogger for det meste om påbyggingen/restaureringen av vårt hus i Parkveien, men også litt om familien som skal bo der når det er ferdig, interiørtips og inspirasjon, og også noen ta-vare-på-deg-selv-innlegg.

30 kommentarer:

MARIANNs gardiner sa...

Bloggnavn; MARIANNs gardiner
Bloggadr; http://mariannsgardineras.blogspot.com/
Bloggroll; Kategori 4 - driver egen butikk / profesjonelt sømverksted for gardiner
Presentasjon; Bloggen skal fremover gi kunder og interesserte nyheter/ trender fra leverandører innen gardiner og oppheng. Hittill har jeg bare skrevet generell informasjon om butikken / verkstedet mitt

Elis@beth sa...

Bloggnavn Velkommen til oss
Blogg adresse http://velkommentiloss.blogspot.com/

Skriver om det som opptar meg mest, barn og interiør! Liker den romantiske stilen med lysekroner, hvitt, glass, sølv og blonder.

Tino sa...

Bloggnavn: Tinos
Blogglink: http://tinos.blogspot.com/

Jeg blogger om hobby, oppussing av møbler,foto,interiør og hverdagsliv.

Liker den romantiske stilen med hvitt, glass, sølv og blonder. Gjerne blandet med litt fransk landstil, og en mix av nytt og gammelt.

Kristin`s lille hjem sa...

Bloggnavn: Kristin`s lille hjem
Bloggadresse:http://www.kristinslillehjem.blogspot.com/

I min blogg skriver jeg om Interiør,oppussing.Litt hverdagsliv.
Denne bloggen omhandler stilen hvit.Nytt og gammelt er man ikke redd for å blande her.

Charlotte sa...

1. Bloggnavn: FIRE VEGGER
2. Bloggadresse: http://firevegger.blogspot.com/
3. Bloggroll: Kategori 1:
4. Presentasjon: Jeg er en tidlgere medlem av NIB, men har denne våren hatt fullstendig bloggtørke, men er nå tilbake for fult! Fire Vegger er en blogg om alt som finner sted i min verden og innenfor husets fire vegger. Jeg har en stor lidenskap for interiør, og prøver meg frem for å finne stilen jeg drømmer om.

Jannes lille sted sa...

1. Bloggnavn: Jannes lille sted.
2. Bloggadresse: http://janneslillested.blogspot.com/
3. Bloggroll: Kategori 3
4. Presentasjon: Jeg blogger for det meste om interiør og stil. Blogger om små ting som skjer på hjemmefronten i form av interiør og oppussing. Ellers skriver jeg om det som opptar meg for tiden, hobby, hverdagsliv og familie.

kjersti sa...

1. Bloggnavn: Kjerstis Lykke
2. Bloggadresse: http://kjerstislykke.blogspot.com/
3. Bloggroll: Kategori 3
4.Presentasjon:
I min lille bloggverden vil jeg dele store og små prosjekter i mitt hjem, og ting som gjør meg lykkelig. Jeg er svak for gamle gjendstander, og stikkord for min stil vil være rustikk, skandinavisk, hvitt, nostalgi & industri. Jeg liker å kombinere gammelt & nytt, og ønsker å skape en personlig stemning i huset mitt. I fjor ble jeg mamma til verdens herligste lille gutt, og i tiden som kommer vil nok hans barnerom prege min blogg. For meg henger interiør & mote nøye sammen, og jeg er en ivrig nettshopper. Jeg inspireres av andre blogger og håper at min kan gjøre det samme for andre.
Velkommen inn.

Hjerterommet sa...

Blogg navn:
http://www.annemettehjerterommet.blogspot.com/
Har vært medlem i nib før:))
Nå er jeg i gang med bloggingen igjen,så nå ønsker jeg å være med igjen.
Jeg høre med under roll3.
Min store hobby er interiør og fotografering..

mvh
Anne mette Hjerterommet

Anne sa...

Anneskaar
http://www.anneskaar.com/
Kategori 1
Eg bloggar mest om interiør, men og om livet generelt og om det som opptar meg i kvardagen. Eg elskar det lyse og sarte, det feminine og romantiske, og gjenbruk og nostalgi. Eg er ein estetikar som blir lukkeleg når eg får gjere det fint rundt meg.

Polly sa...

Sweet & Shabby.
www.sweet-shabby.blogspot.com
Kategori 1.

Vi er to bloggere som har gått sammen om å lage en interiørblogg. Hvem er så vi? Vi er Sundalie, en kreativ tobarnsmor med interiør som hobby, og jeg,Polly, som tidligere har hatt bloggen Tante Polly(som måtte stenges pga tekniske problemer). Vi elsker den lyse, shabby og røffe stilen, og vi begge legger inn bilder fra våre små prosjekter i hjemmet.

CAROLINE sa...

BLOGGNAVN: it's not faith.
BLOGGADRESSE: http://itsnotfaith.blogspot.com/
BLOGGROLL: Kategori 3.
Jeg har blogget en stund, men det er ikke veldig lenge siden det gikk opp for meg at jeg skriver mest og interesserer meg mest om interiør. Har flere familiemedlemmer som er veldig opptatt av interiør og føler det har smittet over på meg. Jeg bor i min 3 leilighet nå og føler at jeg begynner å finne mine egen stil. Alt har blitt malt hvitt og pusset den siste tiden og jeg kjøper blomstrete puter og pledd (veldig ulikt meg for noen år tilbake). En dagbok-blogg med mye innspill av interiør kan du vel kalle bloggen min.

Tonje sa...

Bloggnavn: Fredbo
Bloggadresse: http://tonjeml.blogspot.com
Bloggroll: Roll 2
Presentasjon: Bloggen min handler om interiør og foto. Jeg bruker den som en slags idebok: her samler jeg og legger ut ting som inspirerer meg, bilder jeg tar, ideer og prosjekter i leiligheten vår, og mye av det jeg jobber med og lærer på interiørstudiet jeg holder på med.
Stilmessig liker jeg utrolig mye forskjellig. Stilen hjemme hos oss vil jeg beskrive som enkel, lys og funksjonell, med innslag av fargerike og nostalgiske detaljer.

Line Cathrin sa...

Bloggnavn : shabbylishious
Bloggadresse: http://shabbylishious.blogspot.com/
Bloggroll kategori 1
presentasjon.
Jeg har blogget en stund, men da om hage og har selvsagt en blogg om det. Men shabbylishious handler om interiør og alle mine diller der. Vi er ny innflyttet ( 5 des) i et hus som trenger helrenovering og mye kjærlig stell. Bloggen viser veien jeg går, alt jeg finner på og fremgangen i huset. Jeg hvit og romantisk, temmelig shabbylishious. Jeg har sansen for gamle og ting med minner.Jeg liker også å lage ting selv.

Pia Nelly sa...

Heia NIB jentene!
Bloggnavn: Hund, hus og hage.
Bloggroll: 3

Er en ny interiør blogger, men har blogget om hund siden 2007. En ny lidenskap er interiør og shabby chic. Bloggen handler rett og slett om hund, hus og hage. Der det mest vil dreie seg om interiør, oppussing av møbler og hus, loppis og hverdagsliv.
Her finner dere meg:

http://mount-onyx.blogspot.com/

Minime sa...

Salig rot
www.saligrot.blogspot.com
Roll 2
Jeg blogger om interiør, foto, hage og kreative prosjekter jeg gjennomfører. Jeg liker en variert stil med en blanding av gammelt, retro, nytt. Jeg har ikke en ensartet stil. Jeg har forskjellige soner i forksjellige stiler. Feks shabby chic, afrikansk/asiatisk inspirert, retro. Jeg er veldig glad i farger og liker at det er sterke farger rundt meg.

Anonym sa...

1. Bloggnavn: Jeanettes Rot & Kaos
2. Bloggadresse: http://jeanettesrotogkaos.blogspot.com/
3. Bloggroll: 3

4. Presentasjon: Interiør har alltid interessert meg, jeg liker gamle ting og gjenbruk. Blander dette med en moderne stil og prøver å få til en likevekt.

Er glad i hagelivet, og er i sluttfasen med å pusse opp et eldre hus. Bloggen vil omhandle mye om interiør, huset og hagen.

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

http://muskattogkardemommepus.blogspot.com/
ROLL 3
Bloggen min handler om interiør,familie,mat,blomster,nyheter,tips m.m.

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Tillegg til meldingen over
Bloggnavnet er Muskattogkardemommepus

Creations by Lisa sa...

Bloggnamn: Creations by Lis
Bloggadress:http://creationsbylisa.nu/wordpress/
Bloggroll 4.

En blogg där jag skriver om min älskade lilla webb butik Creations by Lis, inredning - charmigt, lantligt, shabby chic. Jag driver också SIB, er svenska motsvarighet, vilket är fantastiskt kul.

Vänligen Lisa

Christina sa...

Bloggnavn: Christina`s hjem
Bloggadresse: http://christinashjem.blogspot.com/Bloggroll: kategori 3
Presentasjon: Min blogg inneholder litt av alt; hverdagslivet og dets gaver, mat, hobby(jeg syr litt i ny og ne)og ikke minst intreiør. liker kontraster og blander gjerne gamle møbler med nye. Jeg er nok av den klassiske -, new England typen, med en liten touch av østen.

theLennoxx sa...

Bloggnavn: theLennoxx
Bloggadresse: http://thelennoxx.wordpress.com/
Bloggroll: 2

Presentasjon: theLennoxx er en ofte opdatert interiørblogg som tar for seg alt av stiler og trender. Vi er derfor en perfekt kilde til inspirasjon for alle og enhver. Vi profilerer arbeider fra både store og små interiørarkitekter og designere. Godt mappesystem gjør det enkelt å finne akkurat det DU liker! Vi har et bredt spekter av faste lesere fra alle land. Skrives på Engelsk.

Janette sa...

Bloggnavn: spiskammerset.blogspot.com
2. Bloggadresse: http://spiskammerset.blogspot.com/

3. Bloggroll: nostalgi
4. Presentasjon: Bloggen min er et sted der jeg samler inspirasjon og skriver litt selv om forskjellige ting jeg liker. Innen interiør og da spesielt den landlige nostalgiske stilen, men den handler og om min hverdag generelt.

Guro sa...

Bloggnavn: Vi pusser opp!
Bloggadresse: http://pusseropp.blogspot.com
Kategori: 3 (?)
Presentasjon: Vi pusser opp en 74 kvm stor leilighet i Oslo. Rensker ut alt, og begynner med blanke ark!

karianne på landet sa...

bloggnavn: karianne på landet
bloggadresse:http://kariannepalandet.blogspot.com/
roll: 1
presentasjon: jeg blogger om min store interesse, interiør. blogger mest om prosjekter og ting her hjemme hos meg.

Therese Dorthea sa...

1. Therese Dorthea
2. www.theresedorthea.blogspot.com
3. Kategori 3
4. Stilen min er romantisk og landlig. Jeg liker godt lysekroner, duse rosafarger, blonder, og alt som er romantisk. Det meste går i hvitt med innslag av dus rosa.

Berits lille hjørne sa...

Bloggnavn: Berits lille hjørne..
Bloggadr: http://beritslillehjorne.blogspot.com/
Roll 1
Har en stor interesse av interiør men også hage og uteplasser. Jeg har hele tiden prosjekter på gang og liker å dele ideèr med andre. Har veldig stor glede av å finne løsninger på gjenbruk. Mitt motto er at alt kan males...Har ingen bestemt stil, er opptatt av at det skal være koselig og praktisk. Bloggrolle 1 ble valgt da jeg mener kategorien klassisk med et snev og nostalgi passer best for meg. Ser til min store overraskelse at jeg får flere og flere hvite rom.

Dronning Bergfrue sa...

Bloggnavn: Dronning Bergfrue
Bloggadr: http://bergfrue.blogspot.com/
Kategori: Roll 1
Jeg har dilla på interiør og gjenbruk. Min hvite - lyse stil består av nytt og gammelt. Det blir endel besøk hos brukthandlere og loppemarked,og det passer en studentlommebok veldig godt.
Ta gjerne en titt innom bloggen min!

Bea sa...

1. Livet på øyen
2. http://beashotblogg.blogspot.com
3. Kategori 3
4. Presentasjon
Ganske ny blogger.
Bloggen handler om hverdagsliv, interiør og familie.
Holder på å pusse opp et eldre hus som vi kjøpte for ca 3 år siden, så det handler veldig mye om oppussing og hage fortiden =)

Skogland sa...

1.Skogland
2.http://skogland-skogland.blogspot.com/
3.Kategori 1
4.Blogg om min store drøm som har gått i oppfyllelse; et lite småbruk. Lidenskapelig optatt av landlig og nostalgisk interiør- og hageliv. Bloggen inneholder glimt fra vårt liv på Skogland med rehab/rastaurering, oppussing av gamle møbler, hageliv, drømmer & planer.

Anette sa...

1. Anettes lille verden
2 http://anetteslilleverden.blogspot.com

3. Roll 3
4. Blogg om interiør, oppussing, kreativitet og litt familie.
Liker hvitt, shabby men med innslag av det moderne stilrene.
Liker også ulike former for håndarbeid, sy,strikke og kakebaking. En herlig miks av mitt hverdagsliv.