Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 3. juli 2009

Nye bloggere

Roll 1

Brabo: Bloggen min handler utelukkende om interiør, belysning, byggtekniske utfordringer ved oppussing.

Brabo

Eller meller, deg forteller: Bloggen min handlar om interiør, gjenbruk, kvardagsliv og ting eg syr og lagar. Eg er opptatt av gamle tradisjonar, gammalt handverk og gamle oppskrifter.

Roll 2

Ifra Lahell: Jeg blogger hovedsaklig om interiør, men også om litt mer hverdagslige ting som feks den lille familien min. Stilmessig er jeg svak for den rene, skandinaviske stilen med mye treverk, men har en tendens til å blande mye, så er vel kanskje ikke lett å putte meg i noen eksakt bås. Elsker sterke farger, hvite flater, store kontraster, Eames!!, minimalisme, loppefunn, nytt og gammelt i skjønn forening, friske blomster, solskinn, mannen min og ungen min- for å nevne noe! Ønsker å inspirere og å selv bli inspirert!


Ifra Lahell

Roll 3

Victoria's inspirasjon: Victoria's inspirasjon er en blogg hvor jeg legger ut mine tips og triks, ideer og spennende sy- og design-prosjekter. Jeg lager smykker og syr interiørdetaljer og andre ting som f.eks. vesker.

Etkjærthjem: Bloggen min handler mest om interiør, men også litt om familie og hverdagsliv. Jeg liker å blande både nytt og gammelt når det gjelder interiør. Er også glad i å hekle og sy.

Fru Friis: Fru Friis vil hovedsaklig handle om alt rundt den kommede husbyggingen. Fra planlegging og fremover. Men det vil og bli endel om hverdagslivet og interiør. Min stil, der har jeg ikke et fasitsvar. Liker både mørke og lyse møbler, gjerne sammen. Har en liten svakhet for farger, mønster, detaljer og nips fra østen. Elsker og blande nytt og gammelt. Jeg syns personlig det er viktigere og ha ett møbel med sjel, enn flere uten! Digger å gå på loppa, men hvem gjør ikke det?

Hus på solsida: Bloggen handler om framgangen på bygging av huset vårt, interiør og en ørliten del kvardagsliv.


Hus på solsida

Nettelita: Jeg er en "ny" gammel blogger. Nå er jeg tilbake etter en bloggpause i våres! Hos meg får dere se shabby chic og hvit stil sammen med en herlig miks av hverdagsliv!
I løpet av sommeren overtar vi et drømmehus fra 1920-tallet, så jeg kan love at det kommer mange smakebiter herfra, særlig når det gjelder interiør og hage!

28 kommentarer:

~ Camilla ~ sa...

Nordisk landliv

Vi bor på et sted som lokalt kalles Tipperle (tyttebær-le)
http://tipperle.blogspot.com/
Jeg er er en helt fersk blogger og jeg liker å ta inspirerende bilder. Jeg legger inn bilder fra mitt hus (og hverdagsliv), med lyst,nostalgisk, nordisk interiør. Er vel en blanding av de 3 første kategoriene - men prøver
Roll 1

Just a Little Vintage sa...

Hund, hus og hage.

Er en ny interiør blogger, men har blogget om hund siden 2007. En ny lidenskap er interiør og shabby chic. Bloggen handler rett og slett om hund, hus og hage. Der det mest vil dreie seg om interiør, oppussing av møbler og hus, loppis og hverdagsliv.
Her finner dere meg:

http://mount-onyx.blogspot.com/

et kjært hjem sa...

Hei :) jeg er glad for å ha blitt medlem på nib. Det er en flott side, og dere er veldig flinke! Dere har skrevet feil på oversikten over alle bloggene. Der står ettkjærthjem, kanskje dere kunne forandre det til etkjærthjem :) Ha en fin uke!

-Kamilla- sa...

Ultima thule
http://ultima-tule.blogspot.com/ Roll 1
Jeg blogger hovedsaklig om interiør, men også litt om livet generelt. Jeg har en stil med blanding av klassisk, romantisk og shabby i en herlig personlig mix. Jeg er ofte på loppemarkeder og elsker gjenbruk.
Velkommen inn til meg!

Kreative drømmer.. sa...

Heidi`s hvite perle
http://heidisperle.blogspot.com/
Jeg blogger hovedsakelig om interiør.Men har også litt innspill fra hverdagen ellers. Jeg elsker å gi gamle ting nytt liv! Det er inspirerende :) Det er flott å gi andre tips og få tips fra andre gjennom bloggverden. Jeg er glad i den gamle romantiske landestilen og shabbychic. Jeg er veldig glad i nettbutikkene som fører denne stilen og bidrar gjerne der i ny og ne ;)

Ta gjerne en titt!
Velkommen til meg!

C ♥ sa...

Hei og takk for at dere tittet innom bloggen min. Jeg forstår at navnet kan misforstås, men "et bikkjeliv" er ikke en blogg hovedsaklig om hund. Om dere ser på bloggtemaene mine er det interiør det skrives mest om, og det blir det som blir hovedfokus fremover også med oppussing av barnerom og masse andre endringer i huset. "et bikkjeliv" er egentlig et ironisk navn. Det brukes i betydningen, huff for et bikkjeliv (tungt/vanskelig/dritt liv), men jeg mener det ironisk da jeg synes livet er herlig :) Dere får ta en titt igjen og se om det kan være aktuelt for min blogg å bli med i NIB likevel selv om jeg ikke endrer navn.

mvh Caroline

Ann sa...

1. Bloggnavn: GLASSVERANDA Bloggadresse: http://glassveranda.blogspot.com/
3. Bloggroll: Kategori 1
4. Presentasjon: Vi kjøpte et lite og gammelt hus i sveitserstil. Nå, 12 år senere, er arealet blitt 590 m² (BTA). I tillegg til hovedhuset har vi bygd paviljonger, lysthus, garasje, vinterisolert bod og et victoriansk drivhus. Jeg vil i denne interiørbloggen presentere interiørbilder, fortelle litt om de forskjellige prosjektfasene vi har vært gjennom, og komme med tips og idéer som kanskje kan være av interesse for andre som har vurdert å sette i gang med, eller er i gang med, lignende husprosjekter. Jeg elsker antikkhvite møbler, hvite delikate vitrineskap for dekketøy og porselen, sand- og jordfarger, brede hvitmalte vindusposter, hvitmalt profilert listverk, kunstglass, litografier og luftige rom med ekstra takhøyde og mange vinduer som slipper inn rikelig med dagslys. Velkommen til GLASSVERANDA!

C3 sa...

gull & gråstein
http://gulloggraastein.blogspot.com
Bloggroll kategori 2

Slik jeg ser det, er verden full av gull og gråstein. Begge deler kan være vakkert.

Inspirational Container sa...

Inspirational container
http://inspirationalcontainer.blogspot.com/
Roll 1
A place for interior ideas and inspiration. Decoration - Junk transformation - Secondhand - Colours - Textures - Found treasures - Tips and topics. A home for the cracked, tarnished and the slightly worn. All photos by Katarina Huser.
Enjoy..

ChezJeanette sa...

Chez Jeanette
http://chezjeanettef.blogspot.com/
Kat: 3
Jeg er en ny blogger, og blogger om hus, hage, interiør og litt hverdagsliv. Husbygging og interiør opptar meg mest, og jeg er glad i å fotografere. Jeg har dokumentert hus-påbyggingen vår i bilder de siste årene, så det blir før og etter bilder, og innlegg om ting og tang, nytt og gammelt. I tillegg til at jeg stadig fornyer møbler, så prosjekter er en pågående event. Jeg liker veldig godt shabby chic, men jeg må ta litt hensyn til de jeg bor sammen med. Elsker kommentaren til datteren min her om dagen, "hvorfor er alt i nybygget vårt hvitt, mamma?" (Det er ikke lett å forklare et barn forskjell på off-white, beige, hvitt og creme. Jeg prøvde, men jeg gjorde ikke store inntrykket)
Bienvenue

Gry sa...

Hei!
Fersk blogger, som har lyst å bli medlem i NIB.
1. Bloggnavn: GRYS LILLE
2: Bloggadresse: http://gryslille.blogspot.com
3. Bloggroll: Kategori 3
4: Presentasjon: Ny blogger som vil blogge en del om husbyggingen som starter over sommeren, valg av interiør, farger, familie/hverdagsliv og hobby.

Lillan sa...

1.Lillans Interiør hverdagsblogg
2 http://lovecountrychabbychicstyle.blogspot.com/

3. Bloggroll: kategori 3
4. Presentasjon: Jeg er en jente på 29 år som har blogget siden desember 2008. Har stor interresse av interiør, hjertet mitt ligger hos shabby chic/landstil stilen. Elsker det lyse interiøret! Skriver og setter inn bilder som omhandler interiør i mitt hjem, litt inspirasjonsbilder jeg liker, av ting jeg lager (jeg både syr og lager skilt). Blogger også om litt hverdagslige ting som matoppskrifter og familien min. Ellers så driver jeg også en bloggshop: http://lillstuen.blogspot.com/

Dette er alt jeg skriver om og som interreserer meg! Blir for det meste om min kreative side og hvordan vårt hus tar til litt etter litt.

klem Lillan

Unknown sa...

Hei! Min Morfars Hus heter bloggen min og var en av dem som "falt" ut av NIB måtte velge kategori.
Bloggen min handler mest om interiør, inspirasjon og foto.
Jeg er veldig glad i vintage, hvite vegger og møbler, men maler gjerne tallerkenhyllen lilla når jeg trenger litt farge.
Roll 2
www.minmorfarshus.blogspot.com

the Folding chair sa...

1. Dronningstjernas skriblerier
2. Bloggadresse: http://dronningstjerna.blogspot.com/
3. Bloggroll: 3.
4. Bloggen handler hovedsaklig om hverdagsliv. MYE av tiden vår går med til oppussing da vi bor i et skjevt, gammelt hus. Shopping er sterkt representert, og litt familieliv. Ellers det som opptar meg for øyeblikket.

Hyttehuset sa...

Min nye blogg heiter Hyttehuset og url-en er:
http://hyttehuset.blogspot.com/

Eg trur vel eg kan liggje i bloggroll nr. 3.

Eg skriv om hyttehusprosjektet me er igang med; nemlig restaurering/oppgradering av eit gammalt hus som me skal bruke til fritidsbustad. Prosjektet og bloggen inneber draumar, planar, før og etter-prosjekt og etterkvart bruken.
Me gler oss til dette alle fem i familien, to store og tre små prinsesser.

Anette sa...

Hei, jeg vil gjerne bli medlem :)

nloggen min heter: http://duftenavsyriner.blogspot.com/

skriver hovedsaklig om interiør og oppussing, men også om hage, hobby og hverdagsliv.

roll 3

Anette Lislerud sa...

Hei! Vil veldig gjerne bli medlem.

1. Familien i Parkveien
2. http://parkveien14.blogspot.com
3. Kat 3
4. Jeg blogger for det meste om påbyggingen/restaureringen av vårt hus i Parkveien, men også litt om familien som skal bo der når det er ferdig, interiørtips og inspirasjon, og også noen ta-vare-på-deg-selv-innlegg.

Unknown sa...

Hei.
Jeg har en blogg som heter Britt Evas interiørblogg og sånn.
Min blogg adresse er: www.britteva.blogspot.com
Roll: Nostalgisk.
Jeg har blogget i et år nå og synes dette er veldig gøy. Fått mange nye venner med lik interesse som meg. Jeg blogger om interiør hjemme hos oss,oppussing, håndarbeid og litt mat.

camilla sa...

1.Roser og sjarm
2.roserogsjarm.blogspot.com
3.roll 3
4. min blogg er om hus,hage,gammel sjarm og litt loppis funn.

Hokusfiliokus sa...

Hokusfiliokus

http://hokusfiliokus.blogspot.com/

Roll 2

Jeg jobber til daglig som grafisk designer og har naturlig nok en stor forkjærlighet for alt som har med design å gjøre, men også interiør. Vi kjøpte et relativt nytt funkishus for 5 år siden som jeg falt pladask for. Det er hovedsaklig dette jeg kommer til å blogge om. Stilen i hjemmet mitt er forholdsvis stram hvor det går mye i hvitt, sort og grått og med innslag av farger. Jeg må ha det lyst, lett og luftig rundt meg. Jeg liker mange ulike stiler, men den moderne skandinaviske stilen er nok min favoritt. Jeg har nesten alltid et eller annet prosjekt på gang, enten det er på idéstadiet eller noe som er igangsatt. I bloggen vil jeg vise disse prosjektene og detaljer fra hus og hytte ved sjøen og fjellet. Håper jeg med dette kan inspirere og inspireres.

(Har byttet navn fra «Bo + Design» til «Hokusfiliokus»).

Kristin`s lille hjem sa...

1)Kristin`s lille hjem
2)http://kristinslillehjem.blogspot.com/
3)Roll 3
4)Min blogg er inspirert av den nye og den gamle stilen,den hvite og den fargede.Her er vi ikke redd for å blande nytt og gammelt.Oppussing av gamle møbler preger en del av bloggen.Som jeg håper er til stor inspirasjon hos mange.

Jeg hadde tidligere Kristin`s hjem,men denne er lagt ned og ny blogg er opprettet.

Hilsen Kristin

Armkroken sa...

Jeg har veldig lyst til å bli medlem her og kunne være den stolte eier av NIB knappen på min blogg.

1. Bloggnavn: Armkroken

2. Bloggadr: http://armkroken.blogspot.com/

3. Bloggroll nr 2

4. Presentasjon: Helt fra jeg var liten har jeg alltid vært kreativ og interessert i håndarbeid og interiør. Det første jeg gjør når jeg er på besøk hos nye bekjentskaper er å snuse inn alle ideer og løsninger. Denne bloggen er til for å vise frem mitt hjem, og samtidig gi andre inspirasjon og ideer. Velkommen!

Lise sa...

Halloen:)

1)Jeg heter: FlittigLise
2)Bloggadresse:
www.flittiglise.blogspot.com
3)Roll 3
4)Bloggen handler hovedsaklig om hverdagslivet, men jeg er lidenskapelig opptatt av interiør, men skriver også om oppussing, aktiviteter og hage. Jobber med å få bloggen så bra og intressant som mulig for alle lesere. Skriver også om livet generelt. Hadde vært gøy å blitt medlem av NIB:)

beate sa...

1. min blogg heter Beates Verden.
2. adressen er: http://beatehemsborg.blogspot.com/
3. hører hjemme i Roll 3
4. bloggen min handler om familie, hjem og opplevelser. Mye av bloggen min handler om interiør og oppussing, både ute og inne.

ML sa...

Hei, er det plass til meg også?
1. Bloggnavn: Maritimt interiør
2. Bloggadresse: http://maritimtinterior.blogspot.com/
3. Bloggroll: roll 2
4. Presentasjon: Bloggen er inspirert av det maritime. Håper den vil være til inspirasjon til andre samtidig som den vil bli et sted hvor jeg samler inpirasjonsbilder fra nettet til fremtidige prosjekt på hytten.

. sa...

Hei
Jeg ønsker å bli medlem av NIB igjen:)
Navnet på min blogg er forysatt HJERTERMMET:)))
www.annemettehjerterommet.blogspot.com
Jeg hører hjemme i roll 2..

mvh
Anne mette Hjerterommet

Elis@beth sa...

http://velkommentiloss.blogspot.com/
Hei! Elisabeth heter jeg!

Er helt fersk blogger og min blogg vil bestå av masse interiør, barn og kanskje en oppskrift eller 2!

Stilen min er vel romantisk med lysekroner, blonder og koselige ting!

Troen og Haapet sa...

Bloggnavn:
Troen og haapet
Bloggadresse: troenoghaapet,blogspot.com
Bloggroll:
3
Presentasjon:
Blogger om interiør, eksteriør, hage,hobby,natur og mine hunder..og ellers alt annet som er vakkert, engasjerende og inspirerende i hverdagen;)