Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 26. juni 2009

Nye bloggere

Nå er dagens harde arbeid med å slikke sol, bade i sommerbasseng, plukke markjordbær på den hemmelige plassen, spise middag under bjørka og kaste blåskjell i fjæra unnagjort. Nå er det deilig å lukte sommervarm solkrem og ta seg et glass farris i varmen. Livet er herlig i Østfold om dagen!

I går var jeg og Fru Pink sammen igjen - det er kjedelig å bo så langt unna Fru Pink! Det merker jeg enda mer når vi først er sammen. (Hun bor i Oslo, jeg bor i Bergen.) Du er verdens beste, gleder meg til hyggelige dager denne sommeren!

Kanskje dere også gleder dere til å møte venner og familie denne sommeren? Sommeren er jo liksom høytid for besøk. Håper dere koser dere alle sammen: i hagen, hytta eller der dere måtte være.

Sommerhilsen Storeflittig

Våre nye bloggere denne uken er:

Roll 1
Holmberg living: Her legger jeg inn utdrag fra min "feel good" bok hvor jeg samler utklipp fra magasiner, hilsner, matoppskrifter og ellers alt som er positivt for meg. Denne boken er god å ha på regnfylte dager. Legger også ut noen stemningsbilder fra vårt hus som stadig er under oppussing.

Bilde: Holmberg living

House of S and E: Min blogg er et resultat av at vi kjøpte et gammelt hus fra 1920-tallet høsten 2007. Huset har vært utsatt for hard modernisering på 60-tallet og vi holder på å pusse opp og tilbakeføre huset til den gamle stilen det en gang hadde, men med et litt mer moderne tilsnitt. Min stil er en blanding av nytt og gammelt, gjerne antikviteter møter IKEA. Jeg blander gjerne nostalgisk og minimalistisk, men på grunn av husets stil heller det mer mot det nostalgiske/landlige og hvite. Er glad i hagen også, særlig på denne tiden av året.


Bilde: House of S and E

Roll 3
Interiør, mote og hverdagsliv: blogger for det meste om interiør, men også litt mote - og ellers det som skjer i hverdagen min. Jeg er 25 år, men har helt siden jeg var liten vært opptatt av møbler og ting og "tang. Hadde til stadighet et ommøblerings prosjekt på gang på det gamle pikerommet mitt. Nå har jeg fått mitt eget hjem og hobbyen min har plutselig fått en litt større dimensjon. følger da meg langs veien mot å skape et koselig hjem for meg og mine. Elsker den hvite, shabby chic stilen.

Landsbyn: Jeg blogger om livet på et lite sted, landlig interiør, brukt, hverdager med barn og hobby.

Roll 4
Gave og interiørglede: en interiørbutikk på Hamar. Butikken ble åpnet i 2005, og har varer fra bl.a Sia, Green Gate, Black Design, Bloomingville, House Doctor, Willow Tree, Jeanne d`Arc Living + mange, mange fler. Bloggen vil være med på å få en bedre oversikt over hva vi har i butikken, og den oppdateres så og si hver eneste dag med bilder og info om nye varer, utstillinger og generelt alt som skjer i butikken.

Thomas og Livs lyst: Et bloggrom med gamle og nye saker i gammel stil. Oppussing av gamle møbler i hvitt og nordiske farger. Spesialisert på små-skap laget av gamle materialer og kjøkkenHÅNDklær strikket av hekletrå.


Bilde: Thomas og Livs lyst

Tines kreative hjørne finner du nå HER.

14 kommentarer:

S & E sa...

Hei, jeg ble kjempeglad for innvilgelse av medlemskap på NIB. Jeg antar at det er problemer med & - tegnet siden dere kaller meg House of S and E. Ha en fortsatt fin lørdag!

Unknown sa...

Linken til Tine virker ikke...får bare error?!
eller er det bare min pc?

Monica.

In my house sa...

Hallo..... oooohhhh, vilken jättehärlig blogg,,,, man får massor av inspiration =)

Kram josse

Victorias Inspirasjon sa...

Hei, jeg ønsker å bli medlem!

Victoria's Inspirasjon

http://victoriasinspirasjon.blogspot.com/

Roll 3

Victoria's Inspirasjon er en blogg hvor jeg legger ut mine tips og triks, ideer og spennende sy- og design-prosjekter. Jeg lager smykker og syr interiørdetaljer og andre ting som f.eks. vesker. Håper du liker bloggen min!

et kjært hjem sa...

Navnet på bloggen min er "etkjærthjem". http://etkjarthjem.blogspot.com/ Jeg hører til under roll 3. Bloggen min handler mest om interiør, men også litt om familie og hverdagsliv. Jeg liker å blande både nytt og gammelt når det gjelder interiør. Er også glad i å hekle og sy. Ha en fin uke! Dere er flinke!

Sigrid sa...

Hei!
Jeg ønsker og bli medlem.

Bloggen heter: Fru Friis
Bloggadresse: http://frufriis.blogspot.com/
Roll: 3
Fru Friis vil hovedsaklig handle om alt rundt den kommede husbyggingen. Fra planlegging og fremover. Men det vil og bli endel om hverdagslivet og interiør. Min stil, der har jeg ikke et fasitsvar. Liker både mørke og lyse møbler, gjerne sammen. Har en liten svakhet for farger, mønster, detaljer og nips fra østen. Elsker og blande nytt og gammelt. Jeg syns personlig det er viktigere og ha ett møbel med sjel, enn flere uten! Digger å gå på loppa, men hvem gjør ikke det?

Hos Camilla sa...

Hei, jeg ønsker å bli medlem:

www.brabo.no
Roll 1

Bloggen min handler utelukkende om interiør, belysning, byggtekniske utfordringer ved oppussing.

IfraLahell sa...

Hei!
Jeg ønsker også å bli medlem av NIB

www.ifralahell.blogspot.com
Roll:2

Jeg blogger hovedsaklig om interiør, men også om litt mer hverdagslige ting som feks den lille familien min. Stilmessig er jeg svak for den rene, skandinaviske stilen med mye treverk, men har en tendens til å blande mye, så er vel kanskje ikke lett å putte meg i noen eksakt bås. Elsker sterke farger, hvite flater, store kontraster, Eames!!, minimalisme, loppefunn, nytt og gammelt i skjønn forening, friske blomster, solskinn, mannen min og ungen min- for å nevne noe! Ønsker å inspirere og å selv bli inspirert!

Macki sa...

Hei dere!
Jeg kunne tenke meg å bli medlem av NIB.

Bloggen heter Livet på Bjørkis
http://www.bjoerkis.blogspot.com
Roll 3

Min blogg handler om interiør, familie, hobbyer og alt som skjer i min verden.

Ellemeller sa...

Eg ynskjer å bli medlem i NIB. Bloggen min handlar om interiør, gjenbruk, kvardagsliv og ting eg syr og lagar. Eg er opptatt av gamle tradisjonar, gammalt handverk og gamle oppskrifter.

Eg trur eg høyrer mest til under roll 1.

Ellemeller sa...

Eg gløymde å sei kva bloggen min heiter.
http://ellemellerjegforteller.blogspot.com.

(viser til innlegg rett over, bloggen som ynskjer å ligge under roll 1)

C ♥ sa...

Jeg ønsker å bli medlem i NIB.

Bloggen heter "Et bikkjeliv"
http://bikkjeliv.blogspot.com/
Roll 3

Bloggen min handler om interiør, hunden & familien min, reiser, samt andre lyse sider av livet mitt. Jeg har sansen for det enkle og hvite, med noen romantiske og shabby innspill.

Astrid Marie Vie sa...

Hus på solsida
http://www.astrid-byggehus.blogspot.com/
Bloggen handler om framgangen på bygging av huset vårt, interiør og en ørliten del kvardagsliv.
Eg trur bloggen min høyrer til under roll 3.

Nettelita sa...

Nettelita

www.nettelitas.blogspot.com

Roll 3

Velkommen til bloggen min! Jeg er en "ny" gammel blogger. Nå er jeg tilbake etter en bloggpause i våres! Hos meg får dere se shabby chic og hvit stil sammen med en herlig miks av hverdagsliv!
I løpet av sommeren overtar vi et drømmehus fra 1920-tallet, så jeg kan love at det kommer mange smakebiter herfra, særlig når det gjelder interiør og hage!