Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 12. juni 2009

Nye bloggere

Roll 1
Beth sin blogg: Min blogg vil handle om interiør/møbler. Tips til oppussing av gammle ting, mix av gammelt og nytt. Shabby chic, landstil, blomster, hjemmelagde ting osv.


Bilde: Beth sin blogg

Harmoni og nostalgi - den hvite rose: Jeg er av den "litt"kreative typen som liker å pynte hjemme- både ute og inne. Syns selvgjort ofte er finere enn det du får kjøpt, derfor lager jeg mye selv. Liker det meste innen håndarbeide, men er veldig glad i brodering og decoupage.Liker å følge med på andres blogger.

Solbergets mange prosjekt: Har som bloggtittelen sier, mange prosjekt på gang. Ett av dem er å innrede et gammelt hus i den koselige landstilen. Kommer mer bilder av det etterhvert.

Roll 2
Concept interiors

Green, Green Grass of Home: En fargerik, humoristisk og kulturell blogg, med hovedvekt på kunst, interiør og gode butikk/nettfunn.

Inspirational spaces: Til daglig jobber jeg som fotograf og skribent for diverse interiørblader. I bloggen kommer jeg til å legge ut klipp artikler, men også tidligere upubliserte bilder.
Bilder: Inspirational spaces

Just Plain Nice: Mine bloggerier viser "postcard moments" fra mitt eget hjem, moderne kunst og annet som jeg finner inspirerende. Jeg foretrekker en blanding av minimalisme og retro, interiørmessig.

Oslo home: En blogg hvor jeg deler interiør, design og kunst som inspirerer meg, både fra skandinavia og internasjonalt.

Salmakerløkka: Til daglig jobber jeg som grafisk designer, men på fritiden liker jeg å "pusle" (som samboeren min sier) med interiør, så denne bloggen vil handle om det.


Bilde: Salmakerløkka

Roll 3
Den blå halvkule: Min blogg vil inneholde mest om veien til drømmelekestuen til mine to små jenter. Ved gjenbruk skal denne innredes, og jeg har mange prosjekter på gang. Bloggen vil også omhandle hverdagsliv, litt hobby, hage, mat og familie. Min stil er landlig og nostalgisk gjenbruk.


Bilde: Den blå halvkule

Hannas lille hus: Min blogg vil innholde alt fra mine tanker og ønsker om interiør, til ideer og foto fra eget hus. Favoritt kunstnere, bøker og nettsteder blir også en stor del av bloggen.

Lulebekke: Bloggen min handler om oppussing og interiør. Jeg liker det gamle og nostalgiske, og jeg elsker spesielt gamle bokser. Syns det er spennende å fornye ting som jeg eller andre har gått lei av.

Melis - gammel blogger, ny adresse.

Min lune hule: Jeg har en klassisk interiør-stil med innslag av både romantikk og litt moderne touch. Jeg blogger om interiør, familie og hverdagsliv.

16 kommentarer:

Solveig sa...

Himmel & Hav Interiør
http://himmeloghavinterior.blogspot.com/
Roll 4

Himmel & Hav Interiør er en butikk som har eksistert i 6 år og nylig har vi lansert en kjempespennede nettbutikk og blogg.

Anonym sa...

Jeg prøver igjen, så at jeg lå som anonym sist, har vel trykket feil..
Blogadresse: http://www.landsbyn.blogspot.com/
Her vil du finne noe om innredning, saker og ting, ute og inne, samt betraktninger rundt livet.
Etter å ha hoppet av "karrierekarusellen" har jeg fått mer tid og mindre penger.
Jeg trives med den landlige stilen, og denne bloggen er mitt fristed der jeg kan rendyrke dette.
Er gift med en minimalist, som truer med å bygge i betong og glass neste gang.

Milla-Brabo sa...

http://milla-brabo.blogspot.com/

Jeg er en helt fersk blogger som har blitt helt hekta.. Jeg har og kommer til å skrive om huset mitt, oppussing, interiør, bygningstekniske utfordringer(feks riving av bærevegger, bygging av lettvegger) materialvalg, belysning. Stilen min sliter jeg med å definere - På hytta har jeg en blanding av Landlig nostalgi og moderne nordisk. Hjemme har jeg nok en litt mer "by" stil med innslag av engelsk interiør. Er det noe som heter Nostalgisk bystil?

Bare Beppe sa...

Design Beppe
http://designogbeppe.blogspot.com
Her vil du finne inlegg om vårt hus, som har vært et stort prosjekt, som endelig er rodd iland, om interiør og kreative ideer, som jeg stadig bobler over av ;)

Kreative drømmer.. sa...

Jeg er en helt fersk blogger. Heidi`s hvite perle.
Blogadressen min er: http://heidisperle.blogspot.com/ Her kan du lese om mine forberedelser til hus neste år og alle de forskjellige tankene mine om interiør og innkjøp av forskjellige duppeditter. Er veldig glad i gammel landstil og chabbu chic. Jeg er sammen med en som liker den moderne stilen, så det er litt vanskelig i blant.men jeg har trua på å overtale han tilslutt, derfor kjøper jeg smått inn med gamle ting og liker veldig godt å pusse opp møbler og andre saker med litt hvitmaling og nye knotter for eksempel.

Anonym sa...

http://emmilille.blogg.no/
Roll.3
Jeg har endret navnet på bloggen som dere ba meg om fra emmilille, til emmieverlasting.
Adressen ser det ikke ut til at jeg får gjort noe med.

Mandarin Chic sa...

Mandarin Chic
http://wenchemandarinchic.blogspot.com
Roll 4
Mandarin Chic er en interiørbutikk i Asker som akkurat har åpnet. Stilen er Østen-preget, med gamle kinesiske skap, rustikke bord, mye silkepledd, fløyelsputer, egyptiske lamper og mye mer!

Kvirrevitt sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kvirrevitt sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kvirrevitt sa...

Kvirrevitt
http://www.kvirrevitt.blogspot.com
Roll 2

Jeg er grafisk designer til daglig, men er i tillegg en ivrig design- og interiørelsker. Jeg tegnet huset vi bor i for to år siden, og vi flyttet inn i fjor. Hjemmet vårt består for det meste av stramt interiør, hvite flater, treverk, sort, grått og fargeklatter. Må ha innslag av friske farger! Noe er selvlaget, noe er retro, gammelt og nytt. Bloggen min vil inneholde detaljer fra huset vårt, samt inspirasjon fra andre.

Camilla sa...

No 1
http://funkisvilla.blogspot.com
Roll 2

Driver interiørbutikk. Blogger om et giga-prosjekt av et funkishus på 400kvm som skal pusses opp! Design, nordisk, fargerikt, uredd, retro, moderne, umoderne (?), personlig og herlig!

Camilla sa...

Adressen på bloggen min er jo Funkisvilla, så jeg lurer på om bloggen kanskje skal hete funkisvilla bare. Ikke No 1...

camilla

Lena Marie sa...

Lena Marie
http://lenamariegitmark.blogspot.com
Roll 2

Jeg flyttet nettopp inn i min egen leilighet og blogger en del om den, samt ulike oppussinsprosjekter, små ting som jeg kommer over og loppis-funn . Jeg er litt usikker på hva slags stil jeg har, men jeg begynner å nærme meg en retro/nordisk/shabby-chic mix.
Klem fra Lena Marie

Katarina sa...

Katarina's Verden

http://katarinasverden.blogspot.com

Roll 3

Katarina's Verden er en blogg som har eksistert siden 2005. Bloggen er ment for å inspirer deg som elsker interiør,mote,hobby & København.Velkommen skal du være og som vi sier her nede "Deilig at å se dig" ;-)Det er deilig å være Norsk i Danmark vettu:-)

MWH sa...

No42D
http://no42d.blogspot.com/
Roll 3

Blogg som omhandler livet i no42D i Oslo; interiør, shopping, inspirasjon, prosjekter (både ferdige prosjekter og de som aldri blir ferdige), tips, triks og om familien som bor her. Stilen i No42D er klassisk med en blanding av nytt og gammelt. Velkommen innom ♥

Hilsen Marit

MWH sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.