Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 29. juni 2009

Nib akutten: tolix taburett

Vi har fått mail som passer til Nibakutten:

Bilder: Øverst Tolix, nederst Vintage by Nina (se)


"Hei. Er på utkikk etter Tolix barkrakk høyde 65 cm i matt utførelse. Noen som kan hjelpe meg?

Med vennlig hilsen
Finn Debess
Agder Kontorutstyr
Mail: finn at agderkontorutstyr.no
www.agderkontorutstyr.no "

Så er det noen som har Tolix info der ute? Skriv gjerne en kommentar, eller ta kontakt med Finn direkte:)

23 kommentarer:

Anonym sa...

For en tid tilbake skrev dere at kun blogger som skal være knyttet til NIB må hvertfall ha noe med interiør å gjøre.
Jeg er så enig!
Men jeg har nå vært inne på bloggen "Perleglitter" som ligger i bloggroll nr1, -nostalgiske blogger.
Men jeg kan ikke se noe interiør der.
Bare klesmote, sko, smykker osv....
Er det da riktig at denne bloggen får være medlem av NIB?
MVH Eva L.

Guttemamma sa...

Linneas hage selger iallefall tolix...

charm design sa...

Kvist i Oslo selger også tolix stoler.Jeg har akkurat bestillt 2 stk bar krakker i 65 cm høyde.
Lykke til

Solveig sa...

hei eva l!
takk for tips om perleglitter, denne bloggen er et tydelig eksempel på blogg som ikke skal være medlem på nib:) den er nå fjernet.

ps: det er masse flotte blogger som har andre tema enn interiør, men på nib registrerer vi altså KUN interiørblogger:)

Anonym sa...

Syns det er teit av dere å si det, dere som er så åpne for alle interiørstiler. Jeg er interessert i både fashion og interiør, og begge deler vises i hverandre. I stuen min har jeg lv trunker, klesstativ med klær som får henge fremme, og sko plassert rundt om kring, kombinert fashion/interiør. Men det er vel ikke interiør det, bare masse klesrot slengt rundt om kring eller? Og en ting til, syns dere at å blogge om familie, broderi, mat, hverdag og alt sånt er mer interiør? Så og si alle "interiørbloggene" her gjør det, kan ikke skjønne at det jeg blogger om er så mye verre da. Det må vel være enten eller da?

Solveig sa...

hei perleglitter.

du har en moteblogg. flott blogg! men på ingen måte noen interiørblogg. ser ikke argumentasjonen din overhodet. det fins en egen samleside for moteblogger, hvor du helt sikkert vil føle en større tilknytning:)

ha en flott sommer, og god videre blogging!

Anonym sa...

Så det er ikke noe vits i at jeg søker om medlemsskap, siden jeg blogger om interiør i tillegg til hverdagsting, eksteriør osv?
Ikke det at jeg trenger et medlemsskap, jeg er følger av siden uansett, men har jeg da forstått det riktig?

Martin Trillionaire sa...

Altså, det må da gå an se ting i litt større perspektiv her? Ser du ikke den sammenligningen så syns jeg du har et rimelig snevert syn på hva interiør skal være. Selvom man ikke poster bilder av det gamle stuebordet man nettopp malte om, eller den nye tolix-krakken, ligger det så mange andre spennende ting i uttrykket "interiør". Jeg syns det er rart du kan si at Perleglitter bloggen ikke er en interiørblogg, når begrepet interiør er så bredt, og kan være så mangt! Jeg er overrasket, og ganske skuffet over at dette i det hele tatt kan være en diskusjon på en såpass seriøs side som NIB.

Hilsen Martin

Solveig sa...

hei igjen

til huset med det rare i: du har nteriør som fokus i din blogg, så du er hjertelig velkommen:)

til martin: vi på nib har faktisk slitt med motsatt problem. vi har vært det motsatte av snevre alt for lenge. "alle typer" blogger har fått være med, og vi har vært altfor redde for å sette en grense. blogger som ligger i grenseland har derfor alltid fått være med hos oss. det fører til en rekke problemer for oss, og når det kommer opp blogger som så tydelig ligger utenfor interiørsjangeren, da er det vår oppgave å sette grensen.

nib er en interiørblogg. vi registrerer blogger med hovedfokus på INTERIØR. du kan gjerne publisere om alle andre tema også, men det er interiør som må være HOVEDvekten.

når det er sagt: nib er akkurat den samme som den alltid har vært. åpen for ALLE som blogger om interiør. vi skal være en hyggelig og kreativ samlingsplass for interiørinteresserte!

Martin Trillionaire sa...

Jøss.. Du tok ikke poenget her heller? *finner frem teskje* hehe :P

Når jeg sier du er snever, så mener jeg ikke at du utelukker ting fordi det er noe annet enn interiør.(noen som forsåvidt hadde vært fullt forståelig, iom at NIB helt klart er en interiørblogg) Men HVA som er interiør og hva som ikke er interiør, per DIN definisjon.

Du sier interiør må være hovedvekten, men jeg føler det er rimelig jevnt over med interiør og andre ting. Jeg kan ikke skjønne at det er noe problem når det blir postet så ofte på bloggen. Interiør ER og BLIR en stor del av bloggen, og det hadde vært synd å blitt tatt vekk fra NIB(en blogg vi engasjerer oss i, og leser ofte) med en så tynn grunn.

Hilsen Martin

Anonym sa...

Men jeg poster kun om interiør og fashion, og for meg så er det to ting som går sammen. Hva er bedre med å poste interiør + masse annet irrelevant? Jeg forstår det sånn at du ikke ser at de to tingene jeg poster har noe med hverandre å gjøre, men det fins jo så mange måter å definere interiør på. Dette her blir akkurat som diskusjonen om HVA som er kunst og ikke. Det er ikke noen som kan bestemme sånt for alle, det er opp til hver og en. Men i og med at det er din blogg, står du jo fritt til å definere hva du syns, om hva som er interiør og ikke. Men husk å ikke si flere ganger at dere er åpne for alle interiører. Gjenta etter meg; kan ikke interiøret settes i bås, er det ei heller noe interiør!

Fargerike Dagny sa...

Jeg må si meg enig i NIB sin tolkning i hva som er og ikke er en interiørblogg. Egentlig synd at Perleglitter ikke blogger mer om interiør, hun har definitivt en stil jeg skulle sett mer av. Men bloggen hennes er som NIB sier mer motefokusert en interiørfokusert.

Men perleglitter, hvis du vil være representert på NIB, kan du jo bare øke antall interiørinnlegg til over halvparten på hver side?

Anonym sa...

Martin: kanskje noen burde ta ansvar å starte feks NMB da.. "Norske mote blogger" hehe :)
Der kan det jo være større bredde mht innhold i bloggene.
Jeg er enig med NIB når det kommer til Perleglitter jeg også. Dessverre...
Jeg digger stilen til Perleglitter. Og syntes det er en blogg med mange kule bilder, men om man ruller nedover, så er det klær, klokker, sko etc som det blir skrevet om.

Gleder meg til noen vil åpne feks NMB. (men selvfølgelig, kanskje finne på et eget kreativt navn.) :)

Hilsen Line

Anonym sa...

Ja, det er ikke noe problem. Flott å få litt spark i baken av og til, hvis det blir litt skev balanse.

Bortsett fra det, NIB sier de bare vil ha interiørblogger, men det som er på denne siden er stort sett bare personlige blogger MED interiør. Å si at min blogg er en moteblogg er akkurat som å si at de fleste andre bloggene her er hverdagsblogger, sant begge deler, MEN begge blogger om interiør, og er da interiørblogg også. Så hvor går egentlig skillet, det er lov å blogge om familien og hverdagen din, men ikke om biler OG interiør? Jeg vet at vi egentlig mener det samme, men greia her er at dere mener jeg IKKE blogger om interiør, men det gjør jeg jo. Bloggen handler jo kun om interiør og fashion. Det har kanskje blitt sånn at det har blitt for mye fashion i forhold til interiør nå, selv om begge deler går inni hverandre mange ganger. Men det er absolutt ikke noe problem å gjøre noe med, hvor enkelt hadde det ikke vært å bare gitt meg en kommentar à "Nå syns jeg det blir litt mye fashion her, blogg litt mer interiør, Perleglitter!" eller ihvertfall gitt meg beskjed om å blogge litt mer interiør eller bli tatt av NIB, istedet for å sitte her som to sladrekjerringer, og bare slenge inn en mld til meg om at jeg er tatt av, uten å gi meg kjangs til å rette det opp. Det er ganske uprofesjonelt synes jeg.

Anonym sa...

Line: moteblogger.com fins allerede

Myhome sa...

Hei!
Vi får inn i butikken Tolix taburetter i grå matt finish, høyde 65 cm, i disse dager!
Anita

Solveig sa...

Hei Perleglitter!

Tror du traff spikeren på hodet: det har kanskje blitt litt mye fashion? Da jeg var inne i går, var jeg ikke tvil om at jeg var kommet til en moteblogg, for å si det sånn:)

Vi har absolutt ingen problem med kombinasjonen, og vi trenger flere blogger som din hos oss - så her tror jeg vi skal synge med beautiful living om at vi gjerne ser din blogg på NIB, men da med mye mye mer interiør. En god kjøreregel er at hvis en blogger 51% om interiør, og 49% om resten, kan en gjerne legge seg til under roll 3.

martin: hehe. jeg tror du har tatt frem litt for mye bestikk i denne diskusjonen.

Anonym sa...

Jeg er ikke i tvil om at jeg er inne på en hverdagsblogg når jeg er inne på de fleste bloggene her, for å si det sånn. Men samtidig også interiørblogg, selvfølgelig. Altså hvis du deler prosentene sånn, så ville jo nesten alle bloggene havne under nr. 3 da., uavhengig av stil.

Men det er samme for meg, jeg trives her, og syns ikke det er så farlig hvilken rull jeg ligger i, så om du fortsatt vil ha meg her må du bare legge meg inn under hverdagsblogg hvis du vil det. Jeg ville lagt meg inn under moderne blogger, men du bestemmer. :)

Anonym sa...

kjekt å vite.
Da har jeg enda en jungel jeg skal utforske :)

Hilsen Line

Anonym sa...

Hallo igjen. Jeg ville bare si at jeg venter på å komme inn igjen, eller et svar ihvertfall? Jeg skjønner at du/dere har andre ting å gjøre enn å sitte på dataen, men jeg er så utålmodig, skjønner du :)

Solveig sa...

hei hei!
her er det full strandferie ja:)

kan vi ikke si det sånn at vi legger deg i roll 2, så "lover" du å publisere mer om interiør?

vi skal sette igang med noen gjesteinnlegg snart, hvis du vil kan du kanskje prøve deg?

Anonym sa...

Ja, flott! :)

Gjesteinnlegg, ja hvorfor ikke. Men la meg komme på noe ekstra lurt først da! :p De andre har lagt lista så høyt, huff :p

Bare Beppe sa...

Rått og Sanselig i Larvik har stolene :) Har tre selv til kjøkkenøya, og er superfornøyd!
Mvh Beppe