Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 29. mai 2009

Nye bloggere

Velkommen nye bloggere!

Roll 1:
Kreoline: Blogget tidligere fra 2006 til 2008, nå begynt på nytt. Bloggen inneholder mest interiør fra vårt hus og vår hytte. Liker en blanding av gammelt, nytt og design.


Bilde: Kreoline

Tomine's hjem: Min blogg handler om huset vi bygger i disse dager, fra begynnelse til slutt. Velkommen.


Bilde: Tomine

Roll3:
Finetingtingeling: En blogg som begynte som et bindeledd mellom to gode venninner. Hverdagsliv, inspirasjon, interiør, shopping og hobby går mest igjen hos meg.

Lenemora's verden: Min verden bugner av nostalgiske, gamle interiør-inntrykk. Liker det hvite med innslag av bonderomantikk. Hver fredag legger jeg ut en av mine gode og velprøvde matoppskrifter.

Tyrifryd: Blogger mest om interiør, flytting til mitt nye hus og alle dets små og store prosjekter, men også om hverdagsliv, litt hobby og familie. Min stil er landlig romantisk og shabby chic.

Roll 4:
Velkommen: Jeg eier og driver en liten interiørbutikk i Fusa, og lanserte i mai nettbutikken velkommen.org. Stilen min er lys, romantisk, klassisk og landlig. I min blogg "Velkommen hjem", håper jeg at du finner inspirasjon til hjemmet ditt, både innen interiør, blomster og mat. Bloggen er en blanding av hva som skjer i butikken, og ting som inspirerer meg.

Lobelia: Da har nettbutikken Lobelia endelig kommet seg til blogglandia også. Bloggen ble riktignok opprettet i mars i 2008, men ting tar tid gitt. Bloggen vil bli en kombinasjon av hva som skjer i nettbutikken og (forhåpentligvis) litt inspirasjon og hverdagslige ting.

Lauritz Oslo: En blogg skrevet av oss som jobber på auksjonshuset Lauritz i Oslo. Vi blogger om varer vi liker, ting vi ønsker oss, designere og kunstnere vi syns fortjener oppmerksomhet, aktiviteter vi planlegger og nyheter fra vår auksjonsverden.


Bilde: Lauritz Oslo

17 kommentarer:

Julies sa...

Hei damer.
Hvis jeg spør ekstra pent, kan jeg da få bytte fra rill 3 til roll 1 ?
Jeg tror kanskje jeg passer best inn der...

Hilsen Julie

RA/finetingtingeling sa...

Spennende, spennende! :)

RA/finetingtingeling sa...

Enn mye jeg skulle ønske jeg eide et flott hus og ikke leilighet, så må jeg nok nevne at teksten under linken min som ny blogger er feil, dette hører nok til noen andre: "ger mest om huset mitt det jeg liker - shabby, romantisk og god design. Vakre, stilig, skjønne, fantastiske." tihi! =)

Lenemora sa...

Hei og takk for at jeg ble innlemmet i NIB!
Jeg finner ikke bloggen min under roll 1, kan det ha skjedd noe galt?

Lenemora

Troen og Haapet sa...

1. Bloggnavn:
Troen og haapet.
2.Bloggadresse: http://troenoghaapet.blogspot.com/
3. Bloggroll: 3
4. Dame med masse jern i ilden. Min blogg omhandler interiør, hage, natur, turer, tanker jeg har om ditt og datt, samt mine to kjære hunder.
Stilen er blandet; gammelt og nytt.

MiniFruen sa...

1. Vårt lille krypinn
2. http://www.visetindergard.blogspot.com
3. Vi høyrer nok heime i blogroll nr 3 - Interiør, familie, kvardagsliv, hobby, annet
4. Bloggen vår handler om blant anna interiør og oppussingsideer/prosjekter, kreative hobbyar, friluftsliv, litt hage, kvardagstankar og kattepusane våre.

Klem fra Linn!

Glad i hvitt sa...

Min fritid har blitt utrolig spennende etter at jeg oppdaget dette blogglandia ,med masse flotte mennesker med de samme interessene som meg!

1. Min blogg heter Glad i hvitt

2. http://gladihvitt.blogspot.com/

3.Hører nok til på bloggroll 3

4. Min blogg handler om interiør, alle mine interiørprosjekter og interiørdrømmer. Jeg tenker stadig på interiør og jeg vil vel aldi oppleve å si at jeg er feridig med huset, men det er jo det som gjør interiør så spennende, fordi da vil man alltid har nye ideer og drømmer og sette til verks!

Jeg er veldig glad i den hvite rene stilen, men likevel så finner jeg ofte ut at andre stiler er like så fine og inspirerende. Derfor sier jeg at min stil er det som jeg personlig synes er fint og som gir meg glede!

Håper at andre bloggere tar turen innom siden min!

Christina sa...

1. Bloggnavn:
Christinas beste
2.Bloggadresse:
www.christinasbeste.blogspot.com
3. Bloggroll:3
4. blogg som handler litt om den lille familien min,shopping,interiør og alle prosjektene jeg prøver og bli ferdig med=)

frkrosenvinge sa...

Jeg vil gjerne bli medlem!

1. Bloggen heter Frøken Falch's
2. http://frokenfalch.blogspot.com
3. Roll3

Jeg eier og driver min egen blomsterbutikk, Min Hage. Bloggen min handler mye om blomsterarbeider til glede og inspirasjon for meg selv og forhåpentlig for andre. Jeg bor i et gammelt, hvitt trehus fra 1800-tallet og det kommer nok en del derfra også.

Julie Ann Seglem sa...

1. Bloggen heter Sjarmsvenner.
2. sjarmsvenner.blogspot.com
3. roll 3? :)
Jeg er medeier og daglig leder for SJARM som ligger Nederst i Markveien, på Grunerløkka.
Bloggen handler om interiør,klær,sko...
Butikken er en blanding av gammelt og nytt,og prøver å inspirere kundene til å pusse opp sine gamle skatter..
Driver også med Redesign av brudekjoler. Velkommen!

fru Dyregod sa...

1.Bloggen min heter Kattehuset
Adressen er 2.http://kattehuset.blogspot.com/
3.Bloggroll 3 passer nok best for meg
Min blogg viser detaljer fra mitt hus og hage, dyra våre, ting jeg ønsker meg og ting jeg lager. Jeg skal snart flytte inn i nyoppusset hus og kommer til å dokumentere på bloggen etterhvert som vi innreder.

My book of life sa...

1: My book of life
2: http://mybook-ragnhild.blogspot.com/
3: hører nok til bloggroll nr 3

Bloggen min handler om huset mitt og min interesse for interiør og familien min.

May sa...

1. Det lille ekstra interiør
2. http://detlilleekstrainterior.blogspot.com
3. Bloggroll 4 (bloggbutikk)

Vi er to kreative damer som kjøper brukte ting og småmøbler som vi pusser opp i nostalgisk stil. Vi selger ikke ting på bloggen, men på lørdager med finvær står vi i Gamlebyen med vår salgsbod. Bloggen har før/etter-oppussingsobjekter, varer og bilder fra standen i Gamlebyen i tillegg til inspirasjon fra hjemmene våre.

KOSELIGE HJEM sa...

Da prøver jeg på nytt igjen etter å ha blitt "kastet ut" etter en ufrivillig bloggpause.

1. Koselige hjem
2. koseligehjem.blogspot.com
3. Roll 3 - Interiør, hverdagsliv m.m.
4. Handler om hus, hjem, familie, shopping, interiør, loppis, etc.

Marthe sa...

Skal jeg tørre å håpe på en plass i felleskapet? Jeg gjør et forsøk.

1. Think tank
2. http://thinktank.blogg.no
3. Roll 3 - interiør, hverdagsliv m.m.
4. Handler om mitt liv i en liten storbyleilighet. Her er utgangspunktet hvitt, men hverdagen krydres med fargerike puter, tepper, retrostoffer og loppisfunn. Jeg liker "gjør det selv", og symaskinen er min venn. Handler ellers om mat, hverdagsbetraktninger og livsnytelse.

Marthe sa...

Kjære Fru Pink, litt usikker på hvor jeg skal svare deg, men legg meg gjerne inn i roll nr 2- trodde kanskje jeg hørte hjemme der ja;) God helg til deg, NYT!

Cecilie sa...

Den blå halvkule
http://denblaahalvkule.blogspot.com
Roll 3
Min blogg vil inneholde mest om veien til drømmelekestuen til mine to små jenter. Ved gjenbruk skal denne innredes, og jeg har mange prosjekter på gang. Bloggen vil også omhandle hverdagsliv, litt hobby, hage, mat og familie. Min stil er landlig og nostalgisk gjenbruk. Velkommen innom!