Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 22. mai 2009

Nye bloggere

Velkommen nye bloggere!

Roll 1
Hilde Heimdal: Blogger mest om interiør. Elsker landstil, shabby, romantisk og loppiser.

Roll 2
Urban Retro: I bloggen min deler jeg bilder og erfaringer fra oppussingen jeg og min samboer har gjort av vår leilighet. Jeg skriver litt om nyinkjøpte saker og ting til hjemmet og ellers hva som opptar meg på interiørfrontet og ellers i livet.
Bilde: Urban Retro

Roll 3
Bygging av drømmehuset vårt: Bloggen min handler om huset vi begynner å bygge nå til sommeren, interiørvalg, byggingen og inspirasjon frem mot målet. Har fått øynene opp for hvor mye smart/fint/orginalt som er å plukke opp her i bloggverden, og gleder meg til å se og dele mer.

Ralfefarfars paradis: Ralfefarfars paradis er en blogg om store og små interiørprosjekter, blomster og hage, håndarbeid og katten Ralfefarfar.

Roll 4
Finnestad's verden: Bloggen min handler om interiør, familieliv, loppis, hobby ting som opptar meg, men mest av alt vil den handle om interiør.

Myhome: Bloggen handler om vårt hjem, butikk, interiør, trender og inspirasjon.
Bilde: Myhome

Ocean showroom: Vi er to jenter som skriver på samme blogg og i tillegg driver vi nettbutikken newenglandstyle.no sammen. Vi skriver om det som opptar oss av interiør med hovedvekt på New England Stilen selvfølgelig. Vi prøver å gi et "dagens tips" hver dag! Ellers kan man følge hverdagen vår i havgapet med familie og barn.

Scandinavian Retro Shop: Bloggbutikk hvor du vil finne retro interiørartikler fra flere tidsperioder. Drevet av to gode venninner.

18 kommentarer:

Linda sa...

ikke lett dette??????

Linda sa...

Ok nå så det ut til å gå bedre. Er det her innlegget skal være? Blogg: dar & choklad
Adress: http://dar.blogg.se
Kategori 2.

Jeg skriver om alt som har med inredning, farger... helst produkter med masse farger men også andre ting som er spennede, nytt og interessant.
Jeg er norsk men bor i Sverige så min blogg er litt svorsk. Men jeg ønsker lesere fra Norge og Sverige.

Camilla sa...

Hei på dere. Husker der å endre adressen min og.. ?? :-) Fra hippiechic.bloggagratis.se , til http://bekkalokket.blogspot.com/

Takk
Camilla- Hippichic

Unknown sa...

Jeg vil gjerne bli NIB medlem:

Tyrifryd
http://tyrifryd.blogspot.com/
Roll 3
Blogger mest om interiør, flytting til mitt nye hus og alle dets små og store prosjekter, men også om hverdagsliv, litt hobby og familie.
Min stil er landlig romantisk og shabby chic.

Ocean showroom sa...

Hei!

Kunne vi bli lagt under roll 1 isteden? Synes vi passer mest inn der, i og med at det er New England stilen som opptar oss mest og som også får mest fokus på vår blogg :-)

Lene

KAMILLE BLOMSTER sa...

Hei,vi vil gjerne bli medlem!
Kamille blomster.
kamilleblomster.blogspot.com
Roll 4
Her på Kamille kan du nyte vakre blomster og inspirerende interiør.
Velkommen inn.

Prinsesse Elin sa...

Hei hei dere jenter
Jeg misstenker at det er pga life trafficingen vi har på bloggene våre, som gjør at vi får opp denne errow boksen. Nå har jeg sjekket mange av bloggene som jeg vet har denne og den er borte. Den vises ikke lengre på bloggen.
Jeg klarer ikke å skrive dette til alle men kan dere legge ut et innlegg på dette? Jeg var borti et liknende problem da jeg la inn en blinkende dings på bloggen for en tid tilbake.
Da fikk jeg også opp en slik boks hele tiden.
Jeg vet ikke om det hjelper å ta den bort men jeg vil at de som har denne kan sjekke om den fortsatt vises på bloggene deres. For dette er litt rart.
Klem fra Elin:O)

Velkommen AS sa...

Velkommen
http://velkommenhjem.blogspot.com/
Roll 4
Jeg eier & driver en liten interiørbutikk i Fusa ("Velkommen"), og lanserte i mai nettbutikken velkommen.org. Stilen min er lys, romantisk, klassisk og landlig. I min blogg "Velkommen hjem", håper jeg at du finner inspirasjon til hjemmet ditt, både innen interiør, blomster og mat. Bloggen er en blanding av hva som skjer i butikken, og ting som inspirerer meg.

Ylva sa...

Just Plain Nice

http://justplainnice.blogspot.com/

Roll 2

Mine bloggerier viser "postcard moments" fra mitt eget hjem, moderne kunst og annet som jeg finner inspirerende. Jeg foretrekker en blanding av minimalisme og retro, interiørmessig.

RA/finetingtingeling sa...

Finetingtingeling
http://www.finetingtingeling.blogspot.com/
Roll 3
En blogg som begynte som et bindeledd mellom to gode venninner. Hverdagsliv, inspirasjon, interiør, shopping og hobby går mest igjen hos meg.

HOME sa...

Hei!!

Vil gjerne bli medlem!
http://lykkeliten-christel.blogspot.com/

Roll 1

Blogger mest om huset mitt det jeg liker - shabby, romantisk og god design! Vakre, stilig, skjønne, fantastiske!!!

Kreoline sa...

Vil bli medlem.
http://kreoline-kreoline.blogspot.com/

Roll 1

Blogget tidligere fra 2006 til 2008, nå begynt på nytt. Bloggen inneholder mest interiør fra vårt hus og vår hytte.Liker en blanding av gammelt,nytt og design.

Lobeliadamen sa...

Roll 4 - Hei jenter. Da har nettbutikken www.lobelia.no endelig kommet seg til blogglandia også. Bloggen ble riktignok opprettet i mars i 2008, men ting tar tid gitt.
http://lobeliahjem.blogspot.com

Bloggen vil bli en kombinasjon av hva som skjer i nettbutikken og (forhåpentligvis) litt inspirasjon og hverdagslige ting.

Wenche

melis sa...

Hei NIB-jenter :)

Nå er jeg på plass igjen - gammel blogger, nytt bloggnavn :D
Vil veldig gjerne inn i samme roll som tidligere; interiør/hverdagsliv og blir veldig fornøyd om dere legger meg til:D

Jeg er en glad og leken liten filur med passion for interiør, illustrasjon, design, farger, former, dufter, nyanser, varme sommerdager, fargesprakende høstdager, glitrende vinterdager og spirende vårdager;)


M:)

Lenemora sa...

Hei, jeg vil gjerne bli medlem hos dere...
LENEMORAS VERDEN
min adresse: http://lenemoras.blogspot.com

Roll 1

"Min verden bugner av nostalgiske, gamle interiør-inntrykk. Liker det hvite med innslag av bonderomantikk. Hver fredag legger jeg ut en av mine gode og velprøvde matoppskrifter."

Lise sa...

Jeg har flyttet fra http://sugarinthemorning.wordpress.com til http://imjellobaby.blogspot.com

Fint om dere vil oppdatere link og bloggroll med den nye adressen! :)

Tomines hjem sa...

Ønsker medlemskap i NIB

1.tomineshjem
2.http://tomineshjem.blogspot.com
3.roll 1
4. Min blogg handler om huset vi bygger i disse dager.. fra begynnelse til slutt! Velkommen!!

VintageOslo sa...

Heisann! Vi vil veldig gjerne bli medlem!

1. Bloggnavn: Lauritz.com Oslo
2. Bloggadresse: http://lauritzcomoslo.blogspot.com/
3. Bloggroll: 4
4. Presentasjon: En blogg skrevet av oss som jobber på Lauritz.com i Oslo. Vi blogger om varer vi liker, ting vi ønsker oss, designere og kunstnere vi syns fortjener oppmerksomhet, aktiviteter vi planlegger og nyheter fra vår auksjonsverden!