Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 23. mai 2009

Inspirasjon: New England Style gir oss et lite innblikk

Våren er snart forbi, og sommeren banker forsiktig på døren. I alle fall her jeg skriver fra i Bergen. Livet er deilig, og det er det flere som syns. Vi har fått inn en liten trend/stemningsrapport fra New England Style. Butikken drives av to småbarnsmammaer, begge hjemmeværende med barn: Lene og Alexandra. De har nettopp startet med blogging også, så nå blir kanskje flere av oss bedre kjent med disse hyggelige jentene.

Storeflittig

"Vi har denne uken søkt medlemskap hos NIB med vår nye blogg: New England Style blogg. Her skriver vi om det vi liker av interiør, selvfølgelig med hovedvekt på New England stilen.

Vi føler jo at denne tiden av året er "vår tid". Det er jo ekstra fint med New England stil på vår og sommer.

Mange bloggere kjenner Greengates søte, røde eller lyseblå mugger og kopper, med det herlige prikkete mønsteret. Vi har også melamine, duftlys te og tekstiler i småblomstrete pastellfarger.

De små lyktene fra Housestyle har vært veldig populære og vi har fortsatt flere igjen!


Noe av det aller siste som vi har tatt inn er matter fra Pappelina, som er vevet i plast og er kjempefin på begge sider. Den kan vaskes i maskin på finvask eller så er det bare å skylle av den i badekaret. Disse passer i alle rom, ligger stødigt på gulvet og tar seg godt ut om du vil ha litt New Engand stil i hjemmet eller kanskje på hytta."


Hvis du melder deg på nyhetsbrev fra nettbutikken, er du med i trekningen av dette settet fra Greengate, til en verdi av 249,-. Skriv NIB bak navnet ditt når du registrerer deg, så er du med i trekningen.

2 kommentarer:

M sa...

Det var en veldig forfriskende nettbutikk!! Helt i min gate..
M!

Ingunn sa...

Så fine ting. Nå fikk jeg lyst på noe nytt i mitt ellers litt fargeløse hjem :)

Hilsen ingunn