Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 24. april 2009

Nye bloggere

Tid for presentasjon av ukas nye bloggere igjen, og denne gangen legger vi dere ut tidlig på ettermiddagen. Resten av dagen og kvelden skal nemlig nytes på terrassen med reker og SOL:) Her i Oslo har vi strålende vær - i dag har jeg faktisk tråkket rundt i hagen i havaianas og fikset og ordnet mens mannen bygger ny terrasse; sommerstemning:) Ha en strålende kveld, jenter!

Bilde: Romantisk vintage

Min stil Roll 3
Bloggen min handler om interiør, handarbeid og det som ellers måtte oppta meg. Jeg liker det litt nostaliske gamle, gjerne litt rustikke stilen. Er også glad i kontraster og blander gjerne gammelt og nytt, mørkt og lyst.
Små&store drømmer Roll 1
Min blogg handler om store og små interiør drømmer, hverdagsliv og prosjekter som måtte dukke opp.
Bloggen handler om mine små hverdagslige gleder i hus og hage.Hovedsaklig interiørprosjekter både inne og ute. Som dekoratør er jeg opptatt av at ting skal passe sammen.Ellers av ting jeg ramler borti på min vei.
Fargeglede Roll 2
Bloggen min handler om interiør; prosjekter, kjøp, inspirasjon og farger.
Det lille ekstra Roll 1
Det lille ekstra er en blogg som handler om det som jeg elsker, nemlig gamle antikke ting blandet med det nye. Liker veldig god det romantiske og sarte hvite sammen med det rustikke!
GripneBo Roll 3
Arvet en hytte i fjor som jeg nå skal pusse opp. Her er uendelige prosjekter å ta fatt i og jeg deler dem alle på bloggen min. Målet er å konvertere en sliten hytte fra 40-tallet, til et lyst, romantisk og svalt sommerparadis.
Romantisk vintage Roll 1
Elsker den lyse romantiske franske og danske landstilen blandet med shabby chic og det litt røff,rustikke. Bloggen min kommer mest til å handle om interiør, men også litt om hage. jeg kommer også til å skrive litt om mitt hverdagsliv og om oppussingsprosjektet av vårt hus.
Lykkeline Roll 2
Hvis du tar litt retroinspirerte bilder, blandet med regnbuens farger, sper på med hverdagsbetrakninger og fantasi, så ser du kanskje et glimt av Lykkeline. Skriver om det meste, men fremfor alt interiør og hjem.
Villmarkstausa Roll 3
Mitt liv består av oppussing av et stort arkitekt-tegnet hus fra begynnelsen av 1980.Den landlige stilen passer meg bra.Har også ei seter som jeg bor på om sommeren. Interesser utenom hus er villmarksliv,jakt, hunden min, foto og håndarbeide.
Solrosa Roll 2
Jeg blogger om ting i hverdagen som gjør meg glad - blomster, farger, ord, interiør. Jeg liker å ha det pent rundt meg og jeg legger ut bilder og tekster om dette og om andre ting jeg vil formidle. Jeg er glad i gamle ting og er opptatt av gjenbruk. Legger også ut bilder av ting jeg har laget. Velkommen til Solrosas blogg.
Lenas hjem Roll 1
Jeg elsker den franske landstil, men har tilpasset den meg da jeg er glad i både lyse og mørke møbler. Liker den litt shabby stilen, med alle stilben rundt om i huset.
Velkommen skal dere være nye bloggere!

12 kommentarer:

Christine sa...

ønsker å bli medlem

1. Hjem og Lykke
2.christineshjemoglykke.blogspot.com
3.Roll 1
4. Bloggen min handler om interiør, hobby og hverdagslige ting. Jeg elsker å se muligheter, dvs bruke det jeg har og skape noe utav det, så en blanding av shabby chick, nostalgi og fransk landstil har kommet hjem til meg.

Anonym sa...

1. Toves Lille Hus

2. landlignostalgi.blogspot.com/

3. roll 3

4. Bloggen min viser interiør, hobby, ting som opptar meg. Stilen er lys landlig nostalgi. Liker å finne nye måter å bruke ting jeg allerede har. Bruktbutikker og loppemarked er jeg også innom.

Lotta sa...

1. Lottas himmelrom
2.http://lottashimmelrom.blogspot.com/
3.roll 3
4.Bloggen min handler om interiør og litt om livet. Den er fyllt med drømmer og virkelighet.Jeg liker å gjøre ting til min stil og loppemarked er som å komme til himmelen... Jeg har en stil blandet av nytt og gammelt og jeg liker å følge med i tiden med moter og trender.Velkommen til mitt himmelrom!

fru Karlsen sa...

1. Fru Karlsen
2. http://frukarlsen.blogspot.com
3. roll 3
4. Bloggen min handler om interiør og håndarbeid,mat, og litt om hva jeg foretar meg. Jeg liker å blande stiler, og nytt og gammelt. ellers er jeg meget allsidig på hobbyfronten.Velkommen til fru karlsen

Lill-Marita sa...

1. I Stallmestervegen
2. http://walstad.blogspot.com/
3. roll 3
4. Viser litt av hvert - for det meste ting jeg syr, barna, litt interiør og bilder jeg tar (synes fotoredigering er gøy!) Jeg heller muligens mer mot en litt mer moderne stil.

Marie sa...

Ønsker å bli medlem.

1. M by M

2. http://marieverden.blogspot.com

3. Roll 3

4. Jeg blogger om forvandlingen av leiligheten vår, oppussing, interiør, blomster og hverdagsliv.

Krysser fingre og tær!

Marie

Unknown sa...

Hei! Jeg ønsker å bli medlem (ble litt vennlig mast på av en av de erfarne i dag ~ om det ikke var på tide liksom, så herved..):
1. Nannis verden
2. http://nannisverden.blogspot.com/
3. Roll 3 (roll 1 kan også passe, men tror 3 er mest korrekt).
4. Nannis verden er en hverdagsblogg om interiør og om store og små gleder ofte skrevet med en liten dose humor. Jeg håper bloggen kan berike andre bloggere, slik jeg selv får glede og inspirasjon fra disse.

Moderne Retro sa...

1. Moderne Retro
2. http://moderne-retro.blogspot.com/
3. Roll 2
4. Vi skriver om huset vårt og det som skjer der.
Stilen er preget av at vi bor i et modernisert hus fra slutten av 50-tallet med en blanding av moderne og arvede møbler og gjenstander, samt designklassikere. Det moderne uttrykket er det som har blitt vektlagt ved stilmiksen.

Huset på Planen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Huset på Planen sa...

1. Huset på Planen
2. http://husetpaaplanen.blogspot.com/

3. Roll 2

4. Jeg blogger stort sett om huset vårt, og hytta ved sjøen som er under oppføring.

Huset vårt er et gammelt potteri fra første halvdel av 1800-tallet som de siste ti år er totalrenovert. Interiøret er preget av at eierne er svake for dansk design og det enkle møbeluttrykket, samt at vi har sans for spennende kontraster.

MODERN COUNTRY sa...

1. Aina`s Charme

2. http://ainascharm.blogspot.com/

3. Bloggroll nr. 4, bloggbutikker

4.I Aina`s Shop vil du finne en
unik kolleksjon av håndlagede produkter med vakre detaljer, noen av dem med Franske innslag.
Inspirert av gammelt håndarbeid og det Nordiske lyset, er alle produkter laget av lyse materialer i god kvalitet.

hverdagsgodteri sa...

1. Hverdagsgodteri

2. http://hverdagsgodteri.blogspot.com/

3. Bloggroll nr. 3

4. Bloggen handler om interiør, hobby og små og store gleder i hverdagen. Jeg er en evig loppemarkedfan. Jeg liker både shabby chic, retro og farger, og har en salig blanding i interiøret mitt. Opptatt av gjenbruk/redesign.