Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 17. april 2009

Nye bloggere

Denne uken har vi fått flere spørsmål fra utenlandske bloggere som lurer på om en kan legge seg til hos oss. Navnet norske interiørblogger sier vel det meste, men det er jo alltid noen gråsoner:) For å bli medlem på Nib må en enten blogge på norsk, eller bo i Norge.

Vi vil også informere om en regel vi ikke har snakket alt for høyt om: nemlig at en blir tatt av Nib hvis en ikke skriver innlegg innen 2 mnd. Før var det 3, nå er tiden kortet ned enda litt. Det betyr at hvis du ikke legger inn innlegg på ca 60 dager, da går ditt medlemskap hos Nib automatisk ut.

Velkommen nye bloggere!

Roll 2:
Kokosbolles kontrollerte kaos: Kokosbolles kontrollerte kaos dreier seg om sort/hvitt, grafiske trykk, moderne, fargeklatter, dansk design, billig og dyrt, loppefunn, hjemmelagd og redesign.
Bilde: Kokosbolle

Pyssel och Design: Pyssel & Design er en blogg der jag skriver om interiør, pyssel och lite tips på olika saker som man kan gøra hemma. Jag hoppas att min lilla blogg kan vara en inspiration før andra som tycker om att pyssla.

The Deco Detective: Interiørblogg som først og fremst handlar om inspirerande og kreative interiør. Ellers har eg med miljøvennleg og fairtrade design, idéar til budsjett-/ bruk det du har-dekorering, pluss handlaga kunst og dekor som ikkje er for dyr!
Bilde: The deco detective

Roll 3:
Gleder og søtsaker: Denne bloggen handler om interiør, hverdagsliv og husbygging. Jeg jobber som interiørkonsulent til daglig og elsker den landlige stilen kombinert med det røffe nye.

Huset vårt blir bygd: Startet i grunn denne bloggen for at kjente kunne følge med i prosessen av byggingen av huset. Men har funnet ut at det blir en interiør og diverseblogg etterhvert.

Litt av ditt og litt av datt: Min blogg handler om ting i min hverdag, i hovesak prosjekter i huset både inne og ute.

Lyse drømmer: Lyse drømmer er en blogg med interiør i hovedsak. Inspirerende ideer og observasjoner gjort både ute og inne.
Bilde: Lyse drømmer

14 kommentarer:

Anonym sa...

Tack før att jag får vara med i nib!
=)
Trevlig helg!

Min stil sa...

Heisan. Ønsker å bli medlem hos dere.
1. Min stil
2. susannes-stil.blogspot.com
3. Roll 3
4. Bloggen min handler om interiør, handarbeid og det som ellers måtte oppta meg. Jeg liker det litt nostaliske gamle, gjerne litt rustikke stilen. Er også glad i kontraster og blander gjerne gammelt og nytt, mørkt og lyst.

Agnethe sa...

Takk for at jeg fikk bli medlem! Skal gjøre mitt beste for å inspirere og ha en fin blogg. :)

Ha en flott helg!

små og store drømmer sa...

Hei :)
Jeg ønsker også å bli medlem hos dere.
Små&store drømmer
smaadrommer.blogspot.com/
Roll 1 (litt 2 og 3 også)
Min blogg handler om store og små interiør drømmer, hverdagsliv og prosjekter som måtte dukke opp.

Elin sa...

Mitt ønske er å få bli medlem av nib.
1. Hus og hagegleder
2. http://elins-hagegleder.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Bloggen handler om mine små hverdagslige gleder i hus og hage.Hovedsaklig interiørprosjekter både inne og ute. Som dekoratør er jeg opptatt av at ting skal passe sammen.
Ellers av ting jeg ramler borti på min vei.

Jeanette sa...

Hei! Jeg vil gjerne bli medlem hos dere.
1. Fargeglede
2. http://farge-glede.blogspot.com/
3. Roll 2
4. Bloggen min handler om interiør; prosjekter, kjøp, inspirasjon og farger.

Monica sa...

Heisann! vil veldig gjerne bli medlem hos dere!

1.Det lille ekstra
2. http://monihobby.blogspot.com
3.Roll 1
4. Det lille ekstra er en blogg som handler om det som jeg elsker, nemlig gamle antikke ting blandet med det nye. Liker veldig god det romantiske og sarte hvite sammen med det rustikke!

Linn sa...

1. GripneBo
2.http://www.gripnebo.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Arvet en hytte i fjor som jeg nå skal pusse opp. Her er uendelige prosjekter å ta fatt i og jeg deler dem alle på bloggen min. Målet er å konvertere en sliten hytte fra 40-tallet, til et lyst, romantisk og svalt sommerparadis.

Anonym sa...

Hei!Ønsker å bli medlem hos dere.
1.Romantisk vintage
http://.romantiskvintage.blogspot.com/
3.Roll 1
4. Elsker den lyse romantiske franske og danske landstilen blandet med shabby chic og det litt røff,rustikke. Bloggen min kommer mest til å handle om interiør, men også litt om hage. jeg kommer også til å skrive litt om mitt hverdagsliv og om oppussingsprosjektet av vårt hus.

Janne sa...

Hei! Ønsker gjerne å bli medlem. Skriver hovedsakelig om hus, hjem, familie og interiør.. Med litt hverdagstanker innimellom..

1.Lykkeline
2.http://www.se-det.blogspot.com
3.Kjenner meg mest hjemme i kategori2 (fargerik pg retro)
4. Hvis du tar litt retroinspirerte bilder, blandet med regnbuens farger, sper på med hverdagsbetrakninger og fantasi, så ser du kanskje et glimt av Lykkeline. Skriver om det meste, men fremfor alt interiør og hjem.

Ingun sa...

Hei
Hadde vært hyggelig å blitt medlem, mulig jeg har litt å bidra med også!

Villmarkstausa

http://villmarkstausa.blogspot.com/

Hører vel til i roll 3.

Mitt liv består av oppussing av et stort arkitekt-tegnet hus fra begynnelsen av 1980.Den landlige stilen passer meg bra.Har også ei seter som jeg bor på om sommeren. Interesser utenom hus er villmarksliv,jakt, hunden min, foto og håndarbeide.

MVH Ingun

Sigrid sa...

Hei. Bare en liten kommentar til den regelen om innlegg hver 2. mnd. Siden regelen ikke er kjent for alle, og dere i tillegg har skjerpet inn på tiden, så syns jeg det hadde vært bedre med et hint om regelen, enn å blitt tatt av nib sånn uten videre. Kunne laget et innlegg, og sluppet og melde meg inn igjen på nytt. Har jo en bloggs om naturlig står litt stille denne vinteren, men vi kommer sterkt tilbake, og håper å kunne glede nib's lesere med mer spennende stoff fra prosjektet vårt da. Mvh shg.

La luz del norte sa...

Jeg vil gjerne bli med!

1. Bloggnavn: Solrosa

2. Bloggadresse:
http://solrosa-solrosa.blogspot.com/

3. Bloggroll: Kategori 2

4. Presentasjon:
Jeg blogger om ting i hverdagen som gjør meg glad - blomster, farger, ord, interiør... Jeg liker å ha det pent rundt meg og jeg legger ut bilder og tekster om dette og om andre ting jeg vil formidle. Jeg er glad i gamle ting og er opptatt av gjenbruk. Legger også ut bilder av ting jeg har laget. Velkommen til Solrosas blog!

:D

Solrosa

hviit sa...

Bloggnavn: Design Moods

www.designmoods.blogspot.com

Roll: 2

Vi vil vise dere våre favoritter innen design, alt fra gode klassikere fra de gamle gutta, nytenkende og up-comming designere - norske og utenlandske.