Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 10. april 2009

Nye bloggere

Da er de nye bloggerne denne uken lagt til. På langfredag! Vi tar aldri fri, hehe. Det er kanskje noen som lurer på hvordan noen kan finne på å bruke fredagskveldene sine til å oppdatere rollene på en interiørblogg. Grunnen er nesten latterlig opplagt. Når små barn skal sove, er det trygt å ha mammaer i nærheten. Så her sitter jeg, rett utenfor døren til lillemann, som kan høre kneppingen fra tastaturet. Det er trygt det! Og når jeg kan høre at han puster tungt gjennom dørglippen, er jeg som regel ferdig med jobben. Så nå vet dere det:)

Velkommen nye bloggere!

Roll 1:
Camillas romantiske hjem: Jeg driver nettbutikken romantiske hjem, og blogger om interiør, håndarbeid og hage i en romantisk, nostalgisk stil.

Det hvite huset: Elsker fransk og skandinavisk landstil, shabby chic, og alt som er hvitt. Flyr på loppemarked hver helg i sesongen, på evig jakt etter nye skatter.
Bilde: Det hvite huset

Tante Polly's hjørne: Jeg har drevet med blogging i mange år, men dette er min første rene interiørblogg. Interiør er min største hobby, og jeg elsker den hvite, shabby chic stilen og fransk nostalgi, alt ispedd en dært personlig preg.
Bilde: Tante Polly
Roll 3:
Kristin's hjem: Kristin's hjem er en blanding av hvit stil, fransk og den klassiske. Her blandes nytt og gammelt.

Små gleder
: Min blogg er preget av det nye huset vi holder på å bygge. Er opptatt av interiør og hage. Liker håndarbeid og matlaging.

Roll 4:
Herlighet: En interiørbutikk full av herligheter. Vi tilbyr alt fra gradiner, dyner, møbler, kjøkken interiør, bad og duft, gaver, musikk, klær og smykker, interiørtips og selvfølgelig herligheter du vil legge merke til.

11 kommentarer:

Hege - BOLIGglede sa...

Det var jo lurt..he he:) kjempefin jobb dere gjør her på NIB. Fortjener en stor takk!

Cissan sa...

Hej!
Hoppas jag kan bli medlem hær. Jag ær svensk, men bor i Norge. Kan tyværr inte skriva norska, så kanske jag inte blir godkænd. Men frågar man inte så vet man ju inte :)

1. Pyssel & Design
2. http://cissan.wordpress.com/
3. Bloggroll 2
4. Pyssel & Design ær en blogg dær jag skriver om interiør, pyssel och lite tips på olika saker som man kan gøra hemma. Jag hoppas att min lilla blogg kan vara en inspiration før andra som tycker om att pyssla. Vælkommen till mig!

Ingunn sa...

Velkommen til dere nye!

Unn Eirin sa...

1. Lyse drømmer
2. http://lysedrommer.blogspot.com
3. Roll 3
4. Lyse drømmer er en blogg med interiør i hovedsak. Inspirerende ideer og observasjoner gjort både ute og inne.

Min stil sa...

Heisan. Ønsker å bli medlem hos dere.
1. Min stil
2. susannes-stil.blogspot.com
3. Roll 3
4. Bloggen min handler om interiør, handarbeid og det som ellers måtte oppta meg. Jeg liker det litt nostaliske gamle, gjerne litt rustikke stilen. Er også glad i kontraster og blander gjerne gammelt og nytt, mørkt og lyst.

Villa von Krogh sa...

Hei.
1: GLEDER OG SØTSAKER
2: http://aninevonkrogh.blogspot.com/
3: Roll 3
4: Denne bloggen handler om interiør, hverdagsliv og husbygging. Jeg jobber som interiørkonsulent til daglig og elsker den landlige stilen kombinert med det røffe nye.

Agnethe sa...

Heisann!

Jeg vil gjerne bli medlem!

1. Kokosbolles kontrollerte kaos
2. http://kokosbolle.blogspot.com/
3. Bloggroll 2
4. Kokosbolles kontrollerte kaos dreier seg om sort/hvitt, grafiske trykk, moderne, fargeklatter, dansk design, billig og dyrt, loppefunn, hjemmelagd og redesign.

Hege sa...

1 - Litt av ditt og litt av datt
2 - http://missladylovelylocks.blogspot.com/
3 - Kategori 3, litt interiør og prosjekter både ute og inne:)
4 - Min blogg handler om ting i min hverdag, i hovesak prosjekter i huset både inne og ute :)

Husbyggingen sa...

Hei Jeg er høvelig fersk blogger, men liker dette mer og mer. Derfor håper jeg at jeg kan bli medlem her, både for å inspireres og å lære mer om både hobby og blogging :D

1. Huset vårt blir bygd
2. www.husbyggingen.blogspot.com
3. Roll 3
4. Startet i grunn denne bloggen for at kjente kunne følge med i prosessen av byggingen av huset. Men har funnet ut at det blir en interiør og diverseblogg etterhvert.

Tomines hjem sa...

Hei!! Vil gjerne bli medlem..

1. tomines hjem
2. tomineshjem.blogspot.com
3. Interiør og litt tanker om ting og tang...

Elsker før og etter inleggene... veldig lurt!!

beauty comma sa...

Hei!

1: The Deco Detective

2: http://thedecodetective.blogspot.com/

3: Kategori 2

4: Interiørblogg som først og fremst handlar om inspirerande og kreative interiør. Ellers har eg med miljøvennleg og fairtrade design, idéar til budsjett-/ bruk det du har-dekorering, pluss handlaga kunst og dekor som ikkje er for dyr!