Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 3. april 2009

Nye bloggere og hvor personlige skal vi bli?

Takk Lisbeth!
Denne uken starter jeg med å takke Lisbeth for kommentar som oppfordrer alle til å sende inn linker til blogger som ikke lengre fins, eller som har gitt seg. TUSEN TAKK kjære du, vi setter så enormt pris på det når vi får hjelp!

Forrige uke skrev jeg litt om det å være 'bloggepoliti', - det er nemlig blitt betydelig vanskeligere å bli medlem av Nib. Men for alle som allerede er medlem har innstrammingene ingen betydning. Er du med, så er du med:) Vi har bare innsett at med over 500 bloggere her inne, må vi si nei til nye medlemmer som ikke har interiør som hovedtema.

Hvor personlig skal vi være?
Vi på Nib syns noen ganger det er vanskelig å finne balansegangen for hvor personlige vi skal være her inne. Vi har lagt oss på et ganske upersonlig nivå føler vi selv, og har Flittiglisene som 'vår blogg'. Problemet er at vi etterhvert bruker så mye tid på Nib at vi ikke rekker å blogge på Flittiglisene. Da blir liksom både de gode vennskapene og det morsomme med bloggingen nedprioritert. Æsj!

Vi prøver så godt vi kan å være en blogg for alle som er tilknyttet Nib. Vi er selv Roll 2 jenter, og innimellom føler jeg nesten at vi nedprioriterer vår egen tilknytning i redsel for å blir for ensporet.

Det jeg prøver å si er nok at i alle fall jeg kommer til å blogge en smule mer personlig her på Nib for dette skal jo være en hyggelig hobby, ikke en jobb. Og er det ikke mye hyggeligere når vi blir litt bedre kjent?? Så her er jeg, ganske klar for påskeegg, som dere ser. Termindato nærmer seg veldig! Bildet er med vilje uklart, de som prøver å si at gravide damer er vakrere enn ellers har misforstått for å si det slik:)


God påske, hilsen Storeflittig

Velkommen nye bloggere!

Roll 2: Nr 21: Jeg blogger om interiør, heklerier og andre kreative puslerier, hverdagslykke, glade farger og fine ting. Ting i livet mitt som inspirerer meg og gjør meg glad. Stilen min er moderne, nordisk, fargerik og litt retroinspirert.
Bilde: Nr 21.

Roll 3:
Bygge og bo: En blogg for både du som bygger og du som bor. Bloggen følger all planlegging og arbeid i forbindelse med oppføringen av et hus på Rånåsfoss. Bloggen inneholder også mange interiør og hagetips.

De gode ting i livet: Blogger om interiør, oppussing, mat, vin og familielivet med hunder og baby.
Bilde: De gode ting i livet

Drømmer om drømmehuset: Bloggen handler om reisen mot drømmehuset interiør, oppussing, familien og hverdagsliv.

Harmonisk lykke: I bloggen min ønsker jeg å dele mine mindre og større interiørprosjekter slik at jeg kanskje kan bidra til å inspirere andre, slik andre bloggere inspirerer meg. Jeg vil også bruke bloggen til å samle ideer og inspirasjon. Interiørstilen min er preget av harmoniske og relativt rolige farger, en salig blanding av nye ting og sjarmerende gjenbruksmøbler, og ikke minst en dose naturlige innslag. Stikkord: romantisk, luftig og harmonisk.

Living LaVida: En blogg om interiør, liker landstilen og shabby chic. Blogger også om hobby, oppussing og hverdagslige ting som skjer her hos oss.

Mine puslerier: Litt blandet stil, men den er min, veldig klar på hva jeg vil ha og hva jeg ikke vil ha. Blitt glad i gamle ting fremfor nye, spesielt de man kan pusse opp, og det er dette bloggen min handler om.

Roll4:
Shabby as: Vi skriver om livet rundt butikken. Nyheter, inspirasjon, vi har hver fredag en kakeoppskrift (kaken kan nytes i butikken fra kl 13.00), venner, inspirasjon fra kulturlivet, reise tips, barn, ferier, tilbud og livet på Shabby.
Bilde: Shabbyas

20 kommentarer:

Landcharm sa...

God påske til dere!
Det var hyggelig å se deg!

Villa Luftslottet sa...

Artig å se deg - og magen:)
Jeg syns dere er utrolig flinke, for det må være vanvittig mye arbeid å holde styr på alt her inne!
Blogg ivei som dere vil - for bedre kan det ikke bli altså;)

Ha en riktig så fin fredag kveld:)
Sol fra Nina

Brigg sa...

Så kjekt det var å se deg! Dere gjør en kjempejobb! Og bare supert at dere/du blir mer personlig:-)

PS! syns du er kjempefin gravid! Jeg så ut som en ballong med så mye vann i kroppen.

Anne sa...

Flott kommende mor :-) flott at Storeflittig fikk et ansikt også.
bøyer meg virkelig også i støvet over at dere holder rede på oss ivrige bloggere :-) men det finnes også blogger med meget!! liten aktivitet i NIB, som ikke har hatt innlegg ennå i år, hva med dem??

God helg til Flittiglisene herfra.

Cecilie sa...

Jeg er ikke medlem her inne, av to grunner: jeg oppfyller ikke kravene ennå, og føler meg uansett så fersk i faget at det ville vært for tidlig for meg å melde meg inn. Jeg setter imidlertid STOR pris på bloggen deres, og synes fint dere kan behandle den akkurat som dere vil. Den er jo DERES! Og jeg må legge til at den er helt uvurderlig for oss nye, det er så kjekt å ha et sted hvor så mange flinke og etablerte interiørbloggere er samlet :).

Og enda en ting jeg må legge til er at gravide ER vakre :). Både blurry og i helskarpt *s*

Ha en kjempefin helg, og en deilig påske!!

oline's skattekammer sa...

Lille venn, du er helt nydelig!! Hehe! Kjempefint bilde! En kjempestor takk til dere som orker å styre med oss! Og ja, bli så personlige som dere bare vil! Koselig med interiør, men ekstra koselig med litt annet stoff også! En riktig hyggelig påske ønskes dere alle!!

mali-mo sa...

Hva??? Er ikke gravda vakrere??? JOOOOODA, klart det!! Men kanskje litt dim på synet da? Hihi :)

Koselig at du tenker på å dele litt mer av deg, og være Flittig inne på Lisene ;) Det ble iallfall jeg glad for, uansett roll er du absolutt en bloggfavoritt ;) God fredag og hils magen!

MeyBiMe sa...

Hallo til deg :-)
Koselig å se bilde av deg da!!
Har ikke selv funnet ut hvor personlig min blogg skal være...
Men litt bilder av barna blir det :-)
Ha en strålende fin PÅSKE :-)

Mari sa...

Tøffa :) Nyyyydelig er du :)

Kristin`s lille hjem sa...

Ønsker nå å bli medlem.

1) Kristin`s hjem
2)http://www.kristinshjem.blogspot.com/
3)Bloggroll 3
4)Kristin`s hjem er en blanding av hvit stil, fransk og den klassiske. Her blandes nytt og gammelt.

Beate sa...

Hei! Gravide har en egen sjarm, sånn er det bare... Selv om man ikke føler seg sånn selv;)

Men jeg legger egentlig inn kommentaren fordi jeg ikke er lagt inn i bloggrollen eller i den alfabetiske lista. Jeg ble ønsket velkommen for et par uker siden, så da regner jeg med at jeg snek meg inn gjennom nøkkelhullet? Eller? Håper dere har plass til meg i roll 2. God påske, takk for innsatsen dere gjør og lykke til!

Vibeke / Mammas Hus sa...

http://nybegynneren.blogspot.com/

(finnes visst ikke mer fant jeg ut på min snokerunde ;P)

God påske!

Thea sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tante Polly sa...

1. Tante Polly`s hjørne
2. http://tantepollys.blogspot.com/
3. bloggroll 1
4. Jeg har drevet med blogging i mange år, men dette er min første rene interiørblogg. Interiør er min største hobby, og jeg elsker den hvite, shabby chic stilen og fransk nostalgi, alt ispedd en dært personlig preg.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ingen årsak, skulle bare mangle ! Å du, synes du stråler der du står, ikke noe å bekymre deg for :o)

Her er iaff noen blogger som er lagt ned.

http://tantejuliesgamlehus.blogspot.com/

http://mittempire.blogspot.com/


http://pictrichome.blogspot.com/
... denne er lukket men skal vel ikke være her inne da?


http://endromompeoner.blogspot.com/

http://daisyshi.blogspot.com/

http://rikkasidyll.blogspot.com/

Linn fra Solheim sa...

1. Linn fra Solheim
2. www.linnfrasolheim.blogspot.com
3. bloggroll 3
4. Jeg kommer til å blogge om mye forskjellig, en salig blanding med håndarbeid, interiør, familie, film, foto og andre ting som intresserer meg. Jeg liker å ha det lyst og lett rundt meg, og jeg elsker loppis selv om jeg sjelden finner noe.

vivian sa...

Hei.
Jeg ønsker å bli medlem.

1. SMÅ GLEDER
2.vivian-hososs.blogspot.com
3.bloggroll nr 3.
4.Min blogg er preget av det nye huset vi holder på å bygge. Er opptatt av interiør og hage. Liker håndarbeid og matlaging. Jeg har to gutter som står høyest på prioriteringslista mi.

Camillas Romantiske hjem sa...

1: Camillas romantiske hjem

2:http://camillasromantiskehjem.blogspot.com/

3:Roll 1

4:Jeg driver nettbutikken romantiskehjem.no, og blogger om interiør, håndarbeid og hage i en romantisk, nostalgisk stil.

Christine sa...

1. Det Hvite Huset
2. http://dethvitehuset.blogspot.com
3. Roll 1
4. Elsker fransk og skandinavisk landstil, shabby chic, og alt som er hvitt. Flyr på loppemarked hver helg i sesongen, på evig jakt etter nye skatter.

små og store drømmer sa...

Jeg skal ikke søke om medlemskap enda.Er altfor fersk i denne store bloggverden. Hehe...

Men ta gjerne en titt innom :)
Setter pris på ris og ros.

www.smaadrommer.blogspot.com

ha en fortsatt fin langfredag alle sammen :)

KLEM