Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 29. mars 2009

Nye bloggere og bloggepoliti

Hei!
Er uten nett i helgen, og siden det er loppesesong, og babyen snart melder sin ankomst, kjente jeg ingen hast hast hast med å lage nye bloggere innlegg. Men her kommer det: sent men godt! Velkommen skal dere være nye bloggere!

Jeg syns det er vanskelig å skrive meldinger til nye bloggere som ikke kommer med. Det skjærer litt i hjertet, rett og slett. Vil bare si til de som ikke kommer med at vi har blitt mye strenge i det siste, fordi rollene begynner å fylles opp. Så ikke ta det personlig, det har kun å gjøre med at de som legges til her MÅ ha interiør som hovedtema. Vi har ikke lyst å bli noe 'bloggepoliti', men på Nib registrer vi altså bare interiørblogger.

Vårlig bergenshilsen (ser dere sliter med snø mange steder i landet, endelig 3 plusspoeng til Bergen:)

Storeflittig

Roll 1:
Balke: Jeg skriver en blogg om oppussing, interiør og planer. Vi bor i et sveitserhus fra 1913 og blander nytt med gammel, og elsker lyst interiør.
Bilde: Balke

Englefryd: Liker godt den landlige og nostalgiske stil, og blander den med litt forskjellig som passer inn i vårt nye hus på en gård. Skriver i bloggen om vårt hus og interiør. Litt interiørideer og inspirasjon, og litt om hverdagen til en famile på fire.

Grip Dagen: Har alltid likt interiør og oppussing. Med årene har nå vegger, møbler og loppefunn blitt hvite. Trives med en landlig og nostalgisk stil. Har også pusset opp en hytte i denne stilen. Der er det mye sjarmerende gjenbruk. Er også ivrig med hobby og hage. Liker kort sagt å skape noe.

L'occitane: Min stil er en lett blanding av flere stiler, men ingen minimalisme. Jeg ser på meg selv som en maximalist helt enkelt fordi jeg aldri får nok ting. Jeg elsker gamle arvede ting og loppis funn som jeg har pusset opp selv. Er også et utpreget hobbymenneske og holder alltid på med mange prosjekter samtidig.

Villa Kos og kaos: Har ingen rendyrket stil, men en salig mix av alle de ulike kategorier som beskriver bloggroll 1. Er detaljfiksert og elsker alle smarte "gjør det selv tips" og vil gjerne dele noe av mine. Hos meg finner dere ikke mange fancy-redigerte bilder, men alt jeg ønsker å presentere er det en historie bak eller i tilknytning til.

Roll2:
CRJ design: handler for det meste om moderne interiør og drives av eksponeringsdesigner Camilla Johansson. Her får du det nyeste innen interiørtrender, før/etter bilder, Camillas design, mote/mat/livvstil, designhoteller og reiseanbefalinger med interiør i fokus.

Mitt lille hjem: Er lidenskapelig opptatt av interiør, og blogger om mitt lille hjem. Her prøver jeg å skape personlighet og egenart. Er opptatt av rene linjer, harmoni, og et interiør man kan leve med over tid.

Nummer ni: Bloggen handler hovedsaklig om oppussingsprosjektet vårt, fra "furuhelvete" til drømmebolig. Stilen er en lett blanding av moderne, retro og en liten smule romantisk landstil.
Bilde: Nummer ni

Roll3:
Lyst på livet: Jeg blogger om interiør, hage og hverdagsliv. Personlig er jeg mest fasinert av den landlige stilen, men i min jobb som interiørkonsulent og interiørlærer er vibbene åpent for alle andre stilarter også. Håper du vil trives hos meg.

Roll 4:
Frøken Olsens drømmer: Fransk landstil, shabby chic, romantiske pasteller og oppussing.

Millablogg: Milla´s inspirasjonsblogg om interiør, mote, livsstil, foto, kunst og “everyday life” i sjappa mi, Milla Boutique på House of Oslo i Vika. Starter også opp en litt anderledes nettbutikk, "Milla Glam og Vintage Shop" med lansering 21. april.

16 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei NIB ! Etter en lang besøksrunde her en dag kom jeg over flere blogger som er lagt ned eller har gått over til lukket blogg.
Skal se om jeg finner de igjen og gi dere en lyd..

Kanskje vi alle skulle hjulpet Nib jentene med ryddearbeid.... gi beskjed når vi ser at en blogg er blitt slettet.

Ha en fin søndag.

Torunn sa...

Ja, det syns jeg vi skal være flinke til å huske på å si fra om :-)

AK sa...

Jeg ønsker å bli medlem!
1. De gode ting i livet
2. http://degodetingilivet.blogspot.com
3. Roll 3
4. Bloggen om interiør, oppussing, mat, vin og familielivet med hunder og baby!

Christina Mari sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Christina Mari sa...

Jeg ønsker å bli medlem!
1.Drømmer om drømmehuset
2.http://www.drommeromdrommehuset.blogspot.com/
3.Roll 3
4.Bloggen handler om reisen mot drømmehuset,interiør,oppussing,familien og hverdagsliv.

Photo-Me-Life sa...

Tar jeg opp plass? Jeg tenker, jeg blogger jo om interiør MEN jeg har jo den senere tid begynnt skrive om mye annet enn bare interiør. Si i fra:) ok?

alexandra villefrance sa...

Hei vi ønsker og håper på å bli medlemer....

1. Shabby as
2. http://shabbyas.blogg.no
3. roll 4
4. Vi skriver om livet rundt butikken. Nyheter,inspirasjon, vi har hver fredag en kakeoppskrift ( kaken kan nytes i butikken fra kl 13.00), venner, inspirasjon fra kulturlivet, reise tips, barn, ferier, tilbud og livet på Shabby.

For et fantastisk stykke arbeid dere gjør! VI ønsker dere en FAB dag.

Hilsen fra Alexandra Villfrance
http://shabbyas.blogg.no

Living laVida sa...

Hei!Ønsker å bli medlem!
Blognavn: Living LaVida
Adresse:http://lavidaliving.blogspot.com/
Blogroll: kategori3
Presentasjon: En blogg om interiør, liker landstilen og shabby chic. Blogger også om hobby, oppussing og hverdagslige ting som skjer her hos oss!

Niclas sa...

Hei! Ønsker å bli medlem!
Blognavn: Bygge og bo
Adresse: http://www.byggeogbo.no Blogroll: kategori 3
Presentasjon: En blogg for både du som bygger og du som bor. Bloggen følger all planlegging og arbeid i forbindelse med oppføringen av et hus på Rånåsfoss.

Bloggen inneholder også mange interiør og hagetips.

Vibeke sa...

Hei NIB-jenter!:o)

Jeg lurte på om det var mulig for meg å flytte fra roll 3 til roll 2.
Har kost meg i roll 3 men føler at jeg passer bedre inn i roll 2, har full forståelse hvis det ikke går men ville bare spørre...

Ønsker dere flotte vårdager!
Vibeke

*Duften av erteblomster
*http://www.duftenaverteblomster.
blogspot.com

NIB sa...

Hei Living white! Kart du skal ligge på Nib:) Innstrammingen gjelder kun opptak av nye medlemmer:):)

Mine-puslerier sa...

Hei, jeg vil gjerne bli medlem.
1.Bloggnavn: Mine-puslerier
2.Bloggadresse:http://mine-puslerier.blogspot.com
3.Bloggroll: roll 3
4.Presentasjon: Litt blandet stil, men den er min, veldig klar på hva jeg vil ha og hva jeg ikke vil ha. Blitt glad i gamle ting fremfor nye, spesielt de man kan pusse opp, og det er dette bloggen min handler om.

Bente sa...

Hei Interiør-guruer!
Jeg vil gjerne bli med i Det Store Interiør-fellesskapet, hvis jeg får lov...
1.Nr.21
2.http://nummertjueen.blogspot.com/
3.Roll 2
4.Jeg blogger om interiør, heklerier og andre kreative puslerier, hverdagslykke, glade farger og fine ting! Ting i livet mitt som inspirerer meg og gjør meg GLAD! Stilen min er moderne, nordisk, fargerik og litt retroinspirert.

in my garden sa...

Hei jeg vil gjerne bli medlem på nib.
1.bloggnavn:in my garden
2.bloggadresse:http://mitthageliv.blogspot.com
3.bloggroll:roll 3
4.presentasjon:jeg blogger om hjem interiør,oppussing,hage,håndarbeid,fotografering,mat,familieliv og reiser.liker det rene,enkle,litt landlig og shabby,men moderne og praktisk.

Herlighet sa...

1. Herlighet
2.http://herlighet-as.blogspot.com/
3.Roll 4
4. En interiørbutikk full av herligheter. Vi tilbyr alt fra gradiner, dyner, møbler, kjøkken interiør, bad og duft, gaver. musikk. klær og smykker, interiørtips og selvfølgelig Herligheter du vil legge merke til.

*sne* sa...

Hei, jeg ønsker veldig gjerne å bli medlem.
1. Harmonisk lykke
2. http://harmonisklykke.blogspot.com/
3. Roll 3
4. I bloggen min ønsker jeg å dele mine mindre og større interiørprosjekter slik at jeg kanskje kan bidra til å inspirere andre, slik andre bloggere inspirerer meg. Jeg vil også bruke bloggen til å samle ideer og inspirasjon. Interiørstilen min er preget av harmoniske og relativt rolige farger, en salig blanding av nye ting og sjarmerende gjenbruksmøbler, og ikke minst en dose naturlige innslag. Stikkord: romantisk, luftig og harmonisk.